Runa er den BEDSTE!!! Om det er til personlig træning, kost vejledning trænings programmer via online forløb med mere , kan SÅ varmt anbefale hende og hendes virksomhed 😊 top stjerner herfra! Kh Sill... Se mere

Fantastisk kvinde og coach🥰 Jeg har været på både Bootcamp, pop-up hold, og haft personlige træner hos Runa.😊 Mødt en masse dejlige mennesker, fået trænet da jeg ellers ikke ville kunne... Se mere

1. Personlig træner

Få et personligt træningsforløb lavet specifikt til dig. Jeg har ét mål med mine træningsforløb - det er, at alle skal kunne være med, og hver i sær kunne opnå deres individuelle målsætning. Et livsstilsændring skal være sjovt og blive en fast del af din sunde hverdag. Hos mig handler det ikke kun om at tabe kilo og centimeter. Det handler også om, at du føler dig godt tilpas i din krop, og finder balance i en sund krop og et sundt sind. Og bare rolig - det der med at blive strammet op og blive stærkere, sker helt automatisk under forløbet. Vi skal have sved på panden, men også et smil på læben. Jeg presser dig til fremskridt, uanset om du er i superform, nybegynder eller måske døjer med nogle skader, vi skal tage hensyn til. Jeg har erfaring inden for rigtig mange træningsforløb, hvad enten du er, høj eller lav, bred eller smal, hvilken form du er i eller om du er mand eller kvinde. Hos mig får du tydelige resultater, det gør du fordi jeg både tilbyder professionel personlig træning, kostvejledning og vanecoaching. Mit mål er, at du skal føles dig tilpas og at jeg er der 100% for dig, uden hele forløbet. Kontakt mig endelig for at høre mere, eller for at booke et træningsforløb hos mig - du vil ikke fortryde det!

4,8

Runa er virkelig dygtig til at lave…

Runa er virkelig dygtig til at lave individuel træning, selv når det foregår på hold. Hun sørger for, at alle kan være med og får noget ud af træningen – uanset om målet er styrke, vægttab eller en kombination af begge dele.

Selv efter et år på bootcamp går jeg stadig glad derfra hver gang og lærer hele tiden noget nyt i forhold til min træning. Der er en fantastisk stemning med masser af grin og glæde. Kan varmt anbefales!

5. marts 2026

Bedste træningsoplevelse

Jeg har deltaget i Runas bootcamps og pop-op træninger det seneste års tid. Det har været på alle måder været en gave. Fysisk, mentalt, socialt, humørmæssigt er det bare ren gevinst at være med til træningerne. Den gode stemning på holdene er også en stærk motivationsfaktor. Og individuelt bliver du mødt lige der, hvor du er, og du får virkelig kyndig vejledning og hjælp til at nå dine mål fra netop dit udgangspunkt. Én træning, så bliver man motiveret til at komme igen! De stærkeste anbefalinger herfra.

17. februar 2026

Er startet på at træne hos Runa

Er startet på at træne hos Runa. Har ikke styrketrænet i +15 år, så var lidt nervøs for opstart. Jeg kan godt lide den vejledning jeg får og på den måde hun tilpasser øvelserne, selvom jeg er “uøvet”
En kæmpe anbefaling fra mig😍

9. februar 2026

Runa er en motivator for alle der…

Runa er en motivator for alle der træner hos hende. Super engageret og med flair for at lave træningsøvelserne efter en hver forudsætning. Kan varmt anbefale en prøve træning på et af popup holdene hvis du har svært ved at komme i gang. Hold dig ikke tilbage.

3. februar 2026

Runa er den BEDSTE!!

Runa er den BEDSTE!!! Om det er til personlig træning, kost vejledning trænings programmer via online forløb med mere , kan SÅ varmt anbefale hende og hendes virksomhed 😊 top stjerner herfra! Kh Sille

Mere end bare træning!

Jeg startede hos Rúna i januar 2024 på mor/barn-forløb med min yngste søn på 8 uger. Jeg havde brug for at finde tilbage til mig selv både fysisk og mentalt. Og siden har jeg ikke set mig tilbage.

Jeg begyndte på bootcamp to gange om ugen, og efter jeg er vendt tilbage på arbejde, har jeg også prioriteret pop-ups og events. For mig er det blevet en fast del af min hverdag - ikke fordi jeg “burde”, men fordi jeg ikke kan lade være.

Rúna er ikke bare en personlig træner. Hun ser os. Hun har forventninger, og hun tror på os. Hun skaber et rum, hvor vi både kan have det sjovt og være ærlige, når noget er svært.

Jeg har både tabt mig og er blevet markant stærkere, men vigtigst af alt har jeg fået følelsen af at være den bedste udgave af mig selv. Af at rykke mig. Af at investere i mig selv, selv midt i en travl hverdag med arbejde og børn.

Det havde jeg ikke gjort uden Rúna.

Og så er fællesskabet noget helt særligt. Stærke kvinder og mænd, der motiverer og presser hinanden, dygtige trænere og en stemning, der gør, at man altid går derfra med højt humør og sved på panden.

