Roxx bike Anmeldelser

4,3

Mijn Roxx JX via een fantastische aanbieding kunnen kopen, met mooie korting en gratis slot. Bij ontvangst goede uitleg en tips gekregen. Ook vooraf en naderhand worden vragen via WhatsApp snel en he... Se mere

wat een ongelofelijke slecht bedrijf. ik wacht al weken op een lader (Februari besteld)zodat ik een fiets kan verkopen, en heb nog steeds niks geleverd gekregen. Update: wat een onzin. je bent... Se mere

De fiets is keurig rijklaar bezorgd aan huis. Zoon is erg blij met de fiets. De service ook top! Mijn dochter haar e-bike had ik besteld bij een ander online webwinkel, nooit meer! Onbereikbaar en gee... Se mere

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør
  4. Landevejscykling

Roxx Bike stelt zonder compromis elektrische fietsen samen die elke dagelijkse uitdaging met gemak aankunnen. Ons streven: een fiets in het leven roepen waarmee je met zekerheid en comfort snel en moeiteloos jouw dagelijkse reis vooruit maakt.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

The best in town!

Afgelopen weekend een fiets gekocht bij Roxx Bike, super vriendelijk personeel en denken super goed mee. Service en kwaliteit staan zeker op nummer één bij dit bedrijf. Zoek niet verder en koop hier! Een zeer goede aanrader voor iedereen die opzoek is naar een e-bike. Super bedankt voor alle goede zorgen.

24. juni 2023

Zeer tevreden

Anderhalve week geleden gebeld of ik de dag erop mocht langskomen. 's-nachts antwoord dat we in de middag langs konden komen. Sympathieke, relax-te eigenaar (+vriendin Roxx); er bleek er eentje per direct beschikbaar. Verzekering zou 's-avonds geregeld worden door eigenaar, wat vervolgens ook netjes gebeurde. Enorm blij met onze Roxx. In Zoetermeer werd ik de volgende ochtend aangesproken bij de Jumbo... Mag ik een foto maken van de gaafste fiets van Zoetermeer? ...

13. juni 2023

De levering ging niet geheel soepel en…

De levering ging niet geheel soepel en mijn ondersteuning valt regelmatig terug. In bijna alle standen en ik heb nog geen 315 km gereden😏

21. maj 2023
Roxx bike-logo

Besvarelse fra Roxx bike

Jammer dat u dit met ons ervaart. Wij hebben al contact met u opgenomen en hebben afgesproken dat u de fiets langs brengt om het probleem op te lossen.

Opgelost

Het is opgelost.

15. maj 2023
Roxx bike-logo

Besvarelse fra Roxx bike

Jammer dat je dit zo ervaart. We hebben je onderdelen zsm geprobeerd te leveren alleen 1 onderdeel duurde wat langer dan verwacht. Gelukkig hebben we toch alles kunnen leveren zoals afgesproken.

Prima service

Waarom een goeie ervaring, is omdat dat heb ik mee gekregen van de personeels , service was Top niks te klagen vragen worden snel beantwoord stappen worden meteen genomen ga zo door voor morgen jullie een 10 .👍🏾👌🏿

3. maj 2023

Roxx S2

Recent de S2 gekocht. Mooie fiets die lekker fietst, ook met 2 volwassen personen erop. Voelt stevig maar is niet zwaar op de weg. We zijn erg blij met de aankoop. Het is nog te vroeg om iets te kunnen over service na de koop (zoals onderhoud), maar we zijn voor en tijdens de koop in ieder geval goed geholpen.

2. maj 2023