Forventningsafstemning
Vi er ærgerlige over at have meldt vores datter til et klaverhold, der skulle bestå af sang, klaver og samspil mellem 3 elever.
Det virker dog som om underviseren ikke rigtig er klar over, hvad der er meldt ud på hjemmesiden, så vi har måttet skrive lidt frem og tilbage for at få styr på helt grundlæggende ting som tidspunkter og varighed for undervisningen. Vi har heller ikke indtryk af, at der er så meget fokus på vekselvirkning mellem sang og klaver og et levende samspil, men mere oldschool fokus på noder, som måske egner sig bedst til eneundervisning.
Vores barn glæder sig slet ikke til at komme derhen desværre.
Det er dog et plus, at vi ‘kun’ har betalt for 6 gange (1400,-) og ikke for et halvt år, da vi ikke orker at undersøge muligheden for at få pengene tilbage.
Der kan være mange gode undervisningstilbud på rytmisk center, der havde passet bedre til vores barn. Jeg vil dog anbefale stedet, at lade underviseren selv stå for beskrivelsen på hjemmesiden og dermed sikre en bedre forventningsafstemning mellem parterne. Eller gøre det muligt at betale for enkelte prøvegange, hvor man kan mærke elev-underviser-kemien af.