1. Helse- og skønhedsbutik

Stop bekymringerne om aldring. Formindsk dine rynker, fine linjer og uren hud med vores Beauty Lifter. Det seneste nye indenfor hudpleje, en håndholdt enhed med flere kendte teknologier indbygget. Som sikre dig effektive behandlinger i eget hjem - til en brøkdel af prisen hos hudklinikker. Desuden forstærker den effekten af serum og anti-age creme. Behandlinger med Rynkos Beauty Lifter udglatter og fornyer huden. Kombinationen af lys terapi, mikrostrøm samt høj frekvente vibrationer formindsker rynker, fine linjer og mørke rander under øjnene. Derudover er den effektiv til at fjerne urenheder i huden samt mindske mild ardannelse. Rynkos er et alternativ til dyre hudbehandlinger. Vores produkter hjælper dig med at få fastere og smukkere hud. Rynkos hjælper med at udsætte hudens aldringsproces, så du kan se ung ud i længere tid. Vores produkter er special udviklet, faktisk er teknologien udviklet af NASA, så du er i trygge hænder. Desuden kommer vores produktet også med en 45 dages tilfredshedsgaranti, så du trygt kan handle hos os. Få smukkere hud med vores produkter, forynd og løft din hud. Ved hjælp af avanceret teknologi, kan du igen, få skøn hud. Professionelle hudbehandlinger, til en brøkdel af prisen. Prøv Rynkos i dag og oplev forskellen på din egen hud.

4,1

God

Manglende ordre og kundeservice

Har bestilt en beauty lifter hos dem i den 24. november, men har ikke modtaget en ordrebekræftelse. Pengene står til at blive trukket på min konto - så ordren må have været gået igennem

Jeg forsøger at kontakte dem, både med formularen på deres hjemmeside og på mail. Intet svar her heller

Slutteligt har jeg forsøgt at ringe til dem på det angivne telefonnummer, men det er ikke muligt at ringe til det nummer. Samtalen bliver blot annuleret

Efterfølgende (over 14 dage efter) får jeg svar fra Rynkos, om at de beklager at ordren endnu ikke var afsendt, og at det skyldes et skift af system ift deres webshop. Jeg vælger dog at få refunderet min ordre, som de også flinkt tilbyder.
Servicen er garanteret bedre i dag, men min oplevelse var desværre stadig ikke tilfredsstillende

24. november 2023

God kundeservice. Kan klart anbefales.

Jeg kan klart anbefale Rynkos.
Jeg fik rigtig god kundeservice, da jeg var i tvivl om et af produkterne de havde på hjemmesiden. Har modtaget min hydration serum, og det er helt klart noget jeg kunne finde på at bestille igen! :)

21. april 2023

Havde brug for at forkæle mig selv her…

Havde brug for at forkæle mig selv her op til jul. Jeg er ved at være oppe i alderen, så rynker og fine linjer er meget synlige på mig. Har i lang tid lidt efter noget der kunne hjælpe og fandt så frem til Rynkos Beauty Lifter. Jeg var skeptisk i starten, men købte alligevel. Her 4 uger efter og have brugt den, kan jeg virkelig mærke og se en forskel. Den hjælper med at øge effekten af anti-age creme og serum!

Jeg er i hvertfald super glad for den og fik en super god service.

21. december 2022

Super godt produkt der virker

Super godt produkt. I starten troede jeg ikke rigtigt på det, men efter 2 uger kunne jeg begrynde og se resultater. Bruger den sammen med mine anti-age produkter og det fungerer super godt sammen.

20. november 2022

Besvarelse fra Rynkos

Tak for din fine besked Tine!

Mvh

Fantastisk

Jeg har nu brugt min rynkos beauty lifter og efter 3 uger kan jeg helt klart se en ændring i huden, kan klart anbefales at købe her fra. samt leveringen er super hurtige

8. november 2022

Besvarelse fra Rynkos

Vi er glade for at du kan se en forskel med din hud.

Super godt produkt!

Super godt produkt, som bare virker! Udover det så var leveringen hurtig 🤩

29. oktober 2022

Besvarelse fra Rynkos

Tusind tak for din fine anmeldelse Helena:)

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt!
Rynkos Beauty Lifter er nu helt uundværligt for mig. Jeg kan både mærke og se en kæmpe forskel på min hud. Min hud er blevet så pæn 🤩

25. september 2022

Besvarelse fra Rynkos

Vi er glade for at du kan se en forskel :)

// Rynkos

Jeg har nu brugt deres Beauty Lifter i…

Jeg har nu brugt deres Beauty Lifter i 2 uger, og jeg er SÅ tilfreds med produktet. Den er virkelig nem at bruge og man kan virkelig føle at det er god kvalitet. Selve produktet har jeg brugt de 15-20 minutter dagligt, som der er anbefaldet. Og egenligt er det ikke så slemt, det er faktisk helt beroligende at bruge den. Er desuden begyndt at kunne se forskel under øjnene Alt i alt meget tilfreds!

21. oktober 2022

Besvarelse fra Rynkos

Tusind tak for din fine anmeldelse Mathilde :)

Vi er super glad for at du er vild med produktet!

// Rynkos

Jeg bestilte en Rynkos beauty lifter

Jeg bestilte en Rynkos beauty lifter. Jeg var lidt skeptisk og synes prisen var i den høje ende. Men jeg kan ikke sige andet end jeg aldrig har været fuldt ud tilfreds. Leveringen gik stærkt og efter bare 3-4 uger begyndte jeg at se resultater, jeg kan klart anbefale den, der findes desuden ikke noget lignende som er i nærheden af at være lige så god - har prøvet en del efterhånden

18. oktober 2022

Besvarelse fra Rynkos

Tusind tak for din fine anmeldelse Jeppe :)

// Rynkos

Jeg er meget glad for min Rynkos Beauty…

Jeg er meget glad for min Rynkos Beauty Lifter, som rent faktisk har givet mig en pænere hud at se på efter ca. en måneds brug. Dette på trods af at jeg var ret skeptisk inden brug.

Jeg er i hvert fald super glad for mit produkt, og fik produktet hurtigt.

25. oktober 2022

Hej Maja

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at produktet har gjort en forskel for dig :)

// Rynkos

Købte den til min kæreste

Købte den til min kæreste, hun blev lykkelig og er super tilfreds med den. Hurtigere levering og hun har fået pænere hud. :) 5/5

18. oktober 2022

Hej Martin

Godt at høre din kæreste blev glad for den. God dag til dig :)

Virker som den skal

Virker som den skal! Og virkelig hurtigt levering, fik min pakke dagen efter

4. oktober 2022

Hej Anni

Vi er super glade for din anmeldelse og at produktet virker som det skal!