Roxx bike Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn Roxx JX via een fantastische aanbieding kunnen kopen, met mooie korting en gratis slot. Bij ontvangst goede uitleg en tips gekregen. Ook vooraf en naderhand worden vragen via WhatsApp snel en he... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

wat een ongelofelijke slecht bedrijf. ik wacht al weken op een lader (Februari besteld)zodat ik een fiets kan verkopen, en heb nog steeds niks geleverd gekregen. Update: wat een onzin. je bent... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Anderhalve week geleden gebeld of ik de dag erop mocht langskomen. 's-nachts antwoord dat we in de middag langs konden komen. Sympathieke, relax-te eigenaar (+vriendin Roxx); er bleek er eentje per di... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De fiets is keurig rijklaar bezorgd aan huis. Zoon is erg blij met de fiets. De service ook top! Mijn dochter haar e-bike had ik besteld bij een ander online webwinkel, nooit meer! Onbereikbaar en gee... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør
  4. Landevejscykling

Skrevet af virksomheden

Roxx Bike stelt zonder compromis elektrische fietsen samen die elke dagelijkse uitdaging met gemak aankunnen. Ons streven: een fiets in het leven roepen waarmee je met zekerheid en comfort snel en moeiteloos jouw dagelijkse reis vooruit maakt.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

42 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Omdat als ik iets wil kopen voor mijn…

Omdat als ik iets wil kopen voor mijn fiets ik aankoop papieren moet tonen

Als of ik de fiets gestolen heb

Ik hoef bij de volkswagen dealer ook geen kentekenbewijs tonen om een distributie set en nieuwe remschijven te kopen.

16. november 2022

Besvarelse fra Roxx bike

Goedenavond, niemand denkt of heeft gezegd dat u de fiets heeft gestolen. Maar het lijkt mij logisch dat jij een aankoop bewijs hebt zeker bij zo een dure aankoop.

Daarnaast verkopen we alleen aan onze eigen klanten van Roxx en vanuit het bedrijf hebben we dan recht om naar je aankoop bewijs te vragen. Want elke klant van ons krijgt een factuur. Kan je die niet overleggen kunnen we helaas geen onderdelen leveren aangezien er schaarste is.

En als je bij de Volkswagen gaat dan kunnen ze via de kenteken na trekken of jij de eigenaar bent of niet dat kunnen we hier aan de hand van het serienummer op onze fiets vandaar dat wij dat vragen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag de roxx rx1 ontvangen echt een…

Vandaag de roxx rx1 ontvangen echt een super de super de superbike alles netjes ontvangen en gemonteerd en een gratis rekje erbij gekregen ondanks dat de actie al afgelopen was….en de service daar kunnen alle webshops een puntje aan zuigen! Super geholpen super communicatie en snel antwoord….ROXX rocks!!!👌🏻👌🏻👌🏻💪💪💪

9. november 2022

Eerste Servicebeurt

30 oktober De fiets twee weken geleden gekocht al met een heftige piepende rem. Dit zou vanzelf overgaan. Slot kon ik in overleg retourneren. Nu na 300 km geluid piepende remschijf steeds erger. Bedrijf vandaag gebeld.
Mag dinsdagochtend meteen langs komen zodat ze het kunnen verhelpen. Heb extra onderhoudsservice afgesloten..…

31 oktober ik krijg via de app te horen dat ik het moet fixen met de destijds meegeven velgenreiniger. Als dit niet helpt kan ik anders maar beter een mobiele fietsenmaker langs laten komen die geld kost. Dat terwijl ik een extra onderhoudscontract van 300 euro heb afgesloten.

In de voorwaarden van het bedrijf staat het woord “waarheidsgetrouw” en dat situaties die niet in deze algemene voorwaarden zijn geregeld, dienen te worden beoordeeld ‘naar de geest’ van deze algemene voorwaarden.

Ben benieuwd welke geest er in deze fles zit om toch tot een “zuivere” oplossing te komen, aangezien het schoonmaken niet heeft geholpen..en waarheidsgetrouw betekent zonder misleidingen!

Ik wacht een reactie deze week af van de fietsenmaker en hoop op een beter einde dan het fake slot ( onder ART. 4) dat word verkocht. Ik hou iedereen hier op de hoogte 😇😇

2 november: volgens afspraak is fietsenmaker ( mobiel) langsgekomen. Fiets is toch meegenomen voor verdere reparatie aan remschijf ( scheurtje) en blokjes. Dit dus na twee weken. Toen de fiets werd omgedraaid viel het op dat er al veel onderdelen en schroefjes verroest zijn. Dat terwijl de fiets voornamelijk heeft binnen gestaan. Fiets met veel fabricagefouten en roest gekocht. Bij de mediamarkt ruilen ze producten met een productiefout om …
Na deze eerlijke review krijg ik te horen dat mijn fiets niet wordt gemaakt en ook niet meer wordt teruggebracht.

De fietsenmaker fiets teruggebracht ( kostte mij 52,50 en er is ook 50 euro ingehouden op teruggestorte onderhoud. Dit in tegenstelling tot eerdere afspraken.

