Roskilde Tekniske Skole Anmeldelser 12

2,2

2,2

Under middel

Mærkelig skole og dårlig skolehjem.

Mærkelig skole og dårlig skolehjem.

Skolen har mange problemer med hærværk og derfor aflåser toiletter og problemer med madkastning i kantinen.

Dårligste skolehjem jeg har været på. Det ligger ude på lars tyndsk!ds mark godt nok kun 13 minutter væk i bil til den Tekniske skole (Pulsen 2-8). Men har man ik bil tager det 1 time+ på gå ben. Den eneste forsvarlig mulighed (hvis man ik er i bil) er skolehjemmet egen bus der kommer kl 7.30 til skolehjemmet og stopper ved landmands skolen, hvor jeg så derfra har 20min går tur og kan først være i skole kl 8.10 (+ hvis trafik) og min time starter kl 8.

Værelset jeg har fået på skolehjemmet der støv i alle hjørner, det hænger som guirlander i loftet. Der er levende stankelben på værelset, og døde. Der er et eller andet form for dyrehår liggende på en reol. Kaffe pletter på hylder og gardiner. Ulækker toilet børste. Jeg kan høre min overbo gå på toilet. Deres vand løber i rør over hovedet hvor jeg sover. Jeg har problemer med at sove for det og larm fra andre boende.

Frokost skulle jeg selv finde frem til hvordan jeg skulle få det.

Spurgte om hjælp til hvor og hvornår bussen kører tilbage mod skolehjemmet og blev sendt et forkert sted hen og ventede i 30 min i sne storm i -grader i januar. Heldigvis havde jeg en ven der kunne ryde hendes kalender for at hente mig så jeg ikke skulle gå 1 time+ og satse mit liv ved at gå på en helt sneet til landevej i mørke.

Konklusion;
Transport er dårligt.
Skolerne har ingen forstand på hvordan skolehjemmet fungerer.
Værelserne på skolehjemmet er ulækker og sjældent gjort rene.

12. januar 2026

Nedladende behandling af elever

Jeg er meget skuffet over den måde, min 17-årige søn er blevet behandlet på denne skole.

Han blev foran hele klassen skældt ud af en lærer, fordi han kom 10 minutter for sent – på en meget nedladende og ydmygende måde. Jeg mener, at man kan sætte grænser og markere regler uden at hænge unge mennesker ud foran alle andre.

Endnu værre er det, at skolen en hel måned før prøven valgte at afskære ham fra at tage grundforløbsprøven. Det virker mere som om, at man vil skubbe elever væk i stedet for at støtte og hjælpe dem til at klare sig.

Jeg oplever, at tonen og behandlingen af eleverne ikke handler om at støtte eller motivere, men tværtimod om at presse dem ud. Som forælder synes jeg, det er dybt bekymrende og ikke et trygt sted for unge at tage deres uddannelse.

25. august 2025

Det er den klammeste skole

Det er den klammeste skole. Jeg nogensinde har været på,
Lærerne bagtaler eleverne snakker ik godt om eleverne. De står og trækker Racist kortet frem, jeg blev behandlet virkelig virkelig dårligt. Jeg ville sleeet ikk anbefale nogle tager anlægsgartner uddannelsen. Føj forhelvede

28. maj 2025

Utrolig god oplevelse at tage min…

Utrolig god oplevelse at tage min uddannelse her. Lærerne er super flinke og passionerede omkring deres fag og vigtigst af alt rigtig dygtige. På RTS havde jeg den bedste matematiklærer som jeg nogensinde har haft (Dorthe), hun var virkelig dygtig til at undervise og gjorde undervisningen spændende, selvom matematik var noget mange ikke gad fik hun alle med og skabte en god stemning omkring faget alligevel.
Det eneste jeg kan sætte en finger på er at bygningen er bygget på en utrolig mærkelig måde, det er tit svært at følge med på tavlen når klasseværelset er aflangt og trekantet.
Kan varmt anbefale!

26. juli 2023

Den mest uforsvarlige uddannelse nogensinde

Der uddannes dyrepassere på skolen, men dyrene bliver hverken passet, fodret eller behandlet forsvarligt. Heste bliver glemt på folden, sår og andre skader bliver ikke behandlet, morgenvagter kommer op til 2 timer for sent til at lukke heste ud, det er ikke til at vide om hesten har fået det foder der er aftalt til den. Skoleheste kan gå op til 3 gange ridning om dagen 7 dage i ugen, skoleheste går til ridning selvom de har en manglende sko eller synligt ubehag i kroppen hvor elever har gjort staldmester eller lærer opmærksom på dette. Weekendvagter består af ufaglige personer, som aldrig har håndteret heste før uden en kyndig vejleder, selvfølgelig skal der være plads til at lære, men det skal ske med en kyndig vejleder når det handler om håndtering af dyr.

27. februar 2024

Først og fremmest dukker der politi med…

Først og fremmest dukker der politi med politihunde op på skolen nærmest hver måned. Det er en skole ikke et fængsel…. Lærerne er ikke kvalificeret nok til at kunne undervise elever. Der er manglende kommunikation mellem lærerne og de bagtaler hinanden. Jeg fik aldrig det hjælp jeg havde brug for fra lærerne. Jeg ventede flere timer hverdag for en lære havde tid til at hjælpe mig.

9. marts 2023

Er dette din virksomhed?