Bød venligt velkommen da jeg blev hentet. Meget høflig og snaksaglig. En rigtig god oplevelse . Jeg kørte med rahmat jawade
Synes det er useriøst at folk enten anmelder SafeNcare for alt hvad der måtte ske i Flextrafik, (de er jo kun et ud af mange firmaer.) Eller bedømmer firmaet som har flere hundrede chauffører ud fra... Se mere
SafeNcare kører helt uansvarligt- holder slet ikke afstand. Til sidst valgte jeg at kaste bilen i rabatten og lod safeNcare bilen overhale. Det var rigtigt ubehageligt da jeg kunne se føreren sad og... Se mere
Altid god service og altid glad, Man er altid nemt ved og komme sikkert hjem med Flink vognmand. Go,dag Mikkel Tønder 😀
Dronningensvej 5 1.tv, 5800, Nyborg, Danmark
- vognvagt@gmail.com
- safencare.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Nu har jeg 7 gange oplevet at …
Nu har jeg 7 gange oplevet at flextrafik sender folk ud for at hente min mor som sidder i rullestol ikke har forstand på at bruge den der ting de bruger til at komme op og ned af trappen..en gang viste han slet ikke hvordan han fik den ud af bilen..mig og min søster har måtte bærer vores mor op af trappen flere gange...jeg syntes at det er dybt uansvarligt at sende en ud der ikke ved hvordan den bruges..og en anden gang hade han hans fætter med..kun to gange har de sendt en der viste hvordan man bruger sådanne en..næste gang vil vi filme det.
Uansvarlig kørsel
Der er ikke meget "safe and care" over en chauffør, der brager ned ad en _skolevej_ med 70-80 km i timen og foretager vilde overhalinger, hvor der holder biler i begge sider af vejen. Forfærdeligt. Forsinkelser kan ALDRIG undskylde den slags kørsel.
Min oplevelse skete på Katrinebjergvej, 8200 Aarhus N, 25 januar kl ca 8:50. Der er hastighedsbegrænsning på 50km/t og jeg vil kalde kørsel og overhaling groft uansvarlig.
Jeg har også kontaktet safencare direkte, og jeg håber, chaufføren får en påtale, og at de vil planlægge deres kørsler, så der aldrig for brug for at ræse sådan af sted igen til fare for børn og medtrafikanter.