VARNING BEDRÄGERI! Beställer en tröja och den levereras men i fel färg och fel storlek. Sedan fick jag en retursedel efter lite påtryckning men får inga pengar tillbaka. Ingen återkoppling alls. Hoppa... Se mere
Sämsta företaget ever. Nu har jag väntat sedan i början av oktober på att få pengarna tillbaka för min retur. Helt omöjliga att komma i kontakt med. De bekräftar ej min retur och betalar inte tillbak... Se mere
Jag beställde två frotté tröjor och de var helt fantastiska. Deras kundservice är utöver det vanliga och leveransen tog enbart två dagar. Jag kommer garanterat handla mer på denna butik. Ägarna verkar... Se mere
Omöjligt att komma i kontakt med kundservice när man vill lämna tillbaka varan som inte passade. Ingen info om hur man ska göra eller vart man skall skicka tillbaka. Telefonnumret på hemsidan är ur br... Se mere
Varumärket finns inte kvar.
114 54, Östermalm, Sverige
- st@gmail.com
- s-tclothing.se
Mina elever har startat detta företag
Mina elever har startat detta företag. Så fina plagg. Bra kvalitet, top notch style och bra kundservice. Hade man kunnat ge mer än 5 stjärnor hade jag lätt kunnat ge det dubbla. Bästa företaget✨️
Har ikke fått pakken min
De svarar ej på e-post
De svarar ej på e-post. Har bett om retursedel då plaggen tyvärr var för stora.
Väldigt bra service samt trevlig
Väldigt bra service samt trevlig!
Rekommenderar starkt att beställa från ststudios
På tok för stora i storlek och utger…
På tok för stora i storlek och utger sig för att ta returer när det ej är sant.
Väldigt trasslig leverans
Väldigt trasslig leverans. Blandade ihop delar av faktureringsadressen med leveransadressen så det tog lång tid innan leveransen kom.
Vet inte om vems fel det var, men kan ha varit PostNord.
Kläderna är asbra kvalle helt sjukt
Mycket bra service
Mycket bra service, snyggt pakiterat och mkt snygga sköna kläder för sommar!
Lång väntan på beställning
Lång väntan på beställning. Informationen om 2-3dagars leveranstid stämde inte.
Snabb leverans och fin produkt
Bra och skön kvalitet
Bra och skön kvalitet, köpte till lillebror i julklapp.
Skulle rekommenderas väldigt bra priser också för kvaliten.
Fantastiskt bra service
Fantastiskt bra service, skickades samma dag som jag beställde!
Nästan inte en storlek som stämde
Nästan inte en storlek som stämde, allt var utbytt pga av fel lagerstatus.

Besvarelse fra Clothing
Tröjan var alldeles för stor.