Lift Your Spirit Coaching | Roxane Catz Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste Roxane, Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet om samen met jou nog dichter bij mezelf te komen en een fijne gezonde leefstijl te creëren die bij mij pas. Het gaat met vallen en opstaan, ma... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

the change has come!. nuchter en helder blijven is niet langer een strijd nuchter en helder geeft zo veel energie Alles krijgt weer betekenis en geeft me kracht en vertrouwen... groei... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Roxane, you Rock! Dank voor je support bij het stoppen met roken; jouw holistische benadering, geduld, motivatie, luisterend oor en creatieve geest hebben de juiste snaar bij mij weten te raken; ik h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De eerste interactie met Roxane was meteen een prettige. Fijn telefoon gesprek gevoerd wat mij heeft overtuigd verder met haar te gaan. Hoewel ik op eigen kracht een eind op mijn nieuwe pad en leven... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Life coach
  2. Coachingcenter
  3. Advokat

Skrevet af virksomheden

VAN VERDOVING NAAR VRIJHEID – met zachtheid, inzicht en lef. 💫 Begin met voluit leven! Niet door harder je best te doen, maar door beter te voelen en échter te kijken. Ik help mensen die zichzelf niet langer willen verdoven met alcohol of andere gewoontes; menselijk en praktisch – zonder labels en zonder regels. Hoe ik werk: Geen standaardmethode, wél een persoonlijk maandtraject waarin we jouw patronen helder maken en ombuigen. Mijn aanpak rust op vier pijlers: • Inzicht – ten diepste begrijpen wat er onder je gedrag ligt, zodat je andere keuzes kunt maken. • Zelfzorg – simpele, haalbare rituelen die je systeem tot rust brengen. • Compassie – vriendelijker worden voor jezelf werkt beter dan wilskracht. • Nieuwsgierigheid – leren kijken zonder oordeel, met open aandacht. Wat je mag verwachten: 🙌🏼 Geen snelle trucjes of “fixes”, maar duurzame vrijheid van binnenuit. 🙏 Mijn cliënten ervaren meer rust, helderheid en eigenwaarde – en merken dat “zin in” gaandeweg plaatsmaakt voor zin hebben ín het leven. Waar ik trots op ben: Meer dan 124 keer vijf sterren van cliënten die weer zijn gaan leven 🌱 in plaats van óverleven. Ik ben intens dankbaar voor elke stap die ze zetten – en voor het vertrouwen om even met hen mee te mogen lopen. Klaar voor je eerste stap? Stel je vraag of plan een vrijblijvend kennismoment. Je bent welkom zoals je nu bent. 👉 www.roxanecatz.nl/coaching

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door Roxanne heb ik mezelf echt leren…

Door Roxanne heb ik mezelf echt leren kennen. In onze sessies hebben we het amper over alcohol gehad. Samen met Roxane heb ik gewerkt aan mijn mindset. Ik ben meteen gestopt met drinken. Door de verandering van mijn mindset kreeg ik veel onverwachte mooie cadeaus waaronder een veel gezondere leefstijl met veel sport en beweging. Ik ben blij dat ik mijn probleem heb herkend en Roxane heb ontmoet. Ik had dit niet willen missen!

30. maj 2021

Martijn

Roxane heeft mij erg geholpen om meer werkgeluk te ervaren. Door het voorhouden van een krachtige spiegel en het stellen van de juiste vragen voelt mijn work/life balance nu authentieker en sta ik dichter bij mezelf. Dit doet zij op geheel eigen en inspirerende wijze in een bijzonder veilig voelende omgeving. Héél fijn. Ik kom zeker terug.

24. marts 2021

Lieve Roxane

Lieve Roxane,
Een bericht om je te laten weten dat het goed met me gaat & hoe blij ik daarmee ben! Je hebt me echt geleerd om me niet te laten leiden door m’n gedachten en meer op mijn gevoel af te gaan. Ik leun wat meer achterover en laat de dingen gebeuren en zie steeds meer dat dat eigenlijk prima gaat! Voel me heel bevrijd en wil je echt bedanken voor je hulp en handvatten in dat traject. Ik lees en luister veel en ontdek elke dag meer, maar jij me een hele goeie richting in geholpen op een heel belangrijk punt in mijn leven en daarvoor wil ik je bedanken 🙏🏼

22. marts 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

"kan iemand ooit zoiets meemaken als ik ?"

