Klar anbefaling
Vores hæk er ikke nem at slås med - gammel, ujævn og stor liguster hæk. Filip fik den til at vise sig fra sin bedste side og pænere har den aldrig været.
Super service, der kun kan anbefales⭐️
Ryomgård Hækklipning & Haveservice blev startet i april 2022. Jeg tilbyder hækklipning og haveservice til private og erhverv. Både på timepris og som fastprisaftale, alt efter opgave.
96 Skovtoften, 8550, RYOMGÅRD, Danmark
Super service, der kun kan anbefales⭐️
Trustpilot anmeldelse:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super oplevelse og service med Ryomhaveservice!
Vi fik beskåret vores store piletræ og Filip gjorde et fremragende stykke arbejde. Filip er grundig og kompetent – alt blev udført præcis som aftalt. Hans arbejde er professionelt og han ryddede pænt op efter sig. Kan klart anbefales!
— vh Sille

Besvarelse fra Ryomhaveservice
Meget tilfreds med beskæring af 2 hække - i top og sider. Flot udført - fin oprydning efterfølgende.
Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Ryomhaveservice
Super firma der udfører den aftalte opgave på en rigtig fin måde.
Fik klippet min naurhæk og den blev virkelig fin og super rengøring og oprydning efter klipning.
De bedste anbefalinger.

Besvarelse fra Ryomhaveservice
Vi har nu 2 år i træk fået klippet vores hæk af Filip. Flot klippet, afklip fjernet. Fuld tilfredshed herfra. Til absolut fair pris. Har bestilt igen til næste år.

Besvarelse fra Ryomhaveservice
Filip klippede 500m bøgehæk hos os- på en dag. Dette er i sig selv en bedrift da min mand plejer at bruge flere dage på det. Arbejdet er udført perfekt og der er ikke en finger at sætte på hverken oprydning eller kvalitet. Samtidig er Filip meget behagelig og serviceminded. Det bliver ikke sidste gang vi bruger Ryomgård Hækklipning & Haveservice.

Besvarelse fra Ryomhaveservice
Jeg syntes godt om arbejdet, vil gøre brug af det igen, dejligt de har redskbaerne med og tager affaldet med