Volgens Nederlands recht volgende week beginnen met officieel een klacht en dan naar de “officiële” geschillencommissie.

29. oktober 2022

Besvarelse fra Roxx bike

Goedenavond, u zoon heeft ons idd gecontact met de problemen. Wij hebben hem aangeboden deze morgen bij ons langs te brengen zodat we naar de situatie kunnen kijken en het kunnen oplossen. Als u zoon ons dan afzegt omdat hij vrijdag met zijn vader wilt komen en wij dicht zijn kunnen wij hier helaas niks aan doen. Wij hebben daarop aangeboden om de de mobiele fietsenmaker (op onze kosten) in te schakelen en naar u toe te sturen zodat het probleem sneller op gelost kan worden en het makkelijker voor u is. Maar als u geen geduld heeft en denkt dat wij dat ala minute voor u moeten regelen dan gaat u reviews schrijven die niet kloppen. Als we niet reageren of u vraag negeren dan is dit verhaal terecht maar tot nu toe hebben wij altijd gereageerd zelfs op onze vrije zondag. Daarnaast vragen wij ons ook af waarom u eerst u vrouw het woord laat doen daarna u zoon en vervolgens zelf de review gaat schrijven? Dat vinden wij een aparte manier van communiceren aangezien wij u al hebben verteld het liefst 1 contact persoon te hebben zodat we geen communicatie problemen krijgen. Wat nu dus wel is gebeurd. Inmiddels is de fietsenmaker al op de hoogte en zal hij jullie contacten hoop dat u nu wel geduld heeft en het probleem word opgelost.

Reactie op 2 november:
U verhaal klopt niet. Enigste wat vervangen dient te worden zijn u remblokjes omdat die vettig zijn en dan gaan ze piepen. Als u dat als een fabricage fout ziet dan heeft elke fiets in nederland fouten. Een fiets gaat roesten als je in de regen rijdt en je fiets niet goed verzorgt dat klopt idd ook dat gebeurd met elke fiets want deze fiets is net als andere fietsen ook van metaal en niet van goud. Wilt u daar nu ons ook de schuld van geven? Verder reageren we altijd netjes en geven wij altijd antwoord. Maar nog voordat de fiets daadwerkelijk gemaakt is en bij ons is krijgen we weer een negatieve review aan ons broek terwijl wij u en u zoon altijd te woord staan. Of is dat niet waar? Dus wij hebben daarom besloten u onderhouds abonnement per direct stop te zetten en hebben het geld netjes teruggestort we zien namelijk geen andere mogelijkheid meer. U doel is onze bedrijf in diskrediet te brengen lijkt het wel. En onze doel was om u tevreden te stellen. Maar als u ons de kans niet geeft dan gaat dat helaas niet. De fietsenmaker is extern en zal idd u fiets niet terug brengen tenzij u hem daar voor betaald. De keus is daarom ook aan want u zet het nu wel alsof wij de fiets ook in beslag nemen en niet terug willen geven maar dat is niet het geval. U kan de fiets net als ieder ander in de winkel ophalen morgen. U bent daar ook van op de hoogte gesteld.

slechte ervaring

Ik vind het allemaal best zo.
Ik heb bewijs van mails en whatsapp.
Je had verhalenverteller moeten worden. Ik heb een ander bedrijf gevonden V-bike
Veel plezier met je bedrijf.

27. oktober 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

7 tot 14 dagen levertijd maar het…

7 tot 14 dagen levertijd maar het werden er 20 zonder mij te informeren.
Maar verder prima afgeleverd

26. oktober 2022

Besvarelse fra Roxx bike

Hi Roy, die 20 dagen kan wel kloppen omdat het 7-14 werkdagen betreft dat staat overal aangegeven. Heel veel fiets plezier.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nou, kan dit niet beter afgesproken worden?

Nou, ik ben niet te spreken over de bezorging. Dit kan plaats vinden ; volgende week, maandag of dinsdag.
Dat dit niet gerichter kan worden afgesproken , b.v. ongeveer tussen : zo en zo laat, zoals gebruikelijk is op die of die dag is een aanvaardbare duiding. Er kan toch niet van mij verwacht worden twee dagen thuis te zitten om de bestelling af te wachten. Vriendelijk groeten Ed Admiraal Marinierskade 52 1018HZ A`dam.

22. oktober 2022

Besvarelse fra Roxx bike

Gelukkig heeft de koerier de fiets netjes en op tijd afgeleverd. En binnen de afgesproken levertijd. Heel veel fiets plezier.

Top service 🔥🔥🔥🔥

Hartstikke bedankt voor het snel versturen van mijn bestelling . Artikel ziet er goed uit communicatie was goed . Dus bij deze krijgen jullie 5 sterren . Nogmaals bedankt voor jullie service en geduld .,

Mvg Daniel

16. oktober 2022

Verschrikkelijke ervaring

Verschrikkelijke ervaring. De verkoper werd agressief toen ik vroeg waar de fietsen vandaan kwamen. Hij werd kwaad en zij dat het hem niks kon schelen of ik nu wel of niet een fiets kocht. Ook moet je bijvoorbeeld een slot betalen via een tikkie en word het vervolgens niet geleverd.

