Mijn Roxx JX via een fantastische aanbieding kunnen kopen, met mooie korting en gratis slot. Bij ontvangst goede uitleg en tips gekregen. Ook vooraf en naderhand worden vragen via WhatsApp snel en he... Se mere
Se, hvad kunderne siger
wat een ongelofelijke slecht bedrijf. ik wacht al weken op een lader (Februari besteld)zodat ik een fiets kan verkopen, en heb nog steeds niks geleverd gekregen. Update: wat een onzin. je bent... Se mere
Anderhalve week geleden gebeld of ik de dag erop mocht langskomen. 's-nachts antwoord dat we in de middag langs konden komen. Sympathieke, relax-te eigenaar (+vriendin Roxx); er bleek er eentje per di... Se mere
De fiets is keurig rijklaar bezorgd aan huis. Zoon is erg blij met de fiets. De service ook top! Mijn dochter haar e-bike had ik besteld bij een ander online webwinkel, nooit meer! Onbereikbaar en gee... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Roxx Bike stelt zonder compromis elektrische fietsen samen die elke dagelijkse uitdaging met gemak aankunnen. Ons streven: een fiets in het leven roepen waarmee je met zekerheid en comfort snel en moeiteloos jouw dagelijkse reis vooruit maakt.
Kontaktoplysninger
Dapperstraat 143, 1093 BS, Amsterdam, Holland
- 085 303 8850
- info@roxx.bike
- roxx.bike
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle levering van de fiets
Snelle levering van de fiets, binnen 3 weken na bestelling. Alleen jammer dat er geen instructieboekje bij de fiets geleverd word. Gelukkig eerst een proefrit gemaakt en vele vragen gesteld voordat we tot bestelling overgingen.
Hele fijne fiets
Hele fijne fiets, ziet er stoer uit en fiets ook geweldig.
En de medewerkers zijn behulpzaam als je vragen hebt.
Voor een vouwfiets is het een redelijk groot en zwaar ding. Dus vergelijk het niet met een standaard vouwfiets. Het opvouwen gaat wel heel makkelijk. En hij past goed achter in mijn Citroen C1 als de achterbank plat is.
Top fiets
Ik dacht wat een gave fiets.... Langs geweest rondje gefietst en verkocht. super vriendelijk geholpen goede uitleg behulpzaam in een woord . gewoon daar halen en genieten van die top fiets de ROXX.
Ik heb er voor gewerkt maar bedankt mannen voor de goede service.
Grt André
Goede en snelle communicatie ,
Goede en snelle communicatie ,
Fijne ervaring mooie fietsen
Top alles goed geregeld
Heerlijke fiets en prima service
Deze RX1 bike besteld kon hem na 2 weken…
Deze RX1 bike besteld kon hem na 2 weken wachten ophalen erg degelijk gebouwd mooi uiterlijk robuust.
De verkoper was zeer vriendelijk en behulpzaam na een korte uitleg mee kunnen nemen.
Erg veel plezier heb ik er mee top bike.
Heel blij met mijn RX1
Heel blij met mijn RX1! Super fijn en goed geregeld zeker een aanrader!
goede en snelle service
Vorige week een rx1 besteld en vandaag kon ik hem al ophalen. Leuke en snelle service. Ze komen hun woord na. Kan ze zekers aanbevelen voor die gene die ook zo'n super gave fiets willen.
Roxx 😁😁😁
Aantal weken geleden de fiets aan geschaft, ben zeer tevreden met de fiets en service.
geweldige fiets ontvangen
geweldige fiets ontvangen , prima service via whattsapp, heb nog een zadelpen besteld die is ontvangen erg blij mee
Snelle vlotte service
Ik heb de fiets nu meer dan een half jaar,
Ik heb de fiets nu iets meer dan een half jaar, elke keer weer zit ik met een grote glimlach op mijn fiets. Geweldige fiets alleen is de voorvering een beetje bonkig. Past ook nog eens geweldig bij mij in de gang na enkel het inklappen van het stuur. Iedereen die er even op rijd wil er ook 1.
Prima geregeld
Ze doen wat ze zeggen en komen afspraken na! De fiets is helemaal zoals ik wens mede omdat ze meedenken.
Een zeer tevreden klant hier
Een zeer tevreden klant hier! Mijn oog viel op deze fiets nadat ik ze steeds vaker in de stad zag. Op afspraak even langs geweest bij de winkel voor een testrit en ik was om. Hij fietst echt heerlijk, is naar alle wensen aan te passen en je klapt hem zo op om hem in je achterbak van je auto te vervoeren. Hij fietst erg soepel ondanks de robuuste banden. De batterij gaat lang genoeg mee als ik hem heb opgeladen.
Ik kocht een e-bike omdat ik van mijn scooter af wilde maar dit is een goede keuze gebleken.
Ik ben helemaal verliefd geworden op mijn Roxx!
Fantastische fiets
Fantastische fiets. Snel, wendbaar. Ik ben klein, 1,57m. Bij testrit was een fiets met lage zadelpen niet aanwezig. Jammer. Het duurde bijna 3 weken voordat fiets werd geleverd. Mandje ontbrak maar wordt nagestuurd. Communicatie via app gaat snel maar niet altijd even effectief. Duidelijke handleiding ontbreekt. Je kunt er direct heerlijk mee fietsen maar het is wel puzzelen hoe je bv zadel moet klappen om accu op te laden. Achterlicht zit in meegeleverd tasje maar vraag me af of ik die correct heb gemonteerd. Bij testrit goed naar al dit soort zaken kijken bespaart veel gepuzzel. Jayden is wel heel behulpzaam. Fiets fietst heel licht. Heb eerste uur moeiteloos 15 km gefietst met regelmatig op en afstappen. Wat startersproblemen maar een absolute aanrader. Zonder de probleempjes 5 sterren.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.