Jeg købte en kuffert ved Rovers
Jeg købte en kuffert ved Rovers, hvilket jeg ikke har fortrudt. Super god kvalitet. Jeg kan klart anbefale den.
Rovers er en virksomhed som er specialiseret i produktion og salg af højkvalitets aluminiumskufferter. Firmaet er kendt for vores smukke design, holdbarhed og funktionalitet, som gør deres produkter ideelle til både privat og professionel brug. Rovers' aluminiums kufferter er designet til at modstå hårdhændet behandling og ekstreme forhold, Rovers' aluminiums kufferter er fremstillet af de bedste aluminiumsmaterialer, der sikrer maksimal holdbarhed og beskyttelse af indholdet. Designet er elegant og moderne, med en kombination af stil og funktionalitet. Kufferterne er udstyret med forstærkede hjørner, stærke låsemekanismer og slidstærke håndtag, hvilket sikrer, at de kan modstå intensiv brug over lang tid. Rovers integrerer avanceret teknologi i deres produkter, såsom indbyggede TSA-låse for øget sikkerhed, teleskopiske håndtag for nem transport og hjul, der er aftagelige og kan dreje 360 grader for optimal mobilitet. Kufferterne har også et velorganiseret interiør med flere rum og stropper, der holder genstandene sikkert på plads under transport. Rovers står bag vores rejsekuffert. Og vi kender følelsen af at skulle have en ny kuffert hver sommer fordi din tidligere var i ringe kvalitet. Det ønsker vi at gøre op med. Derfor får du hos Rovers en livstidsgaranti på vores rejsekuffert. Det betyder at skulle der komme et funktionelt problem med din rejsekuffert, så kan du gratis får den repareret hos os - derfor får du her en rejsekuffert til resten af livet.
korsager alle 34 , 2700, københavn, Danmark
Super fedt! med livstidsgaranti.
Og Genialt man kan tag hjulene af, har godt nok fået ødelagt mange hjul på kufferter gennem tiden . No more 🥳
Mit job i flyve branchen betyder, at jeg rejser meget og det er derfor vigtigt for mig, at have en kuffert i ordentlig kvalitet. Rovers er ikke alene stilfuld, men den er også af fremragende kvalitet. Helt sikkert pengene værd!
Super god, fin og stabil kuffert, klar anbefaling herfra!

Besvarelse fra Rovers
Letvægts kvalitets kuffert der ruller godt!

Besvarelse fra Rovers
En kuffert med et eksklusivt look, som lever fuldstændig op til sit udseende!
Kan ikke vente til jeg skal sydpå med den under armen.

Besvarelse fra Rovers
Bedste kuffert, mega robust og holdbar. Jeg har altid ærgret mig over når jeg har været ude og bruge penge på en ny kuffert og efter første rejse allerede har masser af ridser og buller. Jeg har været på 3 rejser nu med kufferten fra Rovers og den har hverken ridser eller buller, ligner stadig en ny kuffert. Plus nem at låse og gå med.

Besvarelse fra Rovers
Sikke en god service! Godt produkt og Hurtig levering.

Super fed kuffert!
Købte en af deres kufferter og modtag den kort tid efter - glæder mig til at få rejst med den!
Kan klart anbefale