Kæmpe anbefaling herfra ❤️

Fantastisk menneske

Fantastisk menneske , fantastisk sted . Runa får en til at ville , ville noget mere og bedre for sig selv og krop. Vil man komme et sted hvor man altid føler sig velkommen og altid har den bedste træner ved sin side og som altid vil gøre sit bedste for at man har en rigtig god oplevelse . Så skal man helt sikkert tage fat i Runa . ❤️

11. februar 2026

Det bedste jeg har gjort for mig selv

Det bedste jeg har gjort for mig selv . Har aldrig trænet før .
Men havde brug for at komme i bedre form og blive stærkere i ryggen pga arbejde.
Og det har Runa virkelig hjulpet mig med . Og jeg som ikke er til store træninger centre er det er et rigtig godt sted .
Små hold og en rigtigt dygtig træner .
Så kæmpe anbefaling herfra.

12. oktober 2024

Træning hos RV Studio

Jeg har trænet hos Runa siden januar 2024. Da jeg startede var jeg bl.a udfordret på knæ og balance. Nu laver jeg lunges uden problemer, er blevet stærkere, og har fået strammet cm op rundt på hele kroppen.
Små hold med fokus på den enkelte, på korrekt udførte øvelser, på go’ stemning, og højt humør 🥳
Helt perfekt til dig, der gerne vil i gang med at styrketræne, har specifikke træningsmål, eller som mig selv.. bare vil være stærkere og holde kroppen på sporet 💪🏻✌🏻

12. oktober 2024

Runa er en super træner

Runa er en super træner - støttende og god til at vejlede og samtidig har hun en fed energi og man bliver altid i godt humør når man har været til træning!

3. september 2024

Respekt og gode anbefalinger herfra :)

Jeg har fornøjelsen at træne med Runa 2 x om ugen. Runa er støttende, motiverende og tilpasser træningen, til hver enkelt på holdet.
Runa presser os kærligt til at yde lidt ekstra hver gang.
Runa engagere sig og fordi hun altid selv er smilende og glad, bliver træningen, sjovt og opløftende selv på de dage hvor motivationen er lav.
Jeg har virkelig forbedret min fysiske form
Runa har min fulde respekt :)

Den bedste træning nogensinde

Jeg startede på en af Rúnas Bootcamps for 1 år siden, jeg tænkte jeg bare lige skulle prøve 8 uger, også videre. Men jeg er her stadig 😄 Da jeg startede var jeg fuldstændig grøn, og var bange for at føle mig "dum", men både Rúna og hele holdet fik mig til at føle mig velkommen. Hos Rúna får du træninger der passer til dig, en træner der altid er åben og ærlig, også er du ikke i tvivl om, at Rúna elsker sit arbejde. Jeg kan mærke at jeg har fået en stærkere krop, og at mine hovedpiner er minimeret, også er jeg bare generalt blevet mere glad. Rúna får mine varmeste anbefalinger.

8. oktober 2024

Runa kan sit kram!

Runa kan sit kram!

Runa er den bedste og af nogle gange hjulpet mig med mit vægttab som har haft gode resultater, men selvfølgelig kræver at man selv har viljen! 🤩

Holdtræningerne er rigtig gode, man har det så sjovt samtidig med at det er møg hårdt!! Men alt en rigtig god stemning på holdene.

De bedste og største anbefalinger herfra! 🤗

13. september 2024

Jeg har aldrig dyrket styrketræning før…

Jeg har aldrig dyrket styrketræning før jeg begyndte på ManPower Camp - RV STUDIO, men en del konditions træning. Lad os bare sige det er ret meget anderledes.
Men på den rigtig gode måde. Cykling og løb er ret monotont, og hjælper ikke specielt godt når hækken skal klippes, det gør Rúnas træning. En kæmpeforskel kunne jeg mærke i forhold til sidste år.
At vi så også har det skide skægt, når vi træner er bare et kæmpe plus og man får lyst til at forsætte.
Ja endda komme til et par pop up træninger, hvor man møder andre som også er blevet bidt af den gode stemning og effektive træning.

Jeg kan varmt anbefale Rúna Vestergaards træning.

Fantastisk kvinde og coach🥰

Fantastisk kvinde og coach🥰

Mødt en masse dejlige mennesker, fået trænet da jeg ellers ikke ville kunne hive mig selv afsted.

Hele sammenholdet er fantastisk😊

Runa er med dig hele vejen! Hun hjælper med kosten hvis noget ikke duer, hun støtter og vejleder hele vejen. Og man føler sig tryg og bom stærk i hendes hænder.

Jeg har aldrig fortrudt nogle af mine forløb❤️🙏🏼

Kæmpe anbefalinger fra mig😘

Ja sgu!

Ja sgu!! At gå hos Runa er en prioritet for mig. Jeg får det bedre med min krop og mit hoved. Hun er så dygtig og laver nogle fede træninger og humøret er altid højt! Hun skaber en stemning, der er varm, lyttende og hvor man ved at der bliver taget hensyn, men hvor man også bliver skubbet til grænsen - og lidt til:) vi griner altid og giver den Max gas💪🏻
Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb hos Runa❤️

Super træning

Går på Runas bootCamp + popop hold og får meget mere end en stærk krop💪
Det er sjovt, hårdt, socialt og med fokus på at træning skal give både mentalt overskud og lang holdbarhed for kroppen. Runa deler tips og tricks i forhold til sund livsstil, ændring af vaner, kost og så kan hun motivere med smil og spark i rumpen.