Dzień dobry, moje zamówienie #6658 dla Moniki w Warszawie zostało jej dostarczone w nienaruszonym opakowaniu. Niestety po otwarciu przesyłki spotkało ją rozczarowanie, gdyż pudełko w którym miał zn... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Świetny krem! Aż by się chciało nim całą twarz wysmarować:)) nawilżenia na 6+, lepiej na noc bo się ładnie wchłonie, na dzień też stosuje pod makijaż bo wchłanianie jest dosyć długie i błyszczy bez ni... Se mere
Virksomheden har svaret
Zawsze byłam sceptyczna co do takich zabiegów, masaży twarzy itp… aż nie zobaczyłam efektów u innych ludzi i nie poczytałam recenzji innych osób. Ponieważ sama od niedawna zaczęłam używać rollera, ka... Se mere
Virksomheden har svaret
O firmie Rosental dowiedziałam się dość niedawno i całkowicie przez przypadek. Testowałam i nadal używam Hyaluron Supreme Serum i jestem pod wrażeniem działania, super konsystencji i mega wydajności t... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
dostawa 2 tyg i dalej idzie...
zamówienie złożone 16 września, wysłane 18tego. Do dzisiaj w drodze???

Pozytywna
Trochę było zamieszania z dostawą, ale w końcowym efekcie otrzymałam zamówiony produkt.

Kosmetyki waszej są fantastyczne
Kosmetyki waszej firmy są dla mojej skóry idealne, polecam wszystkim ☺️

Super zakupy zrobilam
Super zakupy zrobilam, kosmetyki bardzo dobre jakosci, efekt widac od razu , jestem zadowolona

Besvarelse fra Rosental
Jestem bardzo zadowolona z produktów
Jestem bardzo zadowolona z produktów. Pięknie się rozprowadzają i wchłaniają byłam pewna, że będą tluste, a tutaj zaskoczenie. Po rozprowadzeniu nie ma śladu, wszystko się wchłania. Polecam!!! Efekt gwarantowany!!!

Bardzo słabo zapakowana paczka
Bardzo słabo zapakowana paczka, kosmetyki niemal wypadły przez dziurę, aż dziwne, że nadal były w tym kartonie, samo opakowanie kosmetyków tez niskiej jakości, cena nieadekwatna do jakości, co do efektów po samych kosmetykach muszę poużywać ich dłużej.

Zgodnie z oczekiwaniami
Towar przyszedł zgodnie z oczekiwaniami. Sam zakup mega intuicyjny.
Jedyny minus to stosunkowo długi czas oczekiwania na przesyłkę.

Kosmetyki dopiero testuję
Kosmetyki dopiero testuję, więc ciężko mi się wypowiedzieć na temat ich działania. Na tę chwilę jestem ciekawa kremu pod oczy, który ma cudowną konsystencję, jest bardzo wydajny i pięknie wygląda na skórze, dlatego na jednym słoiczku na pewno nie skończę. Paczka została bardzo dobrze zabezpieczona przed ewentualnym uszkodzeniem. Jak na razie jedyny minus, to długi czas oczekiwania na zamówienie i brak informacji o tym, iż przez dużą liczbę zamówień może dojść do takiej sytuacji, czym byłam lekko poirytowana. Jednak po napisaniu maila z pytaniem, co się dzieje z moją przesyłką przez taki długi czas, dostałam dość szybką odpowiedź oraz w ramach "zadośćuczynienia", zwrot kosztów przesyłki, czego absolutnie nie oczekiwałam, więc byłam miło zaskoczona.

Szybka i bezproblemowa dostawa
Szybka i bezproblemowa dostawa, produkty świetne, moja skóra je uwielbia :)

Besvarelse fra Rosental
Opóźnienia i problemy z komunikacją
Zamówienie miało dotrzeć w 3-5 dni roboczych. Dotarło tydzień później. To miał być prezent na urodziny, więc niekomfortowa sytuacja. Pisałam maile i na Instagramie. Dopiero po kilku dniach ktoś odpisał, że się tym zajmie, więc nie wiedziałam, co się dzieje. Dostałam kod rabatowy w ramach rekompensaty.

Besvarelse fra Rosental
Długi czas oczekiwania na przesyłkę…
Długi czas oczekiwania na przesyłkę natomiast produkt ok.

Besvarelse fra Rosental
Paczka szybko wysłana kremów jeszcze…
Paczka szybko wysłana kremów jeszcze nie używałam więc trudno mi się wypowiadać na temat produktów.

Znakomite kosmetyki
Znakomite kosmetyki, naprawdę widać efekty. Dostawa sprawna, kontakt fachowy. Polecam na 100% dołączam do grona stałych klientek :)

Besvarelse fra Rosental
Bardzo przyjemnie i szybko zrobiłam…
Bardzo przyjemnie i szybko zrobiłam zakupy , produkty luksus 👍

Besvarelse fra Rosental
Bardzo przyjemne w zastosowaniu…
Bardzo przyjemne w zastosowaniu kosmetyki. Serum z hialuronem geste, skora po nim miekka, bardzo przyjemne zapachy.

Besvarelse fra Rosental
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.