Rowenta Nederland Anmeldelser 269

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De Rowenta Compact Power XXL RO4B11 bevalt uitstekend en beschikt over een zeer goede zuigkracht. Het apparaat glijdt soepel over de grond en maakt bovendien opvallend weinig herrie tijdens het gebr... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Na wikken en wegen de Rowenta X Clean 10 gekocht om tijd te besparen bij de schoonmaak. Gekocht op de rowenta site ging snel en eenvoudig en werd door DHL gratis bezorgd. Dag erna natuurlijk meteen ui... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Totaal flabbergasted! Vandaag mijn Rowenta X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger binnen gekregen op het moment dat ik mijn kamer net had gezogen met mijn “normale” stofzuiger. Ik dacht, “hé... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een Rowenta Silence Force R07457 stofzuiger gekocht, die door de Consumentenbond als beste koop en als beste getest uit de bus kwam. Geen woord gelogen! Zeer tevreden mee. Bijna geruisloos en m... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Producent
  2. Hvidevareforretning
  3. Hvidevarekundeservice

Skrevet af virksomheden

Al 130 jaar een begrip in modern design. Rowenta heeft een passie voor het ontwerpen van dagelijkse producten. De huishoudelijke producten van Rowenta bevatten altijd baanbrekende technologie met een onderscheidend uiterlijk: strakke lijnen en minimalistische vormen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Rowenta X-Force Flex 16.60

Rowenta X-Force Flex 16.60
I recently purchased the Rowenta X-Force Flex 16.60 from the Tefal outlet in Roermond and have been using it extensively. The Rowenta X-Force Flex 16.60 is a premium cordless stick vacuum from Rowenta’s high-end X-Force lineup, launched as one of the brand’s most advanced models. Overall, this cordless vacuum delivers an excellent balance of performance and convenience.
Pros:
Battery Life: Impressive for regular cleaning sessions; easily handles multiple rooms without frequent recharging. (Up to 2 hours in eco mode )
Lightweight Design: Very easy to maneuver, even in tight spaces.
Suction Power: Strong and effective on various surfaces, ensuring thorough cleaning.
Mopping Function: Performs better than expected for light maintenance cleaning.
Cons:
Boost Mode: While it significantly increases suction, it also drains the battery much faster, which is worth considering for longer cleaning tasks.
Mopping: Good for everyday use, but not a replacement for a dedicated mop on tough stains.
Verdict:
The Rowenta X-Force Flex 16.60 is a solid choice for anyone seeking a versatile, lightweight vacuum with strong suction and decent mopping capability. Ideal for quick, efficient cleaning, with the trade-off of reduced battery life in boost mode. Considering its features and performance, it offers excellent value for money.

5. januar 2026

ROWENTA X-Force Flex steelstofzuiger

ROWENTA X-Force Flex 15.60 RH99F1 Steelstofzuiger gekocht.
Jammer dat ik niet meer dan 5☆☆☆☆☆(☆☆☆☆☆) kan geven! Werkt perfect.
Makkelijk te bestellen en je wordt goed op de hoogte gehouden betreft je bestelling.

5. januar 2026

Rowenta 5 stars

Review: Rowenta X-Force Flex 12.60

De Rowenta X-Force Flex 12.60 heeft mijn verwachtingen ruim overtroffen — een steelstofzuiger die kracht, gebruiksgemak en slimme functionaliteit combineert in één compleet pakket.

Vanaf het moment dat je hem pakt, voelt hij solide en goed uitgebalanceerd aan. De zuigkracht is met tot wel 150 Air Watt indrukwekkend sterk, wat direct merkbaar is bij dagelijkse schoonmaakklusjes op zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Zelfs dierenharen worden efficiënt opgenomen, wat voor veel huishoudens een groot pluspunt is.

Wat deze stofzuiger echt onderscheidt, is de flexibele buis-technologie. Hierdoor kun je moeiteloos onder meubels en op lastig bereikbare plekken schoonmaken zonder te bukken — dat maakt schoonmaken duidelijk comfortabeler dan bij veel traditionele modellen.

Het Smart Control-display is een handige toevoeging: je ziet realtime hoeveel batterijduur je nog hebt en de stofzuiger past bovendien automatisch de zuigkracht aan op basis van het vloertype. De batterij gaat bij normaal gebruik lang genoeg mee voor een gemiddelde schoonmaakronde (~45–60 minuten, afhankelijk van model en stand), wat erg praktisch is zonder gedoe met snoeren.

De meegeleverde accessoires zijn ook een pluspunt — van turboborstel tot kierenmondstuk — waardoor je in één apparaat een compleet schoonmaakpakket hebt.

Minpunten zijn er ook: de accu kan in de hoogste boost-stand sneller leeg lopen, de oplaadtijd is met ongeveer 3 uur wat lang, en het geluidsniveau is aan de hogere kant voor een steelstofzuiger. Maar gezien de prestaties en het gebruiksgemak vind ik dat deze nadelen niet zwaar wegen voor de meeste huishoudens.

Conclusie:
De Rowenta X-Force Flex 12.60 is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een krachtige, flexibele en goed doordachte draadloze stofzuiger. Ideaal voor dagelijks onderhoud van je huis — met name als je harde vloeren hebt of huisdieren in huis.

