Rowenta Nederland Anmeldelser 269

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De Rowenta Compact Power XXL RO4B11 bevalt uitstekend en beschikt over een zeer goede zuigkracht. Het apparaat glijdt soepel over de grond en maakt bovendien opvallend weinig herrie tijdens het gebr... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Na wikken en wegen de Rowenta X Clean 10 gekocht om tijd te besparen bij de schoonmaak. Gekocht op de rowenta site ging snel en eenvoudig en werd door DHL gratis bezorgd. Dag erna natuurlijk meteen ui... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Totaal flabbergasted! Vandaag mijn Rowenta X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger binnen gekregen op het moment dat ik mijn kamer net had gezogen met mijn “normale” stofzuiger. Ik dacht, “hé... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een Rowenta Silence Force R07457 stofzuiger gekocht, die door de Consumentenbond als beste koop en als beste getest uit de bus kwam. Geen woord gelogen! Zeer tevreden mee. Bijna geruisloos en m... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Producent
  2. Hvidevareforretning
  3. Hvidevarekundeservice

Skrevet af virksomheden

Al 130 jaar een begrip in modern design. Rowenta heeft een passie voor het ontwerpen van dagelijkse producten. De huishoudelijke producten van Rowenta bevatten altijd baanbrekende technologie met een onderscheidend uiterlijk: strakke lijnen en minimalistische vormen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Silence Force RO7457…

We hebben de Silence Force RO7457 Stofzuiger met zak gekocht. In vergelijking met onze oude stofzuiger echt super stil. De stofzuiger doet goed zijn werk, krachtig en wendbaar. Vooral mijn man is erg blij met de lang uit te schuiven steel, waardoor ook hij normaal rechtop kan stofzuigen. De accessoires en het handvat bieden nog net even dat stukje extra comfort.

2. november 2025

Perfecte steelstofzuiger

Erg blij met mijn nieuwe steelstofzuiger X-Force Flex 15.60 RH99F1. Goede zuigkracht, zuigt goed dierenharen en goede prijs-kwaliteit verhouding.

6. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben de elektrische dweil binnen

We hebben de elektrische dweil binnen. Wat een geweldige dweil. Hij rolt heel makkelijk over de vloer en maakt gelijk droog. Geen uitwringen meer, en geen emmer die je om kan schoppen. Hij reinigt zichzelf door hem op de standaard te zetten en de reinigingsfunctie aan te zetten. Zelfs het matje bij de voordeur die wat vlekken had heeft hij schoon getrokken. Een aanrader.

28. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top product Steelstofzuiger X force Flex 12.60…

Steelstofzuiger X force Flex 12.60 gekocht. Super slimme zuiger. Weinig geluid, knikmogelijkheid in steel is ideaal onder bank, bed of kast. De zuigaansluiting voorzien van borstel is super slim en handig. Geen opzetstuk meer nodig of wisselen voor plinten vensterbanken enz. Legen van bak zonder zware klik of spierkracht. We hadden een Dyson, deze Rowenta is zoveel beter en doordacht. Ons huis wordt er schoner door simpel omdat je minder moeite hoeft te doen om te stofzuigen. Overweeg nu ook de dweilfuntie bij te kopen. Automatische zuigkracht regeling werkt top. Turbo zuigen met 1 hand in te schakelen. Accu gaat echt lang mee voordat deze leeg is. Opladen is snel. Kortom zeer tevreden en de zuiger is nog mooi ontworpen ook!

16. oktober 2025

Blije Huisvrouw!

Mijn 1e steelstofzuiger Rowenta X-Force Flex 15.60.

Doet wat die beloofd:
- Zuigt krachtig.
- Geluid van Eco stand is aangenaam zacht. Geluid Turbo stand is wat harder, best logisch.
- Tijd is ruim zat, en ik heb een huishouding met 5 personen + hond, in een eengezinswoning met 1e verdieping en zolder. En hij was niet eens half leeg.
- Makkelijk in elkaar te zetten.
- Veel extra opzetstukken, handig en echt bruikbaar.
- Door 't station hou je alles netjes bij elkaar. Het ziet er mooi, degelijk en luxe uit. Niet erg om op een plek te zetten dat zichtbaar is.
- Flex steel = GE-WEL-DIG.
- Had bij winkel Tefal in Westfield Leidschendam gekocht met een mooie aanbieding + de Cashback van €100,-
Eindstand in totaal €284,99 voor betaald. Goeie deal!
Actie is t/m 3 november 2025, als je dit op tijd leest, echt een aanrader...ik ben er blij mee 😀

22. oktober 2025

Rowenta X-Clean 10, stofzuiger met dweilfunctie

Wij zijn heel blij met de Rowenta X- Clean 10 GZ7035 2-in-1.
We hebben de Rowenta X-Clean 10 nu een week in huis en maken onze PVC- Vloeren ermee schoon.
We schrokken van het vuile water wat uit het vuilwater reservoir kwam. Ondanks dat we altijd stofzuigden en dweilden voorheen, haalt de Rowenta nog steeds, na één week vuil uit onze vloer met reliéf
Daarbij scheelt het veel tijd en water om schoon te maken, want de Rowenta X-Clean 10 zuigt en dweilt in een keer de vloer schoon.
Nooit meer met een emmer en dweil zeulen en de vieze dweil schoonmaken, want de Rowenta x-Clean 10 doet dit allemaal zelf.
R Souwer Beverwijk.
O

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben er zeer tevreden mee!!

