Rygeren Anmeldelser 9

4,0

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

I dag modtog jeg varer fra rygeren.dk

I dag modtog jeg varer fra rygeren.dk. Hurtig levering, og det hele var perfekt pakket. Bestilte noget der var i glas, og de har pakket det godt ind i en stor kasse med masse flamingo, så det var perfekt beskyttet :)

11. oktober 2022

God levering

God levering, men utroligt dårligt produkt. Bestilte en acrylbong, og første gang jeg rensede den i varmt vand, flækkede den flere steder, og acryl er kendt for at kunne tåle temp. forskelle, så er lidt målløs. Men færdig med jeres produkter. Mvh steen

24. juli 2021
Rygeren-logo

Besvarelse fra Rygeren

Hej og tak for anmeldelse. Jeg kan desværre ikke tjekke alle produkter vi sælger. Men modtager kunder et produkt som ikke er i orden, er det mærkeligt at de ikke kontakter butikken og gør opmærksom på det. sender varen retur og får penge og porto retur. Inden de nedgør butikken og alle produkter butikken sælger.

Fedeste service!

Bestilte 3 ting, glemte dog nogen andre. Ringede på en søndag og spurgte om de kunne ligge nogen ekstra ting på ordren, og ja det kunne de da self.
Plus de sendte en chokoladebar med! Sikke en service!!

9. februar 2021

NUL STJERNER!

NUL STJERNER!!
Jeg har røget cannabis i mere end 25 år og rygeren. dk er den ringeste headshop, jeg har handlet med.
De vil ikke indrømme når de laver fejl og de beskylder deres kunder for at lyve.

SKODBIKS!! I har ansvaret da i har afsendt pakkerne, så det må i selv bruge tid på at få løst!

29. marts 2020
Rygeren-logo

Besvarelse fra Rygeren

Der er aldrig blevet sagt at kunden lyver.
Det der i telefonen blev sagt var, At hvis der var valgt standard porto ville den blive leveret til pakkeshop.
Da jeg ikke var ved computeren da der blev ringet, kunne jeg ikke se hvad den valgte porto var.
Jeg har nu været inde og se på ordren og der var valgt hjemmelevering hvilket den også var sendt som.
Hvad der er gået galt med levering ved jeg ikke ??
Mail med kopi af pakke label er sendt til kunde så han kan se at der ikke er sket fejl herfra.

Der er nu sendt forespørgsel til GLS
Der vil komme svar når vi hører fra dem.
og håber det vil løse problemet

Der er nu kommet svar fra GLS Kundeservice som skriver

Hej Søren

pakken er forsøgt leveret på ---------- 24 den 18.3. kl 08:09. Jeg kan se på chaufførens GPS at han har været på adressen.

Vi traf ingen hjemme og pakken er derfor leveret til en pakkeshop.

Birgitte

Kundeservice
GLS Denmark A/S

Så din ordre på 29,- kr er forsøgt afleveret som bestilt i ordren,

Vi som butik står uforstående overfor at skulle blive svinet sådan til når vi står uden skyld i sagens forløb.

ALLIGEVEL vil vi tilbyde at sende ordren på 29,- igen med aflevering på adressen.
sammen med en anden ordre på 42,- som er bestilt til samme adresse, med afhentning i pakkeshop. Hvis dette ønskes. ??
MVH Rygeren

Har kun gode ting at sige om Rygeren.dk

Har kun gode ting at sige om Rygeren.dk

Ringede ind for at høre om nogle rør til min pibe .. Hurtigt og effektivt rådgivning .. Og når jeg så bestiller , så kommer de hurtigere , end jeg troede at jeg turde håbe ..

Fremover bruger jeg Rygeren som mit første valg

16. januar 2019

Søren har styr på det og den

Søren har styr på det og den! En fornøjelse at handle med det hvad jeg kalder en købmand! Hvor man stadig kan handle verbalt👍 Fin lille butik og fin website, dog ikke så fedt med betalingen på web👎 Men ellers kun godt at sige, ses snart igen Søren .

5. december 2018

Alt fungerer som det skal - fin og flik service

Ja, men kan jo ligesom ikke rigtig klageover at pakken lugter af røg, når man bestiller fra Rygeren.dk. :) Og det skulle da ellers være det eneste, jeg kunne have sat en finger på.

Hjemmesiden fungerer ok

Varerne er som forventet

Jeg har altid fået mine varer hurtigt, og leveringsmetode var præcis på den måde jeg ønskede mig

Betalingen er ikke blevet trukket før tid, og pris og betaling har været meget gennemskueligt i bestillingsforløbet

Serviceniveauet må siges at være i top. Jeg har altid fået de informationer jeg skal bruge vedr. ordrebekræftelse og afsendelse. Og jeg har en enkelt gang oplevet en yderst flink og ekstraordinær service, hvor jeg blev spurgt om jeg ville have mine varer leveret gratis, for så kunne man lige køre ud med pakken. Det er da flinkt!!

19. februar 2016

Perfekt service.

Ringede og stillede dumme spørgsmål, oven i købet udenfor åbningstiden (opdagede jeg først bagefter). Fik super service alligevel og oven i købet lov til at ringe igen hvis det blev nødvendigt(!). Min bestilling ankom dagen efter, pakket diskret ind og godt beskyttet. Kan klart anbefales!

13. juni 2014