Køber aldrig Ryobi igen. Købte elplæneklipper for 4 år siden. Første model kunne nogle gange ikke startes. Efter et år frem og tilbage fik jeg den skiftet. Batterierne har langt, langt fra den kapaci... Se mere
Ryobitools
Tak, fordi du bruger Trustpilot. Vi har desværre midlertidigt måttet lukke ned for tilgangen af nye anmeldelser på denne side. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Jeg købte en højtryksrenser for 3 år siden og i den anledning købte jeg også 2 batterier - 36 V 4,0 Ah og 36 V 2,0 Ah. Jeg har brugt højtryksrenseren 6 gange. Nu fungerer batterierne ikke længere. Høj... Se mere
Deres batterier er til at kaste i havnen. Jeg købte kant trimmer + hækklipper sidste år. Det ene batteri fungerede ikke, det var simpelthen kollapset. Jeg fik så byttet det på garantien. I dag ville... Se mere
Jeg har rundsav, stiksav, 2x boremaskiner, lamper, blæser (den lille), Cutter, græstrimmer og den lille græsslåmaskine. Jeg har ingen problemer. Tværdigmod virker alt rigtig godt. Jeg har skiftet... Se mere
Købte en ryobi rystepudser til 649 som…
Købte en ryobi rystepudser til 649 som jeg efterfølgende har brugt 6 timer, i 6 time formåede den så at ryste gevind indeni maskinen skæve, så det var den maskine.
Købte for år tilbage en benzin ryobi hækkeklipper, den kører stadig efter 4 år, men har altid været noget nær umuligt at starte.
Garantien ville ikke dække nogle af tingene
Har købt Ryobi græsslåmaskine og…
Har købt Ryobi græsslåmaskine og løvsuger for 2 år siden. Begge er nu købt i stykker.
Jeg købte en Kap og geringssav
Jeg købte en Kap og geringssav efter længere søgen. Laseren var fra starten ude af fokus. Bauhaus siger det er ikke noget man skal regne med virker. Flot. Ryobi kundecenter sender så et et link til en You Tube video. Så kan jeg jo selv rode med skramlet . Desværre til en anden model. Så helt ubrugeligt. Tak Ryobi.
Super glad for produkter fra Ryobi, men...
Super glad for produkter fra Ryobi
Men deres batterier er under al kritik.
Første batteri fik jeg byttet hos forretningen, selvom jeg gennem vinteren ikke havde ladet batteriet op jævnlig som man åbenbart skal for at de ikke “falder sammen”. Ok min fejl, tænkte ikke på at oplade en græstrimmer i perioden sep til apr.
Siden har jeg købt ekstra batterier, som bliver genopladet efter brug, ligesom alle batterierne blive opladet en gang om måneden hele året.
Alligevel er et forholdsvis nyt batteri defekt efter 1/2 år og det er bare ikke i orden.
Batteierne koster jo mere end selve værktøjet !
Forhandler siger “surt show”, hvilket er ærgerligt for tanken med næsten alle værktøjstyper og samme batteri er jo genialt.
Har nu købt en hel del ryobi one plys
Har nu købt en hel del ryobi one plys.
Fået indløst 3 rabat kort uden problemer.
2 STK skabe og en multilader
Værktøj virker okay . Tror desværre mange samligner det med 220 volts værktøj
Deres rundsav er jeg spændt på den brændte af efter 1 uge der stod desideret ild ud af den. Den er jeg ikke imponeret over. Afleverer den på mandag 25-5-2020
Fik en ny uden bøvl tak til xlbyg
Men det er jo nu jeg skulle bruge den
Stiksav kan ikke anbefales den saver ikke lige uanset hvad du gør.
Bore/skruemaskine vinkelsliber bajonet sav pumpe limpistol loddekolbe osv har jeg været tilfreds med indtil nu
Så har måske fortrudt jeg har smidt 10000 kr efter nyt værktøj .
Dårlig information
Har købt de fleste af mit værktøj hos XL byg i Køge og har stort ser altid fået fin betjening.
På det sidste har jeg købt meget af mærket Ryobi.
Fik fortalt første gang jeg købte min skruemaskine, at når jeg købte en Ryobi one+ så ville jeg få mærker, og når jeg havde fyldt hæftet, kunne jeg indløse det til en ladestation til batterierne. Men da jeg kom ind i butikken for at købe endnu en Ryobi maskine, som ville gøre at jeg ville få mit hæfte udfyldt, fik jeg besked på, at jeg intet kunne bruge mærkerne til, det var udelukkende for min egen skyld, og de skulle bruge mine kvitteringer - hvorfor er det så vigtigt at få dem???
Nogle af de maskiner jeg har, har jeg fået i gave, og har ikke fået kvitteringerne.
Det er sindssygt dårlig stil at lokke kunder e til at investere i et produkt, uden at oplyse om vilkårene.
Det vildledende og dårlig service.