Nem handel
Nem handel. Bestilte Maurten gels online og varen lå klar til afhentning i butikken et øjeblik senere. Perfekt 😊
Gik langt over hvad man kan forvente for at få min ordre frem i tide. Kæmpe tak og roser herfra.
Lynhurtig ekspedition af min ordre. Som forventet.
Vi har gennem flere året handlet sko og støvler af mærket On Cloud hos Rulleskisport. Vi har fået en helt forrygende god service ved vores henvendelser til firmaet. Rosen skal adresseres til Jesper Erlandsen.
On Cloud er for os suverænt det bedste fodtøj til gåture, og det gælder såvel sko som støvler.
Min oplevelse af den rådgivning jeg har fået i rulleskisport har været yderst mangelfuld og resulterede i, at jeg blev sendt på ski med nogle ski som ikke passede til mig. Flere gange efter "målte" Jesper på skiene og blev ved med at påstå at skiene passer til mig uden at spørger yderligere ind.
Dertil kan jeg tilføje at de første ski jeg fik med hjem var brugte. Det kostede mig en ekstra tur til butikken.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle ski hos Jesper i Rulleskisport, hvis du gør, så sørg for at få rådgivning et andet sted og tjek at varen er ny før du tager den med hjem.
De er opmærksom på at du få de rigtige varer og de tilbyder hjælp især hvis man er ny i sportsgrenen. Kort sagt jeg synes at det er en fremragende service, det er meget sjælden, måske har aldrig oplev en så god public service i en online butik. Det kan kun anbefales.
Fremragende service! Meget dygtigt personale, der tager sig tiden til kunderne uagtet ens behov og viden.
Kan varmt anbefales!
super hurtig levering. Bestilte eftermiddag og have varen dagen efter.. lige som jeg kan lide det.
Hurtig behandling af min ordre, god service undervejs og godt materiel.
Super hurtig reaktion og vejledning ved bestilling. Varen kom straks efter. Et afprøvet og godkendt 😁😀
Altid en fornøjelse at handle med Jesper og altid er han klar med gode råd mv. Kan klart anbefales. God service. Mvh. Claus. Århus.
Jeg aner ingenting om hjul til rulleski. Det gør jeg nu:)
Ved køb blev pakke sendt til forkert postboks ved fejl af Post DK meget langt væk fra aftalte leveringssted. Hvordan tackles dette normalt af en virksomhed? Ved svaret: "Det er ikke vores fejl".
Men rulleskisport.dk agerede ret anderledes. Uden problemer sendte de en ny pakke med levering dagen efter til korrekt postboks!
Det er verdensklasse service - selvom det egentlig ikke var jeres problem. Stor ros!
Vil til enhvertid bruge jeres hjemmeside til udstyr!
Tak for god service og produktkvalitet!
Klar anbefaling herfra
Jeg flækkede en stav og skulle bruge et nyt sæt kun 2 dage senere. Jeg kom i kontakt med firmaet let og hurtigt over SMS og bestilt et par OW 9 med Staffanstaver dæmpning. Alt var klar til kørsel!
Så en uge efter er jeg ude for et uheld, hvor jeg flækker den ene stav... Hurtigt og elegant fik jeg til tilsendt en ekstra.
Kan klart anbefales!
Har handlet hos Rulleskisport både via nettet, og fået personlig service i butikken. Begge dele er en fornøjelse - kompetent, entusiastisk betjening, aftaler holdes til punkt og prikke
Har handlet hos Rulleskisport flere gange og har altid fået en super og meget kompetent behandling. Kan absolut anbefales.