Rosé Rosé - Bistro og Bar Anmeldelser 33

3,6

FANTASTISK lækker mad og blev betjent af den sødeste tjener som hed Marie. Vi kommer helt sikker igen og håber Marie er på arbejde. Hilsen fra Bord 135 Peter og Camilla d. 4 sep 2025

Ikke et sted jeg vender tilbage til i København De små retter var meget små, nogle af retterne var ikke smagsfulde. Vores tjener var total fraværende. Vi sad og ventede længe både at skulle påpeg... Se mere

Har nyligt afholdt et større selskab på RoséRosé, og må lave denne anmeldelse for at sige tak - tak for en dygtigt afviklet aften, hvor alt fungerede til vores store tilfredshed. Maden var særdeles ve... Se mere

Dårlig moules frites. 35 procent af muslingerne var lukkede. Saucen tynd som vand. Vi måtte sende en steak retur, da den var helt gennemstegt. Fandt derefter et stykke plastik på 8 cm i køde... Se mere

1. Restaurant

Fransk restaurant i Hellerup med klassiske franske bistro-retter og til frokost også smørrebrød.

3,6

Middel

Stemningsfyldt sted - lækker mad

Havde fornøjelsen af en særdeles vellykket julefrokost. Glimrende betjening og god stemning hos de ansatte. Maden kom i både tilpasse og rigelige portioner, og var fremragende tilberedt. Især Andelårene sad lige i skabet. Bestemt et besøg værd !

28. november 2021

Dårlig moules frites.

Dårlig moules frites.
35 procent af muslingerne var lukkede. Saucen tynd som vand.

Vi måtte sende en steak retur, da den var helt gennemstegt.
Fandt derefter et stykke plastik på 8 cm i kødet

Vi fik selvfølgelig maden gratis, hvilket var god service.

13. august 2021

Besvarelse fra Rosé Rosé - Bistro og Bar

Tak for din feedback. Jeg havde allerede hørt om denne oplevelse. Så mange uheld ved et bord og at der var kommet stykke plastfolie med ud med jeres mad. Det er vi kede af, men dog glade for at tjenerne håndterede situationen korrekt, så I ikke skulle betal for maden.
Vi har siden skiftet leverandør af muslinger, da vi på ingen måde kunne acceptere den leverede vare. Heldigvis modtager vi et meget bedre produkt nu.
Igen, tak for feedback. Vi håber at se jer igen, så vi kan give jer en helt anden slags oplevelse. Ring gerne inden og spørg efter Lars eller Martin, så vi kan kompensere lidt.
Vh. Lars

Vi havde en aften af de hel store.....

Vi havde en aften af de hel store på Rosé Rosé.

Fik lækker Rosé til en start og vores vært havde en sødme, der gjorde at aftenen lagde godt fra land.

Vi valgte menuen med de 3 retter med flere gode glas vin til, som blev anbefalet fra den allerbedst hylde fra vinenes verden. Vintjeneren er rent Champions League.

Efter menuen stod den på kaffe og små gode søde ting til. Med cognac ligeså til, selvfølgelig. Top klasse.

Men vi kunne simpelthen ikke gå efter så god mad og vin.....

Så 2 gode cocktails, en til hvert ben, efter stedet eget valg blev det til. Det var bare høj kvalitet..

Fruen og jeg havde en super aften på høj gastronomisk og vin niveau...

Så tag på Rose Rose og bliv forkælet..og mærk den franske stemning, som var du i selve Frankrig.

Du vil ikke fortryde det, ej heller din kone😊

14. maj 2021

SPITZEN KLASSE.

SPITZEN KLASSE.
Fantastisk mad, nærmest Michelin. Super service fra tjeneren. Han var bare på 100% hele tiden opmærksom, hurtig og vittig. Stedet er super hyggeligt indrettet. Det er stedet at gå til. Efter min mening det bedste på på kysten. Man kan ikke gå galt her hvis man vil have en oplevelse af de bedste på alle fronter. Henrik Mensen

1. oktober 2020

Kære Henrik Mensen,
Tak for at dele din gode oplevelse. Det er præcis for at give disse gode oplevelser, vi har valgt at være i branchen, så det varmer! Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Kh. Team Rosé Rosé

Super hyggelig aften på Rosé Rosé

Vi havde en super hyggelig aften på Rosé Rosé. Alt var som det skulle være. Vi fik en klassisk treretters menu bestående af hummerbisque, ribeye m. bearnaise og créme brúlée. Det smagte lækkert og var præcis som det skulle være, og med god vin til. Dertil kom et særdeles veloplagt, humørfuldt og venligt personale. Alt i alt er Rosé Rosé et super stemningsfuldt sted med lækker mad og vin - og så til rimelige priser. Vi kommer helt sikkert tilbage og smager mere af den gode mad.

26. september 2020

Besvarelse fra Rosé Rosé - Bistro og Bar

Tak for din fine anmeldelse! Vi glæder os til at byde jer velkommen igen. :)

Dejlig mad og hyggelig stemning

Rigtig hyggelig stemning. Meget sødt og opmærksomt personale. Vi fik hummerbisque, bøf bernaise og creme brulée - det hele smagte dejligt. Vi kommer tilbage :-)

26. september 2020

Hej Sidsel

Først og fremmest tusind tak for din anbefaling! :) Vi er glade for, at I havde en god oplevelse ! Og det glæder os meget at høre, at det smager af mere, så vi forhåbentlig ses igen snart!

Mange hilsner,
Lars - Rosé Rosé

Vis anmeldelser på alle sprog. (33 anmeldelser)