rottlucht.nl Anmeldelser

4,8

Via Instagram kwam ik in aanraking met Rottlucht en met een verjaardag in aantocht, hoefde ik niet langer meer na te denken over een grappig cadeau. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden,... Se mere

Eerste keer een bestelling geplaatst bij Rottlucht. Artikelen kwamen snel binnen en zijn een succes. Er zat een handgeschreven kaart bij, dat vond ik een leuke persoonlijke touch. Ik heb nog wat extra... Se mere

In de eerste plaats vind ik het concept fantastisch gevonden, en hoop dat dit een nog groter succes mag worden in de toekomst. Daarnaast was het leuk en goed verpakt, en als extra een persoonlij... Se mere

1. Toiletartikelbutik
  2. også i
  3. Kosmetikbutik
  4. Parfumeri

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Rottlucht is geen verzorgingslijn. Echte mannen verzorgen zich niet, die doen alleen aan onderhoud. Alleen het broodnodige zonder teveel poespas. Eau de parfum noemen wij gewoon GEURWATER Hair & bodywash noemen wij gewoon ZEEP Rottlucht is van Rotterdam, maar is niet minder lekker daarbuiten. Rottlucht is een frisse, ouderwetse mannengeur

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Verzorgingsset

Netjes verzorgt, keurig op tijd met track&trace. Het is een cadeautje dus we moeten afwachten hoe de ontvanger er op reageert. Wij hebben in ieder geval lol gehad…alleen al de naam van het cadeautje…

26. januar 2024

Super snel verstuurd

Super snel verstuurd. Contact opgenomen omdat ik het op korte termijn nodig had. Werd erg fijn opgepakt door vriendelijke mensen. Was volgende dag in huis. Leuk kado!

29. december 2023

De levering kwam wat later

De levering kwam wat later, dan gepland; buiten de schuld van Rottlucht. Het probleem lag bij de bezorgdienst. ik stuurde een mailtje en er werd heel snel en goed op gereageerd.

16. november 2023

Leuk Rotterdams kado

Bestelling werd vlot verzonden en geleverd met een handgeschreven briefje erbij. Het concept is leuk en de ontvangende partij was er oprecht blij mee. Vooral de zeepjes ruiken erg lekker! 1 gemiste kans: geen rottlucht logo op het washandje helaas. Verder een dikke prima.

20. november 2023

Persoonlijke aandacht

Snelle reactie gekregen bij een aanvullende vraag en een persoonlijke briefje bij leveren, heel fijn!

11. oktober 2023
rottlucht.nl-logo

Besvarelse fra rottlucht.nl

Hoi Sandra,

Bedankt voor het invullen van de review. En al helemaal bedankt voor de vijf sterren. Zijn we erg blij mee.

groet,
Roon & Steef

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd, aardig briefje erbij. Kortom: Top!

15. oktober 2023
rottlucht.nl-logo

Besvarelse fra rottlucht.nl

Hoi Ruud,

Bedankt voor je review. Blij dat alles soepel is verlopen.

Groet,
Roon & Steef