Krænkende oplevelse
Krænkende oplevelse.
Min veninde og jeg har længe ledt efter en lejebolig i byen af Frederikssund. Vi er to selvstændige piger på henholdsvis 20 og 22 år. Vi har begge fast arbejde og har styr på vores økonomi.
Vi finder så denne ledige lejebolig hos RR bolig, og vælger at slå til 5 min efter annoncen er kommet på facebook. Jeg fortæller damen i telefonen at vi er to veninder, som er interesseret i at se lejeboligen hurtigst muligt, da vi nu har ledt længe.
Vi får sat et møde op, og dukker op idag (24/03/21) Jeg har taget min far med, som er med for at se lejligheden.
Ligeså snart hende her damen møder os, kigger hun forundret på os. Jeg fortæller hende at det er os der gerne ville leje bolig, hvor hun derefter små griner af os, og siger de ikke udlejer til unge piger, da det går op i fest og farver. Hun står og dømmer os, bare fordi vi er to unge piger. Det er dybt krænkende. Hun siger vi sagtens kan se lejligheden, men at vi ikke har nogen chance for at leje den. Hvor vi derefter fortæller hende, at så kan det jo være ligegyldigt at se lejligheden.
Min veninde, min far og jeg gik derefter i frustration over oplevelsen. Vi havde taget fri fra arbejde, og vi var mere end klar til at leje den bolig.
Vi føler os dømt og krænket. Bare fordi vi er to unge piger, som gerne ville flytte hjemmefra. Derfor 0 stjerner herfra.
24. marts 2021