Der er mange fordele ved at bruge Roskilde IT, når det digitale driller. Jeg anvender et gammelt testsystem i min klinik og er derfor nødt til at bruge Windows 7. Ikke mange kan klare at bringe det... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Erhvervs- og IT-konsulentbureau
- nr. 1 af de 14 bedste virksomheder i Computerværksted
- nr. 2 af de 4 bedste virksomheder i Genskabelse af data
- nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Markedsføringskonsulent
- nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i SEO-service
Om Roskilde IT ApS
Kunderne er både små og mellemstore virksomheder samt private.
Roskilde IT yder f.eks hjælp med:
Business & IT rådgivning
Optimering af de Sociale Medier
Håndværkervænget 7, 4000, Gundsømagle, Danmark
- david@roskilde.it
- roskilde.it
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
kun gode oplevelser kan varmt anbefale…
kun gode oplevelser kan varmt anbefale dem hilsen daniel thillerup rigtig god kundeservice og flinke medarbejdere i telefonen.
hurtigt, til tiden effektivt.
Bookede, og aftalte tid, dagen før. Daniel, og elev Jonas der bare var med for at lære, var her til tiden. Daniel listede op hvad jeg havde af problemer, og der var en del, efter installation af ny HP -laser printer, og at windows ondrive havde overtaget styring af computer. Daniel fiksede det hele, og gav sig tid til at forklare, og lade mig afprøve, rettelser og installationer. SUPER SERVICE.
Mange stjerner til David og Roskilde IT
Vi fik hjælp til noget kode og det virker som det skal.
Vi er rigtig glade, for vi valgte Roskilde IT.
Meget hjælpsomme mennesker bag firmaet.
1000 tak
Altid god og hurtig service
Altid god og hurtig service. Problemerne bliver altid løst.
Hurtig og fin hjælp til dobbelttjek af…
Hurtig og fin hjælp til dobbelttjek af GA4 :-)
Tak David!
Daniel Vester kom med det samme
Daniel Vester kom med det samme, da jeg havde et problem med YouSee og kodeord, som jeg ikke kunne løse som hjemmearbejdende med enmandsfirma. Daniel fik hurtigt løst problemet ved at opsætte YouSees nye porte.
Hurtig service og rep.
Altid tilfreds!
Hurtig hjælp når behovet er der
Hurtig hjælp når behovet er der.
Jeg ved også at han ikke kører før det virker. Det er en god sikkerhed.
Da min Leonovo brød ned
Da min Leonovo brød ned, jeg kunne pludselig ikke åbne skærmen med koden.
På nettet fandt min tlf. Roskilde IT i Gundsølille ved Ejeren David. Vi aftalte et værkstedsbesøg. På kort tid havde David med sit udstyr hul igennem. Evalueringen om maskinens tilstand førte til aftale om at udskifte CPUen og overføre indhold fra gammel maskine. Den nye CPU virker perfekt og tempoet er forbedret. Moderate priser samt overholdelse af aftaler, giver mig anledning til at anbefale Roskilde IT, David og hans personale for faglig dygtighed. A.
Venlig og professional hjælp
Venlig og professional hjælp, med forståelse af mine problemer.
Kompetent, venlig og hurtig hjælp.
Gendannelse af gammelt drev med billeder
Jeg blev informeret undervejs i processen, og spurgt før der blev “brugt penge”.
Super service!
Hurtig hjælp med fornyelse af eset.
Vores bedste samarbejdspartner uden…
Vores bedste samarbejdspartner uden tvivl. Selvom vi har mange andre gode :-)
Tusind tak for altid seriøst, professionelt og hårdt arbejde!
Har benyttet Roskilde.IT flere gange.
Har benyttet Roskilde.IT flere gange.
Fuldt ud tilfreds. Fin service.
Klart den foretrukne problemknuser…
Klart den foretrukne problemknuser fremadrettet :)
God service, god forklaring af problemerne og løsningen deraf.