Ik ben een jonge gozer, had alles mee maar heb ook kei hard gewerkt, 95 hr per week gemiddeld. Ook ik heb de vrouw van mijn dromen ontmoet maar toch was de verleiding ook daar voor een ander, toen kwam huidkanker en de drank. Samenvattend een rollercoaster waarbij Roxanne mij enorm heeft geholpen, sterker nog ze heeft mijn gezin gered, ze helpt je terug te zetten naar jezelf en geeft je handvaten om een eigen toekomst te bouwen.

Ik had nooit gedacht toen ik jong was steun te zoeken, maar mijn leven ging wel zo, Roxanne is echt een geweldige mentor, de rest moet je uiteraard zelf doen!

21. marts 2021

Hoofd Hart

Ik heb een fijne sessie gehad bij Roxane met focus op hoofd en hart. Richtlijnen gekregen om vanuit mijn hoofd naar mijn hart te gaan en zo richting te geven aan gedachtes en gevoelens. Het heeft me inzichten gegeven en dichter bij mijn kern gebracht.

19. februar 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In mijn kracht gezet met meer rust en aandacht

Zoals het vaak gaat werd ik getipt door een vriendin, de raadde me aan een afspraak met Roxane te maken. Al vanaf het eerste contact telefonisch voelde dit goed. Roxane heeft me geholpen anders naar zaken te kijken, mijn eigen kracht in te zetten om vraagstukken aan te pakken en voornamelijk innerlijk rust te brengen. Het was voor Roxane en mij af en toe zoeken omdat zij voornamelijk mensen met een verslaving helpt maar juist door het te hebben over waarom iets voor mij dan wel of niet nuttig was kwamen we alleen maar tot nieuwe inzichten. Door goede gesprekken, reflecties, tips, heerlijke meditaties heb ik in een aantal sessies de juiste handvatten om bewuster en met inzicht naar mijzelf, mijn vraagstukken of gewoon naar mijn reactie op een gebeurtenis te kijken. Dank 🙏

2. januar 2021

Hoi Roxane,

Hoi Roxane,

Ik heb de laatste maanden bij jou als heel positief ervaren! In het gezellig ingerichte tuinhuisje hebben we heel wat afgepraat! Over de patronen die ten grondslag liggen aan mijn gedrag, de rol van de mind hierin en vanuit een positieve drive weer door te gaan. Binnen een ontspannen sfeer wist ik tot de kern door te dringen en sloot elke sessie weer met een "verlicht" gevoel af. Ik heb ook veel gehad aan het inspirerende materiaal wat je me toestuurde. Verder was het heel fijn dat ik je kon bellen/appen op moeilijke momenten! Thx voor alles! Jan

17. december 2020

Als een kind zo blij!

Terug naar toen het leven kinderlijk eenvoudig was. Heerlijk! In drie maanden heb ik samen met Roxane de lagen met oordelen, beperkende gedachten en angsten afgepeld om weer te komen bij mijn basis mens-zijn. Een rustig, zacht en gelukkig mens. In mijn zoektocht naar iemand die mij kon begeleiden in het achterhalen van de oorzaak van mijn drang naar alcohol kwam ik op de website van Roxane terecht. Ik vond het een verademing om daar een gezicht, een mens, te zien die open was over haar eigen ervaringen. Dit leek mij iemand waarbij ik over mijn schaamte over mijn alcoholgebruik en het 'mijzelf niet in de hand hebben' heen zou durven stappen. En dat bleek ook zo te zijn. Al snel ging het niet meer over alcohol maar over onrust en onvrede in mijn leven. Ik was vooral bezig met dingen waarvan ik dacht dat ik ze belangrijk vond. Ik kwam erachter dat hierbij vooral mijn over mijzelf oordelende ego de grote drijfveer was. In de drie maanden ‘bij’ Roxane heb ik de invulling van mijn leven drastisch veranderd en het leuke is dat het, groots als dat klinkt, toch zo simpel en logisch voelt. Ik voel mij gelukkig en hoef met alcohol niets meer te compenseren. Ik gebruik het nog heerlijk en beheerst als genotsmiddel. Niet omdat ik het nodig heb maar gewoon omdat ik daar soms voor kies. Wat een vrijheid! Dank je Roxane. Dank je dat jij er bent.

