Fusk og snyd med priserne. vil forsøge at udnytte dig.
Dette sted vil med garanti forsøge at snyde dig så meget som muligt. Meget uprofessionelle mennesker, som både glemmer bestilt tid, vil lave tingene sort for en "god pris", men som ender med at vil tage flere penge for servicen. - Min bror skulle have lavet rudetoning af 5 ruder. Havde bestilt en tid, som de havde glemt alt om på dagen, eftersom ejeren var taget på ferie. Min bror havde på forhånd fået at vide at de ville lave toningen til 2.000 kr. sort (uden regning), selvom jeg kan se på deres hjemmeside at det koster 2.000kr (med regning). Da han så står der ude med bilen til aftalt tid, som de ikke var klar på, vil medarbejderen han bliver mødt af nu kræve 2.800 kr. pga nogle gummilister som ville gøre arbejdet mere besværligt tilsyneladende, (vi snakker her om en ældre volvo v 70), men den begrundelse lugter langt væk af hvidløg og fusk. De 2.800 kr. skal også lige siges ville være uden moms, så med det lagt til snakker vi 3.500 kr. for en service der burde koste 2.000 kr. Min bror har et mentalt handicap, men kan alligevel godt efterhånden vurdere når nogen forsøger at udnytte ham, så han valgte heldigvis at køre igen. Deres håndværk kan jeg ikke udtale mig om men hvis det afspejler deres kundeservice kan det kun være noget sjask også.