Ik gebruik de Rowenta X-Force Flex 14.60 nu al een tijdje en ik ben er echt heel tevreden over! De zuigkracht is supersterk, zelfs op tapijt en kleine hoekjes. De flexibele steel is echt handig – ik kan makkelijk onder de bank of het bed stofzuigen zonder te bukken.
De batterijduur is ruim voldoende voor mijn hele appartement (ongeveer 45 minuten op de standaardstand), en hij laadt ook snel op.
Het stofreservoir is eenvoudig leeg te maken en schoon te houden.
En het design ziet er ook nog eens modern en stevig uit.
Kortom, een krachtige en praktische stofzuiger die het schoonmaken echt makkelijker maakt. Zeker een aanrader!

Rowenta stofzuiger RO7C32

Ik heb deze stofzuiger gekozen omdat hij als beste uit de test kwam bij de consumentenbond in de categorie stille stofzuigers.
Het geluidsniveau is idd erg aangenaam. Wat een verademing!
De motor is krachtig genoeg om alle stof en kruimels op te zuigen en de opvangbak is van een prima formaat. Je hoeft hem niet na elk gebruik te legen.
Verder is het handvat aan de bovenkant van de stofzuiger erg handig, want het stofzuigen van de trappen gaat met veel gemak. Hij is helemaal niet zwaar, heeft geruisloze wielen en is prima wendbaar.
Al met al een hele fijne aankoop waar ik nog jaren plezier van ga hebben!

x-force flex 9.60 aqua

Recently bought x-force flex 9.60 aqua vacuum cleaner. So far so good, a lot of accessories, plus it can mop a floor, all can be done in 1 go. Super easy instructions with links to the videos. It also includes accessory to hold it on the wall which not every vacuum does

19. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte klantenservice!

Geven aan dezelfde of de volgende dag te reageren. Drie keer achteraan moeten bellen, vervolgens reageren ze pas na ruim 1,5 week. De reactie komt neer op empathie, maar totaaaaal NIET meedenkend. Bieden geen oplossing en ik kan het product niet meer retourneren, doordat dat zij zo laat pas reageren. Ik bestel nooit meer rechtstreeks bij Rowenta!

13. oktober 2025

X-Force Flex Aqua 14.60 RH99C0 Steelstofzuiger is echt een aanrader

Ik ben erg blij met de
X-Force Flex Aqua 14.60 RH99C0 Steelstofzuiger. Vanwege mijn longcovid was stofzuigen echt een opgave voor mij en had ik erg veel moeite om continu de stofzuiger mee te slepen. Sinds ik deze steelstofzuiger heb gaat het veel makkelijker. Hij is niet erg zwaar, draadloos en de led-lampjes maken het ook erg eenvoudig. Daarnaast vind ik het fijn dat ik niet, zoals bij mijn oude stofzuiger, bij elke ondergrond het kopstuk hoef te veranderen. Hij past zelf de kracht aan op de ondergrond en daardoor kan ik nu zowel mijn laminaat, mijn tegels als mijn kleed en mijn vloerbedekking op de trap met 1 kopstuk stofzuigen. Heel erg blij mee!
Daarnaast kwam hij binnen 2 werkdagen binnen, waardoor ik hem snel kon gebruiken.

17. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rowentas waardeloze reparatie bedrijf ( E-care, Duiven)en klantenservice.

Wij kregen onze Rowenta robotstofzuiger kapot terug, nadat deze voor een batterij vervanging bij e-care ( Rowenta s reparatie centrum) was afgeleverd. ( Kosten: 116€) Verbogen en met lijmresten op de sensor. Die deed het dus niet meer.. Nu stellen ze voor dat wij nog eens 300€ gaan betalen en noemen het een omruilvoorstel!!!
Het apparaat kostte oorspronkelijk 350€, dus naast repareren, kunnen ze ook niet rekenen. Hoe kan het dat Rowenta dit bedrijf heeft als reparatie centrum en 15 jaar reparatie garantie biedt???!! Ook na telefonisch contact ( 45 minuten gebeld)met Rowenta, blijven beide bedrijven bij dit voorstel. En bleek er nauwelijks goed gelezen/geluisterd te zijn. We kregen een respons van Rowenta waarin het ineens over een Krups koffiezet apparaat ging!!! Echt ongelofelijk!

15. oktober 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.