RUBI Anmeldelser

1.016

4,2

Scie DU-200 EVO mal emballé d'origine d'où le raccord de pompe cassé. Pompe en rupture de stock... Site Rubi France SAV injoignable par téléphone et par mail me demandant de passer par le fourniss... Se mere

Narzędzia są na takim poziomie ze konkurencja zostaje grubo w tyle. Ale mam dużo znajomych i kiedyś rozmawialiśmy ze brakuje wam jednej rzeczy. Elektryczny dobijak do płytek. Ten patent jest niesamowi... Se mere

10 lat temu pracując jako początkujący glazurnik za granicą poznałem wasz sprzęt teraz jako profesjonalista sam zdecydowałem że moim partnerem będzie Rubi posiadam trzy sprzęty od Rubi i wiem że się n... Se mere

Swoją przygodę z rubi zacząłem w 2006roku w Madrycie wcześniej co prawda pracowałem na firmowych narzędziach ale od 2018r. Już na swoich profesjonalne i solidne narzędzia warte swojej ceny każdy kto... Se mere

1. Værktøjsproducent

RUBI is the world's leading manufacturer of premium tiling tools, including tile cutters, wet saws, diamond blades, drill bits, and related construction tools. RUBI Group is headquartered in Rubí (Barcelona, Spain), with 11 subsidiaries and 2 production and logistics centers. The RUBI brand is present in more than 120 countries, thanks to a strong network of subsidiaries and branches across 5 continents. Currently, RUBI Group designs, manufactures, and distributes tools and equipment for the construction industry, specializing in solutions for the proper installation of ceramic and other building materials.

Free warranty extension

Free warranty extension on selected products if you register them

For more than 12 years, RUBI CLUB has been rewarding tilers with free warranty extensions and exclusive access to promotions, content, and events for RUBI CLUB registered members.

God

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(1.016)

Serviço pós venda muito deficiente

Serviço pós venda muito deficiente. Comprei um cortador a água que tinha um defeito de fabrico. Passados 3 meses da compra accionei a garantia e passado um mês da entrega da máquina para reparação ainda não tinha solução. Fui contactado por um comercial logo no início da entrega da máquina para reparação que prometeu ser breve. Quando se compra marcas conceituadas espera-se mais quando precisamos deles!!

13. september 2023

Dv 200 1000

Suite à l’Achat d’une scie sur table dv-200 1000, je suis un peu déçu par cet équipement, machine qui a tendance à dévier lors des coupes même après les réglages, disque fourni inutilisable après seulement 6 coupes.
Mon avis reste un peu mitigé.

27. august 2023

Bonjour

Bonjour, c’est trop tôt pour moi de vous donner mon avis, pour l’instant, les échanges que j’ai eu avec la société ont été très positifs. Un retour sur le produit, est prématuré, je n’ai pas encore fait usage du matériel.
Par contre, ce sera avec plaisir que je reviendrai vers vous dans qq mois.
Bien cordialement

22. august 2023

This is my 1st tile cutter of this…

This is my 1st tile cutter of this type. I was a little disappointed that it doesn’t cut as straight as I would have hoped. Additionally the cut leaves somewhat of a jagged edge. No problem if the cut edge is out of sight but I guess I can’t give away my wet saw just yet. A more expensive model may produce a better result.

17. august 2023

Tegelzaag Rubi DU 200 EVO 650

Via Marktplaats een zgan Rubi tegelzaag DU 200 EVO 650 aangeschaft voor het zagen van tegels in de maat 60 x 60 en 30 x 60. De kwaliteit van de tegelzaag voor dit formaat is mij tegen gevallen. De zaag zoekt zijn eigen weg en trekt naar links. Mijn inziens is de zaagbrug en het zaagblad te slap. Zelf zou ik na deze ervaring een zwaardere en stabielere zaag adviseren.

10. juli 2023