Rörbutiken.se Anmeldelser 449

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde en diskho och blandare till köket. Datumet för att blandaren skulle finnas i deras lager var fel och fick då ett mail från dom med förklaring och ev lösning. Att dom väntade på svar hur j... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde ej akuta arbeten men fick ändå en tid samma vecka.Trevligt bemötande och bra och snabbt utförande. Utförare upptäckte nya fel , även de åtgärdades skyndsamt o med kvalité . Mycket nöjd.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fick info om Rörbutiken av ett byggföretag och beställning kunde enkelt göras över nätet. Leveransen av förlängningsarmen till min köksblandare kom inom utlovad leveranstid. Tyvärr var detaljen inte h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kunnig och trevlig personal som snabbt hjälpte mig. Trots att jag inte hade så mycket detaljer om delen jag behövde lyckades de ta fram rätt direkt. Väldigt smidig och positiv upplevelse!

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med VVS-udstyr
  2. Badeværelsesrenovering
  3. Butik med badeværelsesudstyr
  4. Havecenter
  5. Køkkenudstyrsbutik
  6. VVS-installatør

Skrevet af virksomheden

Din butik för VVS, Badrum, El, Hus & Trädgårds produkter. Utvald sortiment, snabba leveranser och engagerad kundservice som hjälper dig från start till mål. Utforska skillnaden hos Rörbutiken.se – Butiken för Hemmafixare & Proffs

Kontaktoplysninger

4,6

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Urusel service och hittepå-företag.

Urusel service och hittepå-företag.

La en beställning på WC-stol (1-3 dagars leveranstid). Fick morgonen efter ett mail om att varan inte finns i lager, utan det är en beställningsvara och att något blivit fel på deras hemsida. De kunde skicka produkten 5 dagar senare, och allt de behövde va mitt godkännande för att fortsätta. Svarade på direkten att detta va okej.

5 dagar senare hör jag av mig och frågar om återkoppling, får då ett otrevligt svar att de inte fått någon återkoppling av mig. Skickar skärmbild på mitt mail, det blir knäpptyst. Otrolig låg nivå på service, verkar bara vara en scam, och telefonen går bara att ringa 11-14 på fredagar med lunchstängt 12-13 vilket hittepå

27. januar 2026
Uopfordret anmeldelse
Rörbutiken.se-logo

Besvarelse fra Rörbutiken.se

Hej Joel,

Vi beklagar verkligen att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar.

Vi har varit i kontakt med dig och gått igenom ärendet tillsammans. Tyvärr har vi inte kunnat hitta ditt svarsmail i vårt ärendesystem, trots att vi aktivt har letat efter det, vilket vi självklart beklagar och som dessvärre ledde till detta missförstånd.

Vi besvarar alltid inkommande ärenden så snabbt vi kan, men under perioder med hög belastning kan svarstiden vara längre än några minuter som i det här fallet. Det innebär dock aldrig att vi ignorerar våra kunder.

Nu på morgonen (28/1) finns artikeln åter i lager och vi har återkopplat vi till dig med information om att vi kan leverera redan nästa vardag.

Det är tråkigt att kommunikationen inte fungerade som avsett, och vi tar till oss av din feedback för att se över våra rutiner och minska risken för liknande situationer framöver.

Gällande våra telefontider är dessa tydligt angivna på vår hemsida och anpassade efter vår bemanning, men vi är alltid fullt tillgängliga via e-post.

Vi beklagar återigen att detta skapade frustration och tackar för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Med vänliga hälsningar,
Rörbutiken Teamet

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hittade ett duschset med blandare till…

Hittade ett duschset med blandare till bra pris, mejlade o frågade hur länge det priset gällde, fick snabbt svar att det priset justeras tidigast februari.
När jag några dagar skulle beställa var priset höjt.
Kontaktade dom igen o trodde de skulle låta mig få det utlovade priset eftersom det fortfarande var januari. Det gick inte, de vägrade stå vid priset vi blev lovade. Valde annan leverantör, har inte lust att handla av företag som bryter skriftliga löften.

23. januar 2026
Uopfordret anmeldelse
Rörbutiken.se-logo

Besvarelse fra Rörbutiken.se

Hej,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi förstår att det känns frustrerande när ett pris ändras snabbare än förväntat.

Det prisbesked du fick avsåg vår dåvarande prisbild, men tyvärr kan vi aldrig garantera ett pris över tid. Priser kan behöva justeras med kort varsel, till exempel vid förändrade inköpspriser eller andra kostnadsförändringar utanför vår kontroll. Vilket vi också förklarade. Av den anledningen gäller alltid aktuellt pris i webbshoppen vid beställningstillfället.

Vi beklagar att detta ledde till att du valde en annan leverantör och tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete med att vara så tydliga som möjligt i vår kommunikation.

med vänliga hälsningar,
Rörbutiken Teamet

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.