Rigtig dejlig
Dejlig mad, og enorm god service 😊 Jorge var den sødeste tjener og gjorde det super godt!
Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse!
We are Italy’s best pizza, which is why Italians eat our pizza all over Italy everyday, and why they seek us out when in the UK.
Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse!
Vi var en familie af sted og flere af de ting vi fik, var langt under middel. Pizzaen er ok, men heller ikke mere. Mega blød bund, men heldigvis bagt. Fin smag.
Bestilte isdessert som var en teskefulde is med en skefuld Nutella og halvdelen var smeltet inden det nåede frem. Det var ikke pengene værd. Kommer nok aldrig igen.
Deres priser lever på ingen måde op til kvaliteten.
Det er udemærket pizza men på ingen måde noget specielt. At give kr. 200 for en pizza kræver den kan noget specielt og her skuffer den totalt.
Min familie og jeg spiste frokost på Rossopomodoro og oplevelsen var desværre super skuffende. Tjeneren var tydeligvis ny og prøvede at forslå alle mulige tilvalg som kostede ekstra i stedet for bare at vejlede omkring menukortet. Vi bestilte 1 x Bruschetta som forret mens vi ventede på hovedretten. Bruschetta var så åbenbart 4 stykker pizza som intet havde med Bruschetta at gøre og lidt ærgerligt når vores hovedret nu også var pizza. Der var ekstrem lang ventetid på maden hvilket også var lidt ærgerligt og ikke noget vi blev præsenteret for da vi afgav bestillingen. Da vi fik regningen endte Bruschetta'en (4 stykker pizza) med at koste 100,- da pesto åbenbart kostede 15,- ekstra og mozzarella kostede 25,- ekstra og selve Bruschetta'en kostede 60,-. Så deres opfattelse af Bruschetta til 60,- er 4 stykker pizzadej med et strejf af tomatpure...
Bestilte salat, fik en tallerken kun med grønne salatblade, 1 lille kartoffel, alt for dyrt kr.150,-
En pizza til 190dkk, skal være noget særligt. Det var den virkelig ikke. De har for travlt, og det går ud over kvaliteten.
Vi besøgte Rossopomodoro i Illum igår og ville gerne sidde uden for. der var dog ingen ledige borde, men vi fik af vide, at vi kunne starte indenfor og så rykke ud når der blev et ledigt bord. Vi fik vores drikkevarer mv. inden for, og efter ca. 20 minutter var der er ledigt bord ude i solen og den søde tjener hjalp os med at flytte vores ting.
Personalet var høfligt, maden var lækker og vi blev flere gange spurgt om alt var okay eller om vi manglede noget.
rigtig god oplevelse :)