Super service, har brugt Henrik som sparringspartner, virkelig kompetent og dybt professionel. de bedste anbefalinger herfra.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hegnslyst 4, 5683, Haarby, Danmark
Super service og fik lige den rådgivning jeg havde brug for, kan helt sikkert anbefale dem.
Seriøs og god rådgivning. Henrik hjælper til at din markedsføring virker på den måde den skal og når de rette folk.
Kan helt sikkert anbefales.
Firmaets evne til at sætte sig i kundens sted er super. Herudover har jeg kun oplevet materiale i meget høj kvalitet og med fokus på detaljer som kun en kyndig vil ligge mærke til.
Tak for godt samarbejde og stor anbefaling herfra.
Vi brugte "Helt fair Marketing" til at fremstille virtuelle rundturer i alle vores biblioteksafdelinger. Vi har oplevet firmaet som yderst professionelt, fleksibelt og serviceminded. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale "Helt fair Marketing".
/ Dennis Bjørndal hansen, Digital redaktør/Odense Centralbibliotek.
Vi brugte Henrik til at få lavet en virtuel rundtur, og vi er helt bestemt glade for at det var ham som vi valgte :-)
Et er at selve rundturen er vildt godt lavet og afleveret kun et par dage efter fotograferingen noget andet er den fantastiske behandling vi fik af ham.
Han er helt nede på jorden og utrolig hjælpsom.
Det er helt sikkert ikke er sidste gang Henrik skal hjælpe os :-)
Anders og Lene