Roselinmode Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Alles ging mis ongeveer

Alles ging mis ongeveer. Ik kreeg het artikel pas na 1 maand, een email sturen leverde niets op. Toen het eindelijk arriveerde, bleek het 4 maten te groot en van hele slechte kwaliteit.
De aanvraag voor een adres om te retourneren heb ik nog steeds niet, de telefoon wordtnn iet opgenomen en de emails worden niet beantwoord. Ik kan dus fluiten naar mijn geld.
Een duidelijk gevalletje van oplichting.

19. juli 2026

Ik kocht een casual jurk en vond de…

Ik kocht een casual jurk en vond de stijl meteen mooi toen ik hem aantrok. De kleur en het ontwerp kwamen overeen met de foto’s op de website en de stof voelde comfortabel aan. De verzendupdates waren duidelijk, al had de verpakking er iets luxer uit mogen zien. Toch ben ik tevreden met wat ik heb ontvangen.

4. august 2026

Je denkt in Nederland iets te bestellen…

Je denkt in Nederland iets te bestellen wat snel verstuurt wordt, dus denk je dat je het snel in huis zal hebben, maar nee, komt uit China. De schoenen zijn om te janken, die houden het nog geen week vol als ik ze bekijk. Keiharde zolen. Eerder voor een sportzaal en dan nog zijn ze vreselijk. Het goedkoopste van het goedkoopste. Ze zien er leuk uit van een afstand, maar het zit echt niet lekker. Geen comfort. Ik voel mij zwaar in de maling genomen. En nu mag ik het natuurlijk weer terug naar China sturen op mijn kosten. Diep teleurgesteld!

18. august 2026

Wat mij opviel

Wat mij opviel, was hoe actueel de collectie aanvoelde. Ik vond een paar trendy kledingstukken zonder al te veel uit te geven en het bestelproces verliep soepel tot aan de levering.

7. august 2026

Trap er niet in!!

Ik heb besloten toch nog een review te schrijven. De goede reviews kunnen gewoon niet waar zijn. De kwaliteit was echt heel slecht!! Het is gewoon hetzelfde als Van Rozen Utrecht.

Retourneren moet naar China wat heel duur is. En ze reageren niet op alle 6 de mailtjes die ik heb gestuurd. Ondertussen ben ik aan het kijken voor verdere juridische stappen.

Trap er, ondanks de 'goede' reviews niet in !!!!!

15. august 2026

comfortabel voor dagelijks gebruik

Ik bestelde een damesbroek voor dagelijks gebruik en die bleek beter te zijn dan verwacht. Het materiaal was comfortabel genoeg om urenlang te dragen en de maat klopte redelijk goed. Ik vond het ook prettig dat de informatie over retourneren makkelijk te vinden was, ook al hoefde ik daar geen gebruik van te maken. Een eenvoudige en prettige winkelervaring.

3. august 2026

een betrouwbare winkelervaring

Normaal gesproken neem ik de tijd voordat ik een online kledingwinkel vertrouw, maar deze ervaring voelde van begin tot eind betrouwbaar aan. De website was makkelijk te bekijken, de maatinformatie hielp goed en het pakket kwam in goede staat aan. Het artikel leek sterk op de productfoto, wat ik erg waardeerde. Een fijne winkel voor gewone dagelijkse mode.

22. juli 2026

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. Ik heb een bestelling van €125 geplaatst, bestaande uit drie jurken. Helaas voldeden de jurken niet aan mijn verwachtingen en daarom wilde ik de bestelling retourneren.

Ik heb inmiddels zes keer contact opgenomen en iedere keer krijg ik opnieuw een automatische AI-mail met slechts twee opties: het product houden en een gedeeltelijke terugbetaling ontvangen, óf het product houden en 50% winkeltegoed ontvangen.
Zeer slechte service en een frustrerende ervaring. Ik zou hier absoluut niet opnieuw bestellen.

11. august 2026

Wat mij vooral aansprak

Wat mij vooral aansprak, was de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik bestelde een eenvoudige top voor dagelijks gebruik en die zag er stijlvol uit zonder te duur aan te voelen. De stof was licht, het stikwerk zag er netjes uit en ik zou hier zonder problemen opnieuw bestellen.

9. juli 2026

Ik had niet verwacht dat het afrekenen…

Ik had niet verwacht dat het afrekenen zo soepel zou verlopen, maar het ging snel en eenvoudig. De tracking van mijn bestelling was duidelijk, de levering kwam binnen de verwachte tijd en de kleding kwam goed overeen met de foto’s.

1. juli 2026

Er dette din virksomhed?