Manglede lidt information i forhold til proceduren i forbindelse med afhentning. Gik og ventede på en ordrebekræftelse, som aldrig kom og samtidig savnede jeg et konkret tidspunkt for afhentning. Der... Se mere
Vi ledte efter et rack til dumbells, og fandt kun dyre (3.000kr+) på de sædvanlige fitness hjemmesider. Men efter længere scrolling ned på google, fandt vi denne hjemmeside, og et perfekt rack til vi... Se mere
Jeg har netop købt nye dumbbells hos Roskilde Barbells, og som altid leverer Kim og Mie en fremragende service. De er utrolig hjælpsomme og svarer altid hurtigt på ens spørgsmål. Kvaliteten af de... Se mere
efter bestilling af min vægtstang og 80kg vægte modtog jeg hurtigt mine vægte. fraktmand havde desværre fået forlagt min stang. Kim fra Roskilde barbells var hele tiden på, og meget hurtigt i dia... Se mere
Roskilde Barbells ApS leverer crossfit gear til enhver hjemme-box til Danmarks bedste priser.
Teglværksvej 27A, 4000, Roskilde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hurtig og høflig betjening samt varerne er god kvalitet (vægtstang og bumper plates) til en lav pris.

En super oplevelse.
Jeg laver sjældent de her anmeldelser, men kundeservice, pris og kvalitet af Roskildebarbells.dks produkter er i top.
Der er lynhurtigt svar på spørgsmål, superhurtig levering og opfølgning på levering efterfølgende.
Ser frem til at bruge deres vægtudstyr mange år ud i fremtiden.
En stensikker anbefaling herfra.

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Levering til aftalt tid og super godt kvalitets produkt.

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Onsdag aften 1849 bestilte jeg via hjemmesiden mine vægtskiver og stang. straks efter modtog jeg en E-mail med Tak for din ordre. 1949 tikker næste E-mail ind med ordre ekspederet og tracking nummer. Fredag middag mine vare er leveret i Silkeborg. Så det må siges at være lyn hurtig ekspedering.

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Rigtig godt tilfreds med pris kontra kvalitet, utrolig god service, og generelt rigtig god oplevelse!

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Gode priser, hurtig ekspedition. Produkterne er gode i forhold til prisen.

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Efter megen søgning på vægtstænger og skiver endte jeg med at bestille hos Roskilde Barbells. Det har jeg på ingen måde fortrudt. Hurtig levering og rigtig god personlig service via mail. Kan varmt anbefale RB.

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Vi blev ramt af en Facebook annonce, og derfra tog vi kontakt. Det hele endte med en ordre på over et ton vægte og skiver. Og vi har aldrig været mere tilfreds!
Det var verdensklasse service fra start til slut. Vejledning, service og markedets bedste priser. De bedste anbefalinger herfra!
Nicolaj og Andreas,
Lager Gym

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Super hurtig ekspedition, samt levering.
Flink medarbejder, jeg fik en snak med pga en fejl jeg havde lavet.

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Personlig og venlig betjening. Deres produkter er af en god kvalitet, foruden de også har nogle rigtig skarpe priser.
Jeg forventer bestemt at handle ved dem igen når der skal købes dumbells..

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Super service & træningsudstyr - kommer helt sikkert igen når der skal købes mere 💪☺️

Super service ! Kan virkelig anbefale at handle hos Roskilde BarBells

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Det var en super god oplevelse at købe træningsudstyr hos Roskilde Barbells. Kommer helt sikkert igen!

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
God kundeservice. Ingen problemer med at komme i kontakt med firmaet.

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Fantastisk kvalitet på vægtskiver. Meget hurtig og klar kommunikation. Køber helt klart her igen.