7. december 2020

Tot de kern komen

Rox is geloofwaardig omdat ze geleefd heeft, daarnaast kan ze luisteren en zeer goede vragen stellen, en nog belangrijker: doorvragen. Zodat je uiteindelijk bij een kern komt die essentieel is. Die kern, daar gaat het om.
Daarnaast is de sfeer in haar huis en bijhuis zodanig dat je je er thuis en op je gemak voelt, en niet meer weg wilt, maar wel graag terug wilt komen: het klopt!

1. december 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring met Roxane was hartelijk

Mijn ervaring met Roxane was hartelijk, welkom, warm en deskundig. Tijdens de eerste afspraak kwamen wij al snel tot de kern en maakte wij een plan van aanpak. Het was een stok achter de deur, die ik nodig had. Vervolgens stuurde ze veel tips die ik kon lezen en dat hielp om verder te komen in het proces. Door haar hulp ben ik nu gestopt met drinken en heb ik beter inzicht wanneer en waarom ik het deed. Ik zou haar bij iedereen aanraden. Ze is iemand die goed luistert, heeft veel humor en haar kantoor straalt rust uit en je voelt je veilig.

4. november 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Roxane heeft het als coach uitstekend…

Roxane heeft het als coach uitstekend gedaan!

Ik* was op zoek naar een coach die mij kon helpen bij het minder/niet-drinken. Ik heb de site van Roxane gevonden, en heb haar als coach benaderd vanwege de aanpak die zij op haar site propageert. Die aanpak komt feilloos overeen met de aanpak die ik tijdens mijn coachingstraject bij haar heb ervaren. Zaken op haar site die maakten dat ik koos voor een traject bij haar:
- zij is ervaringsdeskundig
- zij oordeelt niet
- zij gaat er van uit dat het coachingstraject mijn coachingstraject is
- resultaten waarmee zij ‘reclame’ maakt
- vaak korte trajecten.

Ik heb een traject gevolgd van een kleine drie maanden, waarin 6 coachingsgesprekken plaatsvonden van 1,5 – 2 uur. Aan het einde van het eerste coachingsgesprek werd ik door haar uitgedaagd om maar eens te gaan starten met een periode van niet-drinken. Dat was even schrikken, dat had ik me vooraf nog niet gerealiseerd. Maar goed, de volgende dag ben ik de uitdaging aangegaan, en dat ging mij wonderwel gemakkelijk af! Ik startte die dag een periode die uiteindelijk 80 dagen duurde waarin ik, zonder er enige moeite voor te moeten doen, niet heb gedronken (op twee keer na een half glas wijn).
Die periode was voor mij bijzonder:
- ik weet niet op welk knopje Roxane heeft gedrukt tijdens het eerste gesprek maar datgene wat ik jaren lang niet kon, kon ik de volgende dag en de weken daarna zonder enige moeite;
- na een paar dagen gewenning ben ik weer in een natuurlijk slaapritme gekomen;
- mijn bloeddruk daalde naar standaardwaarden
- ik heb zelfgemaakte ijsthee leren ervaren als een prima dorstlesser (bier is, na het eerste glas, geen dorstlesser, en wijn is zeker geen dorstlesser).

Na die 80 dagen ben ik op vakantie gegaan, en ben ik ook voorzichtig weer wat gaan drinken. En dat doe ik nog steeds, maar in aanmerkelijk kleinere hoeveelheden dan voor mijn traject met Roxane. En ook nu kost het mij geen moeite om niet te drinken. Niet-drinken is gewoon een reële optie geworden!

Gedurende het coachingstraject hebben we meer dan eens gesproken over ‘de mind’. ‘It’s all in the mind!’ En dat geldt ook voor de noodzaak van mijn drinken. Maar het overall resultaat van mijn coachingstraject is dat ik in mijn ‘mind’ een instelling heb geactiveerd: ‘niet-drinken is óók een optie!’. Voorheen was daar geen sprake van. De mindset was: ‘Om een uur of vijf gaat de kurk eraf, en dan drink ik rustig maar gestaag, wel altijd controle houdend, naar het einde van de avond’. Die mindset is dus gewijzigd. Niet-drinken is óók een optie. En dat bevalt mij prima.

