Har betalt en tæppe for 1800 kr for 1 uge siden og har intet hørt, pengene er væk fra min konto og har intet hørt fra dem… skuffende oplevelse
Ventede næsten 2 måneder fra bestilling til modtagelse. Den specielle farvekombination var værd at vente på - passer rigtig godt til vores stue. Dog venter vi fortsat på, at "bølgerne" skal lægge sig.... Se mere
Jeg fik ikke det rigtige tæppe og kontakter jer hvorefter i bekræftede at i ville sende et nyt og en seddel så jeg kunne sende det forkerte retur. Jeg har har ikke modtaget et nyt tæppe og ønsker ikke... Se mere
Om ruggit.dk
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Sønder Allé 25A, 8000, Aarhus, Danmark
- kontakt@ruggit.dk
- ruggit.dk
Servicen er i top :-)
Jeg er fuld ud tilfreds med Ruggit! Jeg har fået den bedste service længe, hurtig svar på mailen og endnu hurtigere levering. Smukt produkt alt i alt en super oplevelse! Tak for det.

Flot tæppe - lynhurtig levering
Jeg bestilte en "lager-vare" for at se om kvaliteten var god - det er den! Og dermed blev det leveret på 2 dage!
Her handler jeg snart igen :-)

Kunne ikke forlænge mere
God service og hurtig levering - perfekt.
Perfekt!
Alt var som det skulle være. God service og hurtig levering.
Hurtige til at svare og hurtig levering!
Da jeg kontaktede ruggit ang. nogle stolehynder fik jeg svar med det samme – også selvom klokken var blevet mange. Leveringen var hurtig og foregik uden problemer.
Perfekt :-)
Er supergodt tilfreds med mit køb hos Ruggit.dk. Tæppet er i en fantastisk kvalitet uden fejl, mangler eller synlige tråde - alt i alt et virkelig flot udført stykke håndarbejde.
Leveringstiden var hurtigere end forventet, så det har bestemt været en god oplevelse at handle her, og jeg gør det GERNE igen :-)

Fantastisk service
Jeg mailer til Ruggit.dk ang en størrelse som var udsolgt, 10 min. senere har jeg svar fra dem. Hurtig levering.. Fantastisk oplevelse og skide god service...- et sted jeg vil handle igen :)

Rigtig god oplevelse.....
Super lækkert tæppe og hurtig levering - kan kun anbefales..!!!
Godt produkt - hurtig levering!
Tæppet levede op til mine forventninger og leveringen var hurtig!
Også god service!
Godt produkt, ikke så hurtig levering
Problemer med betalingen da levering og registrering af produktet tog så lang tid at betliangen blev annulleret. Men god kommunikation fra firmaet og høflig betjening
Fint produkt - dårlig info omkring levering
Jeg har bestilt to speciel lavet tæpper på ruggit.dk. Leverings tiden svarede overhoved ikke overens med det indtryk der gives på hjemmesiden ved bestilling. Jeg måtte flere gange maile til firmaet angående dette, og leveringens datoen blev flere gange udskudt. Hvilket ikke er tilfredsstillende. Men da jeg endelig modtog tæpperne levede de op til mine forventninger.

Kugletæppe
Det er faktisk svært at bedømme Ruggit da jeg har været og er super glad for mit elskede kugletæppe i eget design.
MEN nu er det gået i stykker :-O det ser simpelthen ud som om det ikke er hæftet ordentligt :-(
Så kuglerne løsner sig og jeg er bange for at kuglerne bare falder af en efter en.. Jeg tænker bare at det jo er et dyrt tæppe - så hvad gør man? Sender selvfølgelig en mail til ruggit, men stadig intet svar og er lidt frustreret faktisk - tør jo næsten ikke røre tæppet :-(
Frustrerede hilsner fra en meget ærgerlig kunde

rigtig god service
købte et tæppe, som desværre havde en defekt. Hurtig og fantastisk service fra Ruggit, kan klart anbefales :-)
Perfekt
Bestilte søndag og modtog varen tirsdag. Handlen foregik let og uden problemer, og modtog tilmed mails undervejs angående afsendelse og levering. Handler gerne hos Ruggit igen :)

Besvarelse fra ruggit.dk
Jeg oplevede en super fin service. Mit køb blev hurtigt sendt, men da Post Danmark havde lagt min pakke det forkerte sted, fik jeg en mail fra Ruggit om alt var okay. Det gav en fornemmelse af at der er styr på processen og at det er en seriøs virksomhed.

Hurtigt og nemt!
Nem og overskueligt at bestille og hurtig levering. Lige som det skal være👍👍
Yderst tilfreds
Modtog min ordre allerede dagen efter bestilling og er tæppet er så flot og i bedste kvalitet:)
smukkeste tæppe
Fantastisk smukt tæppe i rigtig good og tyk kvalitet <3
Rigtig nem og ubesværet handel med en vare der kom hurtigt frem og levede helt op til forventningerne :)
Er så glad for det jeg blir nødt til at have et mere
Kan på det varmeste anbefale Ruggit.dk