Flemming Bang Dammann
Hvordan kan man have en klovn som Flemming Bang Dammann ansat i en koncern som "sikkerhedschef"
Du truede mig med en retssag for noget jeg ikke havde begået.
Kaldte mig Kong gulerod, da jeg sagde min mening om Dig.
Politiet ville ikke røre sagen da den pågældende person det drejede sig, indrømmede at det var ham der bar skylden for ikke at have betalt for sine varer.
Det samme sagde jeg.
Udover dette ville du beskylde mig for at have givet en anden noget øl uden beregning.
SELVOM at jeg bad dig og Arne ringe til kunden og høre hans forklaring.
Jeg har nu fået at vide fra kunden at Birgit fra kassen, havde misforstået hvad Jan sagde da han betalte for varerne.
Noget af det gamle personale, har fortalt mig at de kunne huske, Dorthe, og Johnny sagde til kunden: husk nu at køre op og betal for det. (Johnny var på det tidspunkt 1. mand i butikken)
Det vil sige at kunden HAVDE fået det at vide flere gange.
Men du valgte at jeg skulle fyres for noget jeg ikke havde gjort.
Efter jeg blev fyret skulle sagen tysses ned, og så kom der en del NYE regler.
Du tabte retssagen mod den ene kunde.
Så du har brugt firmaets tid og rettens tid på noget der kunne være undgået, HVIS du havde lyttet til mig i stedet for at prøve at kue mig.
Desværre for dig kunne dette ikke lade sig gøre, og det vil du ALDRIG kunne opnå.
Du ved efterhånden at du har tabt slaget, og det gør ondt på dig.
MEN, jeg har jo penge tilgode fra firmaet.
1 måneds løn, ferie penge, og overarbejdstimer.
Totalt tæt på 60.000 kroner. + renter.
Hvordan vil du betale det skyldige beløb; Flemming ?
For det er vel ikke firmaet der skal betale for den bommert ?
Du er vel mand nok til stå ved dine fejl ?
Jeg har talt med noget af det gamle personale som stadig er i firmaet, samt dem der ikke er der mere, De fortalte at sagen var helt vanvittig.
De fortalte mig at de intet måtte nævne hvis de blev spurgt til sagen.
En slags mundkurv, da man nok kunne se at sagen havde taget en forkert drejning i din favør.
Gad vide hvad pressen ville sige til sådan en historie.
Nu kommer den ud her indtil nu.
Kenny Jensen
Valby.