En nog even terugkomend op de kwaliteiten van Roxane: Wat ik vooral in haar gewaardeerd heb, is haar waarachtigheid. Niet op zoek gaan naar schuld. Geen oordeel zoekend of uitsprekend. Niks, zaken zijn zoals ze zijn. En het tweede: we leven nu. Op zoek gaan naar oorzaken in het verleden? Ik heb 3 jaar therapie gedaan, waarbij meer dan genoeg is teruggekeken. Maar ik snakte naar vooruit kijken. Naar stappen richting de toekomst zetten. Al dat terugkijken zal nodig zijn geweest en zijn nut hebben gehad, maar lostte voor mij, voor nu en in de toekomst niet direct veel op.

* Ik drink vanaf mijn 15e bier. Daar is later wijn bijgekomen. En in de afgelopen 50 (!) jaar is de hoeveelheid bier en wijn die ik tot mij nam gestaag gegroeid.

6. september 2020

Geweldige coach

Ik merkte dat ik in mijn werk (bij een grote financiële dienstverlener) het lastig vond om te gaan met de verwachtingen van mijn manager: ik was op zoek naar haar erkenning en goedkeuring. Rox hield mij een spiegel voor en liet mij inzien dat ik kan vertrouwen op mijzelf. In 1 sessie heb ik mijn zelfvertrouwen terug gevonden en daarmee heel veel rust in mijn hoofd. De sessie is nu enkele maanden geleden en nog steeds heb ik er vrijwel dagelijks profijt van. Rox is eerlijk, zonder oordeel, helder en ontzettend goed in wat zij doet. Ik kan het iedereen aanraden!

30. august 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een nare vlucht met veel turbulentie…

Na een nare vlucht met veel turbulentie was het er opeens: vliegangst. Na drie jaar pure angst in t vliegtuig besloot ik dat het genoeg was. Een vriendin wees me op Roxan Catz. Aan de gezellige keukentafel in het prachtige Broek in Waterland mocht ik kort m’n angsten omschrijven. Met nadruk op kort. Want al snel begon Roxane me uit te leggen wat angst is, wat angst doet en... hoe je het kan managen. Ik moest de volgende dag al vliegen en was uit voorzorg naar de huisarts gegaan voor een Oxazepam. Niet nodig want na een goede twee uur Roxazepam was ik genezen!!
Roxane is duidelijk zeer bekwaam en oprecht geïnteresseerd en betrokken. Haar heldere stem en vriendelijke uitstraling doen je je meteen op je gemak voelen. Ik kan Roxane echt van harte aanbevelen.

21. august 2020

Vrijheid

Het is wat geweldig om met Roxane te werken. Ik kwam in november bij haar met het idee om ‘een andere relatie met alcohol te vinden’; dat word al heel snel stoppen. Stoppen omdat dat, al onderzoekend met vallen en opstaan, fysiek beter en metaal verhelderend werkte. Roxane gaat uit van een filosofie en werkwijze waar regeltjes geen plek hebben. Het gaat er juist om je zelf te bevrijden. Niet alleen van de alcohol (of drugs, of roken) maar ook - en vooral - van je eigen conditioneringen. Die je leert te doorzien en te doorbreken; lessen in vrijheid. Het is niet meteen de meest concrete werkwijze of proces, en wellicht niet voor iedereen. Je moet vooral zelf het werk doen, maar daarin ligt ook de kracht. Je bevrijdt jezelf en nu, na 8 maanden niet drinken, voel ik me getransformeerd. Ik sta veel meer in contact me mezelf en daarmee met de energie en kracht in mezelf. Wat heerlijk om niet te drinken en vooral, wat heerlijk om niet te hoeven drinken!
Roxane bedankt!

17. august 2020

Verrassende sessie!!

Verrassende sessie, voor mij een nieuwe ervaring die me gedurende 2 uur een prettig gevoel gaf. En tot andere inzichten bracht die me meer vertrouwen geven in mijn lichaam en gezondheid.. Daarmee hoop ik ook stabieler en minder onzeker.
Ik ga graag nog een keer op herhalings-oefening!

