Royal Scandinavian Anmeldelser 3

3,9

1. Badeværelsesrenovering
  2. Butik med badeværelsesudstyr

Den 1. maj 1985 blev Royal Scandinavian stiftet, og lige siden har vi haft fokus på at kunne levere kvalitetsprodukter designet specielt til det skandinaviske badeværelse. I dag er Royal Scandinavian en del af en større nordisk enhed, som med egne møbel- og bruseafskærmningsfabrikker fordelt i Norden, sørger for, at vi også i fremtiden altid vil være bedst til at levere det nyeste og absolut bedste indenfor badmøbler og bruseafskærmninger. Vi sætter en ære i at kunne producere miljørigtigt, og ikke mindst i en høj kvalitet, og yder derfor helt op til 15 års garanti på de fleste af vores produkter.

3,9

God

God hjælp til akut problem

Stod med et akut behov for hjælp en eftermiddag i vinterferien, da vores spa kontinuerligt tog vand ind uden at registrere vi trykkede stop. Ringede på 86862244 og en voldsomt hjælpsom medarbejder hjalp os via FaceTime med at løse problemet på få minutter, samt rådgav os ift hvad vi gør ved problematikken fremover. Er rigtig godt tilfreds med den kvalificerede hjælp vi fik!

20. februar 2025

Dårligste service, jeg endnu har oplevet.

Jeg har desværre været så dum at købe et spa-bad gennem Royal Bad & Spa. Spa'et havde en fejl på lyset i vandet, som Royal Bad & Spa lovede at skifte. Der er nu gået 7-8 måneder med ugentlig kontakt til dem for at finde en tid til at få det skiftet, og det er stadig ikke lykkedes dem at finde tid til at komme og ordne det.

De har masser af undskyldninger for, hvorfor nogen ikke lige kan lade sig gøre og de er rigtigt gode til at holde en hen. Jeg tror også, jeg nu har hørt samtlige håndværker-undskyldninger der findes fra dem.

Jeg kan kun afbefale aldrig at bruge dette firma, da deres service er ikke-eksisterende.

Venlig hilsen,
Carsten

27. september 2017
Royal Scandinavian-logo

Besvarelse fra Royal Scandinavian

Kære Carsten vi har været hos dig for at skifte lyset i spabadet men desværre er det ikke lyset der er sprunget men styreboksen der ikke virker på lysudgangen. Uheldigvis er dit spabad monteret forkert i badeværelset sådan at der ikke er muligt at skifte styreboksen uden at spabadet skal rykkes ud af badeværelset. Vi yder selvfølgelig 2 års garanti på spabadet men vi kan ikke lave spabadet før det er til at kommet til. Vi beklager selvfølgelig den lidt lange behandlingstid. Du skal tage fat i din installatør som har monteret spabadet og som du har købt det af og er der noget installatøren ikke forstår må du bede ham kontakte os. Med venlig hilsen Royal Scandinavian Tlf. 86862244

Dårlig stil !

Firmaet her ejer bla. Royal Scandinavia, som blev opkøbt i 2010.
Vi købte for 3-4 år siden det rigtig fede toilet Royal Axa One til ca. 9.000 for en stående model. Skylleknappen gik så i stykker for et ½ års tid siden, og vi forsøgte gennem et lokalt vvs-firma at få en ny, men nej - vvs-manden var selv helt forarget, for toilettet var udgået, og værre : det kan bare ikke lade sig gøre at købe reservedele !!
Så nu har vi et 4 år gammelt 9.000 krs toilet, der kun fungerer delvist, og iøvrigt er dyrt i vandforbrug, da det kun kan skylle stort pga. den defekte skylleknap.
Det er da bare superdårlig stil af et firma, at de ikke gør mere for at servicere deres kunder. Der ligger da helt sikkert sådan en skylleknap et sted hos Royal Scandinavia, men vi må altså ikke få den.

6. april 2013

Er dette din virksomhed?