Sadowniczy.pl Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Absolutnie nie polecam! Dostałam rośliny w tragicznym stanie. Przymarznięte i pełne mszyc. Kontakt z firmą bardzo utrudniony. Na złożoną reklamację po kilku wiadomościach ponaglająch odpowiedziano mi,... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zamówienie wysłane w piątek wieczorem, przeleżało przez weekend w sortowni, dotarło w opłakanym stanie: kolkwicja miała zasuszone młode liście, krzewuszka cała sucha bez oznak życia. A itea, którą wyb... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zamówienie opłacone w styczniu. Kupiłem cztery sadzonki. Za chwilę mam je otrzymać 20 maja. Ale nie otrzymam dwóch nie wiadomo z jakiego powodu. Nikt się ze mną nie skontaktował a dowiedziałem się o t... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo dobrze zapakowane, rośliny zdrowe, jednak niedopilnowano wysyłki i rośliny przeleżały weekend u kuriera, nie przyszły też przez to wszystkie w jeden dzień o co prosiłem (ogólny czas oczekiwania... Se mere

God

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

95 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Beznadziejna jakość roślin

Przysłane hortensje zdecydowanie odbiegały rozmiarowo od tych zamówionych - z opisu hortensji wynikało iż zamówiona roślina będzie miała od 30-60 cm, natomiast przysłana roślina miała 6 cm !!!!!!!! Wcześniej zamówione białe trawy pampasowe (5 szt.) okazały się różne (2 inne i 3 inne) i zamiast tworzyć określoną kompozycję, psują estetykę ogrodu, podobnie z 6 hortensjami jednego rodzaju (4 inne i 2 inne) i jeżówkami, które nie w wyrosły.
Jeśli Sadowniczy potrzebuje dowodów, chętnie je udostępnię.
Ponadto koszty przesyłki i arogancja pracowników, z którą każdy miał do czynienia, nie wymaga kolejnych opowieści.
No i hit na koniec: otrzymałam z sadowniczy.pl możliwość oceny zakupów i nie mogę ocenić sklepu negatywnie (nie otwiera się okno umożliwiające napisanie opinii) lecz otwiera się okno tylko wówczas kiedy wybieram tzw. uśmiechniętą emotkę.
Stąd tak wysokie oceny

26. april 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sadzonki w ogóle nie zabezpieczone

Sadzonki w ogóle nie zabezpieczone. W transporcie latały po całym pudełku, przez co się uszkodziły. 3 z 12 nie nadają się do posadzenia ledwo żywy, suchy, 5 cm kłykieć. Porażka. Reklamacja przez formularz reklamacyjny, szybka odpowiedź na zgłoszenie. Zwrot pieniędzy za te 3 sztuki... Nie polecam

13. april 2022

Porażka

Opakowanie niechlujne, jakość towaru jeszcze gorsza.Zupełnie suche patyki jaśminiowca bez szans żeby cokolwiek wykiełkowało.Bez lilak ma jakieś maleńkie pączki ,ale jeden mizerny patyk za 45,65 zł to nieporozumienie.Brak możliwości na reklamację telefoniczną i szybkie wyjaśnienie problemu.Czekam na pisemne wyjaśnienie reklamacji.
NIE POLECAM SPRZEDAWCY.

12. april 2022

Wysylka za granice.

Bardzo udane zakupy. Jedna z niewielu firm ktora wysyla za granice. Trzeba bylo troche poczekac ale bylam stale informowana na jakim etapie jest ta wysylka. Szybka odpowiedz na pytanie.W miedzyczasie byla bez problemu mozliwa wymiana drzewka bo zmienilam zdanie. Drzewka przyszly jeszcze bez listek, dobrze zapakowane w balonie i oblozone papierem przed zniszczeniem. Jestem bardzo zadowolona i przy nastepnej potrzebie skorzystam ponownie. Kolezanka byla zachwycona i zamowila se rowniez za granice🙂
Pozdrawiam Team i dziekuje. M.K

16. marts 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Za transport i zabezpieczenie drzewek…

Za transport i zabezpieczenie drzewek daję 5 gwiazdek.Za jakość drzewka zero gwiazdek.Czereśnia majowa to patyczek wys.123 cm i średnicy 1 cm , ma pięć uszkodzeń kory w formie wgłebień. Czekam na rozpatrzenie reklamacji gdyż takie dzrewko nie da rady przeżyć a uszkodzenia wraz ze wzrostem pogłebią się.Drugie drzewko, papierówka bez zarzutu zatem 5 gwiazdek. Każdy musi sam wyciągnąć wnioski.

16. november 2021

TRAGICZNA LOGISTYKA !!!

Ta jedna gwiazdka to za b. duży wybór roślin. Logistyka tragedia!!! Kontakt utrudniony, po trzykrotnym popędzaniu kiedy wreszcie wyślą dowiedziałem się ,że nie mają niektórych drzewek które u nich kupiłem.Oddali kasę a resztę wysłali.... tzn. napisali, że wysłali bo paczka wyszła od nich dopiero 2 dni później. W paczce i tak towar niezgodny z zamówieniem!!! Reklamacja tak utrudniona,że prawie niemożliwa. Mam wysłać na własny koszt, albo odwieź 400km do ich punktu! TRAGEDIA NIE POLECAM. Drzewa jakościowo bardzo różne od grubych i mocnych do cienkich patyczków, czy się przyjmą zobaczę wiosną.

14. november 2021

Bardzo udane zakupy

Zakupy w sklepie Sadowniczy mogę zaliczyć do bardzo udanych. Mają ogromny wybór i obsługa jest naprawę profesjonalna. Potrafią doradzić, udzielają kompleksowych informacji. Poza tym dostawa jest na czas. To moje kolejne zakupy w ciągu tego roku.

