Manglede lidt information i forhold til proceduren i forbindelse med afhentning. Gik og ventede på en ordrebekræftelse, som aldrig kom og samtidig savnede jeg et konkret tidspunkt for afhentning. Der... Se mere
Jeg har netop købt nye dumbbells hos Roskilde Barbells, og som altid leverer Kim og Mie en fremragende service. De er utrolig hjælpsomme og svarer altid hurtigt på ens spørgsmål. Kvaliteten af de... Se mere
efter bestilling af min vægtstang og 80kg vægte modtog jeg hurtigt mine vægte. fraktmand havde desværre fået forlagt min stang. Kim fra Roskilde barbells var hele tiden på, og meget hurtigt i dia... Se mere
Roskilde Barbells ApS leverer crossfit gear til enhver hjemme-box til Danmarks bedste priser.
Teglværksvej 27A, 4000, Roskilde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Vi ledte efter et rack til dumbells, og fandt kun dyre (3.000kr+) på de sædvanlige fitness hjemmesider. Men efter længere scrolling ned på google, fandt vi denne hjemmeside, og et perfekt rack til virkelig fordelagtig pris + leveringspris. Bestiller en lørdag, modtager varen tirsdag i carporten (racket vejer 19kg - porto var 79kr ish). Jeg kan ikke beskrive nok hvor god en pris på både rack og porto denne side tilbyder sammenlignet med andre fitness homegym sider.
Tusind tak for god handel :)

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Vi købte kettlebells derfra og de ankom hurtigt efter afsendelse. Produkterne var gode og forsvarligt pakket. Og kvaliteten af dem virker rigtig godt til prisen.

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Fantastisk service, og hurtig levering. Jeg bestilte vægtskiver fredag aften, og lørdag morgen fik jeg en personlig mail med info om at ordren var modtaget og vil blive sendt med fragtmand allerede mandag, til levering tirsdag.
De modtaget bumperplates er af god kvalitet og jeg er meget tilfreds. Jeg handler her helt sikkert igen!

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Godt vægtstangssæt med bumper plates. Super skarp pris og hurtig levering - bestilte torsdag aften og varen leveret mandag morgen. Skiverne er lidt fedtede - så lige et kvarters tid med en klud og sprit, så er både skiver og stang til at håndtere. Fuld tilfredshed herfra.

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Hurtig levering og verdensklasse kundeservice, hvor man bliver orienteret løbende vedrørende sin bestilte vare. Købte et sæt Hex dumbells (190 kg. i alt) og et rack til opbevaring. Jeg bestilte onsdag og fik levering fredag.
Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet med Roskilde Barbells.
Håber de vokser sig større og beholder deres høje serviceniveau.

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Tak for god information, god pris, god kvalitet og ikke mindst virkelig god service.
Bestilte et standard sæt competition kettlebells - 8, 12, 16, 20 og 24 kgs - efter virkelig god rådgivning fra Kim. Både lørdag og søndag.
Jeg modtog det hele idag, alt var pakket virkeligt godt ind - og kvaliteten af de fem kettlebells er i top.
Jeg kommer tilbage efter mere - tak for fantastisk god service og gode produkter.
Tak til Roskilde Barbells 👍
Peter

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
God kommunikation under bestilling og fint produkt.

Jeg købte 4 10kgs skiver. Levering var hurtig og produktet var i orden

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Bestilte sættet med Vægstang og 100kg bumper plates. Virkelig lækker kvalitet, hurtig forsendelse og god kundeservice fra Kim.
Stærk anbefalet!

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Lyn hurtig levering, samt produkter i top :) kan klart anbefale RB!

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Virkelig en god oplevelse. Hurtig ekspedition og god kommunikation fra sælger omkring afsendelse af pakken, samt tracking nummer m.m.
Køber helt sikkert derfra igen ☺️

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
God kvalitet af udstyret til en god pris. Herudover hurtig levering.👍

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Superflink betjening og service. Fin kvaliet. Jeg kan kun anbefale Roskilde Barbells

Besvarelse fra Roskilde Barbells Aps
Super oplevelse at handle med træningsentusiaster.. som har både viden og håndplukket udstyr i virkelig god kvalitet - og til konkurrencedygtige priser👍.
Det kan varmt anbefales, at tage en snak med Kim, hvis du er i markedet efter vægttrænings/CrossFit udstyr🏋️♀️