Verdensklasse service og finish af den gode Michael som knoklede på fra kl. 9 til 19 for at gøre arbejdet færdigt men rens og rengøring. Flot rengøring efterfølgende og en sindsygt godt resultat... Se mere
Super fint firma, fik renset og malet tag dygtige professionelle folk, meget omhyggelige. Super service. flot resultat . Og til en fin pris
Første kontakt med René var rigtig fin, med en god og ærlig dialog. Fedt, at Rene fulgte op på samtalen. Michael Josephsen kom og udførte arbejdet med rens, algebehandling og imprægnering af et sto... Se mere
Efter at have fået renset fliser, forlod firmaet adressen. I bedet, i granit skærverne, i hækken og i granit skærverne ved enden af carporten havde man valgt at smide flere skovlfulde sand. Kontakter... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fliserens og Algebehandling af tag.
Fliserens og Algebehandling af tag.
Punktlig, pænt resultat og god pris.
Super resultat
Fliserens af 200 m2 indkørsel og terrasse som blev som nye igen. Kom til aftalt tidspunkt, god pris. Kan klart anbefale RR fliserens
Perfekt og veludført arbejde
En super god service fra en venlig og hensynsfuld medarbejder betød et fuldt ud tilfredsstillende resultat. Når jeg skriver "hensynsfuld" tænker jeg på, at medarbejderen ringede op og orienterede om forsinkelse i forhold til det aftalte tidspunkt. Super.
Super service og flot resultat.
Super service og flot resultat.
Arbejdet blev udført til aftalt tid, og fliserne blev som nye. Spørgsmål blev besvaret med det samme og det var nemt at komme i kontakt med RR Fliserens. Godt arbejde til en god pris!
Fantastisk flot resultat.
Vi fik renset ca 200m2 fliser som virkelig trængte (Aldrig renset før, meget grønne og fulde af ukrudt) Det blev gjort rigtig flot, præcis som aftalt og resultatet var virkelig flot. (Det ligner nærmest at vi har fået lagt nye fliser) Kommunikationen er god og folkene der kommer er super professionelle og venlige.
RR Fliserens var super serviceminded
RR Fliserens var punktlig og super serviceminded. Vi er meget tilfredse med resultatet og hyre dem helt sikkert igen næste gang.
Nem samarbejde, flot resultat
Rene er god til at komme som aftalt, nem samarbejde og flot resultat.
Kvalitetsarbejde og kvalitetsservice
Kvalitetsarbejde og kvalitetsservice. Gennemført godt!
Fliserens
Super tilfreds med resultatet af RR Fliserens's arbejde, de fortjener 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Daniel som udførte det hårde arbejde her med fliser der har rigtig mange år på bagen, det var slidsomt, men er perfekt resultat og Rene lever helt op til vores forventninger, klar aftale som bliver overholdt helt til det sidste 😀 vi er så glade for at se vores flotte fliser igen 👍 stor anbefaling herfra 😀
Skarp pris. Flottere resultat.
René er en travl mand, men kom med en dato, var fleksibel og overholdte det til punkt og prikke.
Selv om RR-Fliserens var det billigste tilbud, så er det ikke det som står klarest tilbage. Det er det meget flotte resultat af rene fliser, som ikke trængte alvorligt, men resultatet var stadig meget synligt.
Kan klart anbefale at tage fat i René.
Har fået renset både fliser og…
Har fået renset både fliser og træterrasse, og begge dele er blevet super flotte. Yderst venligt og serviceminded personale. Alle aftaler overholdt. Kæmpe anbefaling herfra.
Kvalitet og service!
Kvalitet og service!
Jeg har i dag haft besøg af RR Fliserens på en af vores ejendomme, og hold nu helt op. Fliser der ikke er blevet renset i 25 år er nu som nye!
Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at de kunne blive som nye - men det sørgede RR Fliserens for!
Ikke nok med, at kvaliteten er uovertruffent, så er servicen ligeså høj. En fornøjelse fra ende til anden!
Det er ikke sidste gang, at RR Fliserens bliver hyret. Jeg har trygt overladt nøglerne til dem, for de næste mange års fliserens!
De varmeste anbefalinger herfra!
Tak for et suverænt stykke arbejde!
Godt og flot arbejde.
Fik renset fliser og udførelsen var perfekt og til en konkurrence dygtig pris. Ham der udførte opgaven var rar og flink så de kan klart anbefales herfra.
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling.
Vi havde fornøjelsen af og få renset vores fliser , hele 110kvm som bare var møg beskidte . Rene gjorde arbejdet så godt at vi nu har pæne lyse fliser .
Fantastisk arbejde .
Fremragende resultat
Fremragende resultat, god pris og meget behagelig kommunikation. Alt forløb fuldstændig som aftalt med et smil på læben.
Mega godt arbejde til fornuftige priser
De holder, hvad de lover. Og selvom fliserne er gamle, kan de sagtens blive rene og fine igen. De kommer til tiden og udfører deres arbejde ordentligt og rydder op efter sig. Før og efter billeder PASSER, ingen snyd overhovedet. Og så mega serviceminded personale og chef!
Høj kvalitet og god service
Høj kvalitet og god service
Veludført arbejde hos min mor. Kunne hurtig få aftale, som blev holdt fuldt ud.
Fliserne er som nye igen
Overraskende flot resultat
Normalt skriver jeg ikke anmeldelser på Trustpilot, men dette stykke arbejde jeg fik udført fortjener i den grad en anbefaling.
Havde set før/efter billeder på RR Fliserens’ hjemmeside og frygtede det var en omgang photoshop. Men eftersom prisen er billig tænkte jeg at jeg ville give det et forsøg, hvilket jeg ABSOLUT ikke har fortrudt, da jeg nu har en sommerklar terrasse.
Det er folk, der ved hvad de laver og endda uden at man skal vente i evigheder på at få arbejdet fuldført.
Kæmpe anbefaling herfra.
Gennemført og iorden
Jeg anbefaler! Vi er simpelhen så glade for resultatet af vores nu helt sommerklare terrasse. Flinke fyre og god service :-)
Perfekt arbejde
De er rigtig flinke laver et pænt stykke arbejde. Ringer inde de kommer, og holder alle aftaler. Prisen er også helt i orden. Kan kun anbefale dem