Echt n top ervaring gehad met Radek van rsg. Zo netjes en snel hele woonkamer gekit plus helemaal rondom de trap . Ook nog kozijn in de gang en badkamer stukjes die niet netjes waren gedaan door... Se mere
Na een lekkage in de badkamer heeft Radek bij ons alle kitranden vernieuwd/vervangen. Maakt de positieve reviews meer dan waar. Nog dezelfde dat we belde kwam hij in de middag langs. Vakman. Komt afsp... Se mere
Supergoede communicatie en heel vriendelijk. Het werk was zeker goed en zelfs op een klein puntje gaf hij zelf aan dat het iets mooier kon. Die openheid en werkethiek zal voor ons duidelijk zijn dat... Se mere
Kitbedrijf voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers.
Dr. Lovinkstraat 30, 5022 CM, Tilburg, Holland
- 06-43425602
- info@rsgkitvoegafdichting.nl
- rsgkitvoegafdichting.nl
Zeer goede ervaring met RSG Kitvoegafdichting
RSG Kitvoegafdichting heeft bij ons verschillende kit werkzaamheden verricht. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Er is zorgvuldig gewerkt, afspraken zijn netjes nagekomen en voor een nette prijs. Bij toekomstige kit werkzaamheden zullen wij zeker weer RSG kitvoegafdichting benaderen.

Besvarelse fra Rsg Kitvoegafdichting
Radek heeft erg goed werk geleverd…
Radek heeft erg goed werk geleverd tegen een zeer acceptabele prijs. Een echte aanrader.

Besvarelse fra Rsg Kitvoegafdichting
Ondernemer heeft ons snel geholpen
Ondernemer heeft ons snel geholpen. Keurig zijn werk gedaan. Alles netjes opgeruimd. Werkinhoudelijk enorm goed alles afgewerkt. Wat een vakman. Zeer vriendelijk ook en enorm flexibel. Is zeker aan te bevelen.

Geweldige vakman
Radek is uitermate vriendelijk en meedenkend is een ware vakman en een kunstenaar in zijn kitwerk.
Werkt zeer netjes zou zijn werk in zen zondagse pak kunnen doen.
Familie Michielsen Tilburg

Besvarelse fra Rsg Kitvoegafdichting
Fijne communicatie, snelle service, mooi werk en voor eerlijke prijs
Kitnaden rond douchebak waren niet goed meer. Deze zijn uitgesneden en heel mooi weer gekit. Ook de overige randen werden gelijk meegenomen. De communicatie was zeer vlot. Werkzaamheden zijn uitgevoerd voor een eerlijke prijs, waarover vooraf is gesproken. Wij zijn heel blij geweest met Radek / RSG.

Besvarelse fra Rsg Kitvoegafdichting
Heel snelle reactie op onze vraag en…
Heel snelle reactie op onze vraag en heel netjes gekit.

Besvarelse fra Rsg Kitvoegafdichting
Supergoede communicatie en heel…
Die openheid en werkethiek zal voor ons duidelijk zijn dat wij rsg in de toekomst opnieuw zullen contacten en ook zonder twijfel gerust kunnen aanraden.

Super
Snel, flexibel en oplossingsgericht (kwam kitten net nadat ik had gedoucht). Resultaat ziet er erg strak uit en ik kan hem bellen als er iets niet goed blijkt te zijn, komt ie het in orde maken.

Besvarelse fra Rsg Kitvoegafdichting
Snelle uitvoering en beste qwaliteit!