Lækre slice og sandwich finder du 100% her. Deres råvarer er i høj kvalitet og i mange forskellige varianter. Super sød og imødekommende personale. Kan helt sikkert anbefales Har købt 4 slice to g... Se mere

Ærgerlige besøg i Rosetta. Jeg er kommet i Rosetta mange år. Det har været et af mine favorit steder. De sidste to gange har jeg absolut ikke været tilfreds. I dag købte jeg pizza slice, som va... Se mere

Rosetta på Østerbro er uden tvivl en af mine favoritsteder i København. Stedet emmer af varme, personlighed og kærlighed til både mad og gæster – her føler man sig velkommen fra det sekund, ma... Se mere

Vi købte en voucher via Niche til Rosetta, men oplevelsen levede slet ikke op til forventningerne. Voucheren var dårligt beskrevet, og vi blev ikke oplyst om, at den udløb allerede 6 dage efter købs... Se mere

1. Italiensk restaurant

Romersk pizza slices og sandwiches i hjertet af Østerbro

3,3

Middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Perfekt til større arrangementer

Det er altid med en hvis nervøsitet at man bestiller mad fra et nyt sted, især når man bestiller til 100 pers.

Leveringen fandt sted på det aftalte klokkeslet, maden var virkelig velsmagende og det hele var varmt, trods størelsen af bestillingen.

Kommer helt sikkert igen

31. maj 2024

Besvarelse fra Rosetta Østerbro

Det er jeg meget glad for at høre! tak fordi du anmeldte din oplevelse af vores catering! :D

En god oplevelse

Jeg har haft et par rigtig gode oplevelser med den nye Rosetta på Vesterbrogade. Deres sandwish var gode og jeg prøvede derfor deres pizza-slices via too good to go. Jeg var lidt skeptisk da jeg så at der var vegetar-pizza i posen, men det smagte rigtig godt. De har et rigtig godt produkt der skiller sig lidt ud.

29. marts 2024

Besvarelse fra Rosetta Østerbro

Mange tak for de flotte ord, og ikke mindst om vegetarpizzaerne!

Super lækker mad!

10. februar 2024

Besvarelse fra Rosetta Østerbro

Tusind tak skal du have!
Jeg sætter pris på at du tog dig tid til at skrive:D
Bedste hilsner Ruben

Vi i Støtteforeningen Fountain House…

Vi i Støtteforeningen Fountain House København, afholdte musikaften for 25 mennesker fredag den 20. oktober 2023, selvom byen lå øde og stormen havde sat ind, fungerende Rosettas levering af pizza upåklageligt og pizzaerne som der var rigeligt af blev fortæret med stor nydelse

20. oktober 2023

Besvarelse fra Rosetta Østerbro

Hej Lars, hvor er jeg glad for at høre det!
Når det er jer fra fountain house, er vi sku altid glade for at leverer!
BH Ruben

Frokostoplevelse til UG

Vi har benyttet Rosetta som vores faste frokostleverandør i et par år nu til vores månedlige uddannelsestilbud samt andre arrangementer i huset. Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til holdet bag Rosetta, som måned efter måned har serveret frokosttilbud i form af sandwiches og pizza i verdensklasse, kombineret med en kundeservice, der uden forbehold kan betragtes som den bedste i København.

Vi glæder os til flere gode frokostoplevelser!

7. oktober 2023

Besvarelse fra Rosetta Østerbro

Det er altid dejligt når du skriver Henrik! Tak for de flotte ord. Vi snakkes forhåbentligt snart igen! :D

Ulækker betjening

Den unge mand, der ekspederede mig, var ulækker. Han tørrede flere gange sin næse i sin t-shirt, desuden nulrede han sin tissemand 2-3 gange. Da han afleverede maden til mig sagde han: “her”. Det hedder værsgo’. Jeg komme ikke igen.

5. maj 2023

Hej Kirsten
Først og fremmest tak for din anmeldelse! Vi beklager meget, at du har haft sådan en oplevelse hos os. Vi går nemlig super meget op i vores hygiejne og har altid fokus på at være serviceminded og imødekommende overfor vores gæster. Så det gør mig ked af det at du har oplevet det modsatte.

Kan informere at den unge mand der betjente dig havde sin første prøvevagt den aften, og er blevet informeret omkring situationen. Men dette gør det jo ikke bedre, da det er vores ansvar at sørge for de opretholder den rigtige måde at tilgå vores gæster. Det kan jo være udfordrende i pressede situationer og især når det er første gang.

I så fald vil jeg gerne prøve at gøre det godt igen ved, at tilbyde et gavekort til dig 🍕Skriv endelig til os på kontakt@rosetta.dk, hvis dette lyder som noget!

Fortjener 5 stjerner og mere til

Var forbi for første gang i mange år. De nye ejere har tilføjet et frisk pust til et velkendt sted på Østerbro. Godt udvalg af sandwiches og slices. Betjeningen var i top! Der blev udvist stor venlighed og tålmodighed. Som prikken over i’et smagte maden helt fortræffeligt. Her kommer vi helt sikkert en anden gang!

11. oktober 2022

Besvarelse fra Rosetta Østerbro

Dejligt du mærkede pustet positivt! vi siger tak, nu er det jo næsten 3 år siden du skrev, det blev et meget sent svar... Håber du har været forbi siden og du stadig har det sådan! :D

Dejligt sted

Jeg fik en meget venlig og imødekommende betjening. Følte mig meget velkommen og fik bestemt en meget smilende service. Købte to vegetar sandwich som smagte meget godt. Mens jeg stod og ventede på maden, kunne jeg se at de siddende gæster blev spurgt ind til maden. Jeg kommer bestemt igen.

1. maj 2022

Hej I. A
Tak for din flotte anmeldelse! Fedt at du har haft en god oplevelse hos os 🙌🏽
Mvh Magnus, Rosetta

Jeg har været kunde hos Rosetta’s siden…

Jeg har været kunde hos Rosetta’s siden de startede og har altid været meget glad for både service og pizza slices. Har så igen besøgt dem for at få lidt mad med hjem (pause på to år) og - Øv!! For en oplevelse Rosetta’s nye ejere kan værken lave det samme som før ( hvilket de selv mener) oplevelsen af kvalitet var en blød gummiagtig oplevelse og deres service har også meget at ønske - der manglede smil og da jeg kom til at betale med kontanter - var der himmelvendte øjne og jeg følte mig ikke velkommen - - !!!
Kære Rosetta tak for alle de gamle år - JEG kommer absolut ikke tilbage!!!!!!

25. februar 2022

Hej Niels
Vi er meget ked af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os! I sær når du kender til stedet og har kommet her siden de startede. Vores ønske er nemlig at løfte Rosetta og ikke ødelægge det for nogen. Hvad siger du til og give os en chance til - Selvfølgelig på huset ;)