13. oktober 2022

Besvarelse fra Roxx bike

Beste Ethan, heeft u een fiets bij ons gekocht? Want we kunnen je niet in onze systeem vinden. Wij verkopen de sloten & onderdelen ook alleen aan onze eigen klanten dus als jij een slot bij ons gekocht hebt wat wij niet voor mogelijk achten. En met een tikkie betaald hebt. Zouden wij hier graag een bewijs van willen zien. Want dit is geen terechte review.

Fantastische fiets

Fantastische fiets, snel geleverd, goeie service, er wordt snel gereageerd op appjes.Ben erg blij met de fiets! Echt een aanrader.

6. oktober 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik moest 25 dagen wachten om mijn fiets…

Ik moest 25 dagen wachten om mijn fiets te ontvangen. Na al die tijd op je te hebben gewacht, ontving ik de fiets die ik niet had besteld. Ik wachtte op de grijze en vandaag kreeg ik een zwarte. De winkelvertegenwoordiger was super brutaal tegen mij. Ik raad deze winkel niet aan

6. oktober 2022

Besvarelse fra Roxx bike

Beste Rita, bedankt voor u review en het spijt ons dat u dit met ons ervaart.

Alleen heeft u zondag 18 september de fiets bij ons gekocht dat is geen 25 dagen maar 18 dagen. Daarnaast is de levertijd voor mensen die in termijnen betalen momenteel 14-21 werkdagen dus al met al heeft u de fiets eerder gekregen. Wij hebben de fiets precies op de 14de werkdag aan u geleverd.

Betreft de kleur van de fiets is door de persoon in kwestie duidelijk verteld dat de grijze al heel lang niet leverbaar is. En heeft diegene u zelfs aangeboden om af te zien van de koop en u geld terug te storten. Omdat u niet tevreden was. U gaf hier geen duidelijke antwoord en moest dit bespreken. Uheeft 2 jongens de fiets laten ophalen en voor dat er iets besproken kon worden en een beslissing gemaakt kon worden waren deze jongens weg met de fiets. Dus dan valt er weinig te bespreken en op te lossen. Dat u ons als bedrijf afraad vinden wij dan ook niet terecht Dit omdat we voor u een uitzondering hebben gemaakt bij payin3 omdat u anders de fiets niet kon aanschaffen via hun.

Wij hebben vanuit ons alle mogelijkheden geboden zoals we aan al onze klanten bieden.

Desondanks hopen we toch dat u veilige km en geniet van u fiets.

Roxx bike.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Roxx D2

De e-bike zelf is van goede kwaliteit en rijdt geweldig, maar deze werd niet goed gemonteerd geleverd.
De verkoper heeft dat inmiddels vergoedt.

21. juli 2022

Besvarelse fra Roxx bike

Beste Daniel, het spijt ons om te horen dat u een slechte ervaring met ons heeft. Alleen zijn ons bepaalde dingen niet duidelijk.

Het klopt dat de slot en fietstassen in nalevering waren. We hebben dit naar u toe ook duidelijk gecommuniceerd. Wij hebben de slot heel snel kunnen leveren en heb u meteen aangeboden om het geld van de fietstassen terug te storten maar dat wilde u niet en u wilden wachten. Vervolgens kregen wij bruine tassen toegestuurd en dat wilde u ook niet en hebben we u geld terug gestort. Dus naar ons mening gewoon netjes afgewikkeld.

Betreft het monteren hebben we tot vandaag niks van u vernomen tot deze review ook niet toen u de slot kwam ophalen en we gewoon mail en telefoon verkeer hebben gehad. Dus wij vragen ons af waar dit dan plotseling vandaan komt. Want als u dat had aangegeven dan konden we dat oplossen en het aan de monteur vragen. Ook is er niks over het spatbord gezegd. Want als die zou rammelen en u zou ons benaderen zouden wij daar nooit geld voor vragen en het gewoon gratis oplossen het is niet zo een groot probleem namelijk.

Betreft de accu zegt u dat we een tweedehandse accu hebben geleverd? Wij leveren nooit tweede handse accu's en u ben een van de eerste personen die op een D2 rijdt. Wij hebben u accu toen omgewisseld voor een andere nieuwe accu omdat u accu leeg was en u anders helemaal naar amsterdam oost zou moeten fietsen met een lege accu. Naar ons mening hebben we u eigenlijk een dienst bewezen.

Schroeven/bouten van een fiets kunnen zeker bij deze e-bikes snel losraken dit komt door de kracht van de motor en daar kunnen wij vrij weinig aan doen. Dit geldt het zelfde voor remblokken die verslijten. Remblokken verslijten namelijk als je veel kilometers maakt en op de manier hoe je rijdt. Daar kunnen wij helaas als bedrijf niks aan doen. De ene persoon doet 1 jaar met zijn remmen blokken de ander 1 maand.

Roxx fiets

Eindelijk vandaag de stoere Roxx bike mogen ophalen. Precies binnen de gestelde levertermijn en netjes op hoogte gehouden hiervan via app en telefoon.
Nu veel kilometers maken👍🏻

22. september 2022

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.