30. august 2021

Nie polecam sprzedawca nieuczciwy

Nie polecam sprzedawca nieuczciwy
Zamówiłem dwie czereśnie w cenie 35zł za szt.
Poprosiłem o jak najwyższe ponieważ w opisie było (wysokość drzewek od 60 do 160 cm) co stanowi bardzo dużą różnicę. Otrzymałem jedną 160cm ładną i grubą u nasady 3cm a drugą kawałek patyka 80cm.
Reklamacja się nie opłaca bo koszt zwrotu jest równy wartości drzewek.

23. august 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Otrzymałam 3 dni po ustalonym czasie dostawy sadzonki niezgodne z opisem.
Wskazano mi zwrot sadzonek na własny koszt bez zwrotu kosztów dostawy 16 zł.
Będę omijać ten sklep szerokim łukiem.

16. august 2021

Wszystko ok.

Zamówienie dotarło. Wszystko ok. Nic się nie zniszczyło podczas podróży kurierem. W przesyłce było wszystko co było zamówione. Termin realizacji zamówienia zgadza się z deklarowanym. Ceny atrakcyjne. Dużo różnych promocji.

29. juli 2021

Dziś otrzymałam paczkę

Dziś otrzymałam paczkę, a zamówienie było naprawdę duże. Trafiłam w tym sklepie na fajne promocje, więc nie będę ukrywać, że zaszalałam. Szkoda, że nie mają darmowej przesyłki, ale i tak się opłacało. Fajne jest to, że informują o każdym etapie realizacji zamówienia. Poza tym obsługa jest bardzo pomocna. Wszystko co zamówiłam dotarło do mnie i to jest ważne!

Paczka dotarła na czas

Paczka dotarła na czas. Wszystko się zgadza. Dodatkowo muszę pozytywnie ocenić to, że mają fajne promocje i wszystko można zakupić w jednym miejscu. Sklep okazał się bardzo pomocny. Polecam serdecznie szczególnie ze względu na pracowników!

Jestem pozytywnie zaskoczona zakupami

Jestem pozytywnie zaskoczona zakupami. Sadzonki i cebule zgodne z opisem. Czas oczekiwania trochę długi, ale taki był wskazany na stronie i faktycznie wyrobili się w tym terminie. Obsługa miła, pomocna i przede wszystkim kompetentna, a to się bardzo liczy w tej branży.

Kwiaty zamowione w kolorze Biel

Kwiaty zamowione w kolorze Biel, dotarly rozowe i zolte.
Winogrona przesuszone z 3 sztuk przyjela sie jedna.
Paczka zapakowana tak ze ziemia z doniczek sie wysylalas.
Sklep nie dopisuje na wiadomosci.

20. juli 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nieładnie, "sadowniczy"!!! W czerwcu zamówiłam na allegro…

W czerwcu zamówiłam na allegro sadowniczy2 kilka sadzonek. Oczekiwałam na nie ok 2 tygodni. Otrzymałam rośliny solidnie zabezpieczone i cieszyłam się, że są w niezłej kondycji mimo upałów. Wymagały jedynie solidnego nawodnienia. Wystawiłam wobec tego pozytywną opinię za zgodność z opisem i obsługę - szczodrze po 5 gwiazdek. Nie oceniłam jednak wysoko kosztu wysyłki (ok 40 zł) i zdania nie zmieniłam. To moja subiektywna ocena i mam do niej prawo. Ku mojemu zaskoczeniu otrzymałam e - mail od "sadowniczego", w którym postawiono mi warunek: albo zmieniam zdanie i stawiam 5 gwiazdek za koszt wysyłki, albo wyrażam zgodę na usunięcie mojej opinii z allegro! Byłam w szoku, że sprzedawca może posunąć się do takiej manipulacji! Już wiadomo, jakim "cudem" lista ocen "sadowniczego" jest taka "rozgwieżdżona". Nieładnie,
" sadowniczy"!

13. juli 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie polecam, dostępna na stronie roślina okazała się niedostępna. Zamówione 4 sztuki 20 kwietnia za 28,85zł plus 26zł wysyłka, dotarły 9 czerwca zapakowane w kartonik 20cm x 20cm pędami do siebie oddzielone patyczkiem żeby się nie zgniotły. Kilka gałązek jakby ledwo z ziemi wyrosła. Odpowiedz sklepu:
"Jest to młoda roślina na stronie jest podana wysokość sadzonki 20-30 cm. Dostali Państwo młody zdrowy materiał ". Gdyby była możliwość załączyłabym zdjęcia Choina Kanadyjska za 28zł w doniczce jak od bratków. Owszem mogłabym zrobić zwrot ale to chyba nie o to chodzi żeby kupować po to żeby bawić sie w zwroty juz mam nadzieje że się chociaż przyjmą.

12. juni 2021

Żałosne...

Po prawie 3 tygodniach i kilku monitach, dotarła wreszcie dostawa sadzonek sosny. Są brunatno-szare, wyschnięte, zielonych igieł 30%. Żadnych rozgałęzień, pojedynczy pęd 7-12 cm. To 'przepaść' w stosunku do zdjęć sadzonek zamieszczonych w ofercie handlowej.

11. juni 2021

NIE POLECAM

NIE POLECAM. Zdecydowanie nie polecam. Wczoraj otrzymałam dwa zamówione perukowce podolskie Grace - wg oferty miały mieć 60-110 cm. To co dostałam ma....13 i 14 cm. Odrosty na niewiele większych przemarzniętych kikutach Próbowałam wyjaśnić przez czat i telefonicznie, ale nic z tego. Z czatu zostałam zrzucona i odesłana do internetowej reklamacji. Ta natomiast oferuje tylko zwrot na mój koszt, mimo ewidentnej winy firmy.

26. maj 2021

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.