9. januar 2026

Steelstofzuiger X-Force Flex 14.60 aqua

Ik had vele kadobonnen en was op zoek naar een steelstofzuiger. Na grondig onderzoek kwam ik uit op de Rowenta X-Force Flex 14.60 aqua. Ik ben er super content van. Ondanks dat het wennen was aan het gewicht aan de bovenkant doet het zijn werk goed. Ik kom uit met een acculading en de lampen op de mond zijn geweldig. Ook het wisselen naar de kruimeldief optie is erg makkelijk.

9. januar 2026

Rowenta steelstofzuiger

Een Rowenta X-Force flex 13.60 gekocht bij de mediamarkt in Almere.
Mooi en goed apparaat om te stofzuigen op de trap en onder de bank en moeilijk bereikbare ruimtes.
Superblij mee

24. december 2025

De X-Force Flex 15.60 steelstofzuiger

De X-Force Flex 15.60 RH99F1 steelstofzuiger heeft mijn verwachtingen overtroffen. De zuigkracht is bijzonder sterk en zorgt ervoor dat zowel fijn stof als hardnekkig vuil en dierenharen probleemloos worden opgezogen. Op zowel harde vloeren als tapijt levert hij uitstekende prestaties.

Het flexibele ontwerp is erg praktisch. Je kunt moeiteloos onder banken, bedden en kasten schoonmaken zonder te bukken. De verlichting aan de zuigmond is een fijne extra, omdat je geen stofdeeltje meer mist. Doordat de stofzuiger draadloos is, pak je hem snel even erbij en wordt schoonmaken veel minder omslachtig.

De batterij gaat lang genoeg mee voor een complete schoonmaakbeurt en het legen van het stofreservoir gaat snel en eenvoudig. Hoewel hij iets zwaarder aanvoelt dan sommige andere modellen, weegt dat niet op tegen het gebruiksgemak en de kracht.

Eindoordeel:
Een krachtige, slimme en veelzijdige steelstofzuiger die het schoonmaken een stuk makkelijker maakt. Absoluut een aanrader voor wie comfort en prestaties belangrijk vindt.

28. december 2025

Coulance

Onze eerste steelstofzuiger ging binnen de garantieperiode kapot, geld terug gekregen. Gelijk een nieuwe besteld, de X-force 12.60. Wederom een prima machientje.
Er bleek hier een cashback-actie op te zitten. Maar helaas hadden we de verpakking nodig ivm een EAN-code en die was al meegegaan met het oud papier. Tijdens een telefoontje de situatie uitgelegd en we kwamen alsnog in aanmerking voor de korting.
Supernetjes.

16. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb de Rowenta 90+ onlangs gekocht…

Ik heb de Rowenta 90+ onlangs gekocht en ben er ontzettend tevreden over. De zuigkracht is echt indrukwekkend; zelfs hardnekkig vuil en dierenharen worden moeiteloos verwijderd, zowel van tapijt als van harde vloeren. Wat me vooral opvalt is hoe stil hij is in vergelijking met mijn vorige stofzuiger.

Het ontwerp is strak en modern en hij voelt degelijk en stevig aan. De accessoires zijn handig en makkelijk te verwisselen, waardoor je ook goed bij lastige plekken kunt komen. Daarnaast is hij eenvoudig in gebruik en makkelijk op te bergen.

Kortom: een krachtige, stille en gebruiksvriendelijke stofzuiger van hoge kwaliteit. Absoluut een aanrader!

2. januar 2026

Rowenta x clean 10 2 in 1 steel stofzuiger

De Rowenta X-Clean 10 2-in-1 stofzuiger is een ideaal product dat het huishouden aanzienlijk gemakkelijker maakt. Dankzij het slimme ontwerp is het een praktische steelstofzuiger die eenvoudig in een hoek van de woning geplaatst kan worden en weinig ruimte inneemt. Bovendien is hij snel te pakken bij kleine ongelukjes, zoals gemorst vuil.

Het apparaat is 2-in-1, wat betekent dat het stofzuigen en dweilen tegelijk uitvoert. Dit levert een duidelijke tijds- en energiebesparing op. Waar ik voorheen eerst moest stofzuigen en daarna dweilen, gebeurt dit nu in één beweging. De Rowenta X-Clean 10 heeft mijn schoonmaakroutine hierdoor merkbaar vereenvoudigd.

Daarnaast is het een krachtige stofzuiger die vuil goed opzuigt en tegelijkertijd grondig dweilt. Het resultaat is zichtbaar: de vloer voelt en oogt echt schoon na gebruik.

Een klein aandachtspunt is dat het apparaat minder geschikt is voor tapijt, aangezien het tapijt tijdens het reinigen ook nat wordt. In mijn geval is dit geen groot probleem, omdat ik slechts een klein vloerkleed heb.

Al met al ben ik zeer tevreden over mijn aankoop. De Rowenta X-Clean 10 is wat mij betreft zeker een aanrader en ik heb er tot nu toe alleen maar positieve ervaringen mee gehad.

30. december 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Cashback

Ik heb veel moeite moeten doen om de cashback te ontvangen. Het formulier was moeilijk te vinden en er werden verschillende bewijzen gevraagd, waaronder uitgeknipte delen van de verpakking. Dit maakte het proces onnodig ingewikkeld en gaf een wat kinderlijk gevoel (pas een stikker van de juf als alle werkjes goed zijn uitgevoerd). Een directe kerst- of oudejaarskorting had ik prettiger en transparanter gevonden.

11. december 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.