Het bestelproces en de levering verliepen soepel en zonder problemen, wat ik erg prettig vond. Helaas werkt het product voor mij persoonlijk niet zoals gehoopt. Ik heb zowel de beugel als de neusspre... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb onlangs de Boflow besteld en ben heel tevreden met mijn aankoop. Hij staat voornamelijk in de slaapkamer en doet wat hij belooft. Installatie en en water vullen zijn heel gemakkelijk en voordee... Se mere
Breed assortiment gaande van alle soorten lakens, kussens, bedden en matrassen tot verschillende slaaphulpmiddelen. Kort samengevat, voor ieder wat wils! Daarbovenop zijn de blogs ook een leuke toevoe... Se mere
Vandaag contact gehad met Sjouke. Een man met verstand van zaken. Rustige nacht is eigenlijk alles wat je nodig hebt als je last hebt van slapeloze nachten. Van zwangerschapskussens tot informatieve b... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Rustige Nacht draait alles om beter slapen en het stoppen met snurken. We bieden effectieve oplossingen zoals anti snurkbeugels en mondtape, aangevuld met praktische slaaptips van experts. Onze missie: jou helpen om weer uitgerust en snurkvrij wakker te worden.
Kontaktoplysninger
6663 NA, Nijmegen, Holland
- info@rustigenacht.nl
- rustigenacht.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snurkbeugel besteld voor mijn vrouw. PostNL liet het afweten bij de bezorging. Door rustige nacht perfect opgelost. De beugel is overigens uitstekend. Beter vind je niet.
Snurkbeugel besteld voor mijn vrouw.
Rustige Nacht mondtape: klein hulpmiddel, groot verschil
Echt top spul. Blijft goed zitten, snurken is minder en ik word veel frisser wakker. Had niet gedacht dat zoiets simpels zoveel impact kon hebben. Aanrader!
Mooi product, maar het werkt helaas niet
Wij waren enthousiast over de voornamelijk positieve reviews en het is fijn dat er zoveel mensen baat bij hebben, maar voor ons werkt het niet.
Ik heb de beugel nu een week in gebruik en heb naast geven van gevoelige tanden niet het idee dat de beugel iets doet. Mijn vriendin geeft ook aan dat ze mij nog altijd hoort snurken.
De informatie voorziening en instructies op de website is verder helder en de levering was snel. Toch zou ik dit product niet aanraden.
(Edit)
Na contact te hebben gehad met Rustige Nacht is de retour en communicatie verder erg goed verlopen.
Hoewel de beugel voor mij niet werkt ben ik erg tevreden over Rustige Nacht.

Besvarelse fra Rustige Nacht
Pakket was op tijd en erg goed verpakt.
Pakket was op tijd en erg goed verpakt.
Moest er in het begin aan wennen maar is uitendelijk erg fijn.
Heel tevreden over de aankoop van het kussen
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi kussen
Rustige nacht WERKT !!
Na jaren met neusspray en speciale bitje te hebben geslapen vanwege slaapapneu is helaas mijn bitje na 8 jaar stuk gegaan en ben ik gaan zoeken naar een alternatief omdat ik geen zin had om mijn eigen risico nu al te betalen.
Ik heb 2 andere bitjes eerst gehad voor ik bij rustige nacht terecht kwam.
Eerste 2 waren redelijk maar veels te groot, kon me mond niet dicht krijgen tijdens het slapen.
Met rustige nacht lukt dat wel en ik ben heel tevreden.
Instructies zijn heel simpel en je hebt echt binnen 3 minuten een bitje die perfect past.
Service is echt top, ze staan echt achter hun product,1 van mijn bitje is gaan scheuren en ik heb keurig een nieuwe set mogen ontvangen.
Aanrader!!
Hele snelle levering!
Yes, het werkt!
Yes, het werkt! De snurkbeugel vermindert het geluid aanzienlijk. Ik had eerst een standaardbeugel geprobeerd, maar deze was te groot voor mijn mond. Daarna heb ik de beugel speciaal voor vrouwen besteld. Deze lijkt even groot, maar doordat het materiaal flexibeler is, past deze beugel beter in mijn mond. De andere mocht ik retour sturen. Bedankt voor de geweldige service!!
Ik had eerst een snurkbeugel via mijn…
Ik had eerst een snurkbeugel via mijn tandarts, werkte goed tegen het snurken. Maar het ding ging gewoon kapot. Toen besloot ik vanwege de kosten maar een snurkbeugel online te bestellen. Ik had alles vergeleken en kwam uit bij deze van rustigenacht.nl
Net zo goed als die vanuit de tandarts, werkt zoals het hoort
Snelle levering en product werkt super
Goeie kwalitatieve service
Goeie kwalitatieve service en ook zeker een goed product, ben hartstikke blij met de snurkbeugel, hij doet zijn werk
Ik heb de Mondtape mogen testen
Ik heb de Mondtape mogen testen, binnen het gezin en mijn praktijk voor ademcoaching. Ben erg enthousiast over de tape. Sluit goed aan, ook voor mannen met snor en/of baard. Bij een gevoelige huid is er geen verdere irritatie ontstaan. En bij sporten, toegepast bij topsporters tijdens de training, bleef de tape ook goed zitten. Een aanrader!
Een super ervaring met rustige nacht!
Een super ervaring met rustige nacht!
De snurkbeugel afgelopen week besteld…
De snurkbeugel afgelopen week besteld en hij doet zn ding, eindelijk een rustige nacht.
Normaal ben ik altijd sceptisch over…
Normaal ben ik altijd sceptisch over mondtapes maar dit keer wil ik toch wat achterlaten. Jullie product doet echt zijn werk! Eindelijk na lange tijd een gevonden die blijft zitten en geen pijn doet.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.