17. juli 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Praten met Roxane geeft je een positieve boost!

Het gesprek met Roxane heeft mij heel veel opheldering en inzicht gegeven over mijn eigen denkwijze en daaraan gerelateerde problemen.

Het ontvangst in haar sfeervolle werkruimte in de tuin zorgt dat ik mij meteen op mijn gemak voel en mede door haar warme stem daalt er een enorme rust over mij, waardoor het meteen makkelijk wordt om mij helemaal open te stellen. Onder haar leiding gaan we mediteren, praten, schrijven, spiegelen en reageren en na bijna twee uur stap ik als herboren de tuin weer in.

De werkmethode die Roxane hanteert tijdens haar sessies is duidelijk en verhelderend. Ze is geen doorsnee (droge) therapeut, maar een (vrolijke) ervaringsdeskundige, waar je je geen patient bij voelt. Ze luistert aandachtig en geeft veel verschillende aanknopingspunten om de aandacht op te vestigen. En dit alles op een vrolijke manier met toegankelijk tips die ik meteen heb kunnen toepassen. Ik kan weer ademhalen!

Voor mij was deze aanpak heel waardevol en ik wil jou, Roxane, hartelijke bedanken voor je aandacht en de kracht die je mij gegeven hebt.

Ieder gesprek met jou is positief geladen en doorspekt met humor.
Daar wordt toch iedereen blij van?

Flo

14. juli 2020

Lieve Roxane

Ik heb Roxane ontmoet via mijn zusje die merkte dat ik vooral na mijn scheiding niet meer de „oude ik" was
en bepaalde patronen niet kon doorbreken.
Daar had ze zeker gelijk in, want ik zat in een sleur en vicieuze cirkel waar ik niet uit kwam.
Dan heb ik het voornamelijk over negatieve gedachten en zo af en toe ook te veel te drinken.

Zij had goede verhalen over Roxane gehoord en gaf mij de mogelijkheid een keer met haar af te spreken.
Na heel veel Psygologen en allerlei andere methodes te hebben geprobeerd, was ik het vertrouwen in hulp eigenlijk kwijt!
Maar gelukkig ontmoette ik Roxane en heeft me hele andere inzichten gegeven.

Roxane heeft me op heel veel vlakken handvatten gegeven waar ik nu dagelijks mee aan de slag kan en heel veel aan heb.
Ik heb heel veel geleerd! En ook veel issues anders leren te benaderen en bekijken.

In eerste instantie had ik nog veel moeite mijn „masker” af te zetten, maar geleidelijk, met ups en downs, kwam mijn eigen ik weer boven water.
Het heeft wel even geduurd, maar Roxane had er alle vertrouwen in dat het ging lukken en nam altijd voor een lange periode echt de tijd!
Ze zit niet op de klok en heeft 100% aandacht.

Roxane weet waar ze het over heeft, met zo ongelofelijk veel ervaring, dat voelde voor mij heel goed.
Ook te leren niet meer te veel naar mijn verleden te kijken, het een plaats te geven en vooral hoe in het NU te
leven en bewust te worden van bepaalde geluksmomenten, maar ook de pijnlijke momenten te omarmen.
Het mag er allemaal zijn.

Ik ben Roxane enorm dankbaar en kijk nu veelbelovend naar de toekomst die daarvoor ver te zoeken was.

Dank je wel Roxane!

Liefs
Carolien

15. maj 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beter dan ooit, gestopt met roken!

Roxane, you Rock!
Dank voor je support bij het stoppen met roken; jouw holistische benadering, geduld, motivatie, luisterend oor en creatieve geest hebben de juiste snaar bij mij weten te raken; ik heb me in jaren niet zo rustig en gelukkig gevoeld. Niet gerookt, weinig urge ook, geen nicotine pleisters meer, al maanden niet meer, zelfs tijdens stressvolle perioden gaat het goed. 💜 dank 💜🙏🏻 Caroline 💜

12. maj 2020

Fantastische sessie gehad!

Gisteren voor het eerst een sessie gedaan bij Roxane. In een woord wauw! Zoveel los kunnen laten, zoveel fijne handvatten. Ik kan het iedereen aanraden ook als het niet gaat over hulp bij verslavingsproblematiek.

11. maj 2020
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.