Roomplus Anmeldelser

3,0

Har bl.a. købt La Cafetiére elkedel og Alessi espressokande hos Roomplus. Er særdeles tilfreds Det har altid været hurtig og personlig betjening og Roomplus har været behjælpelige ved mindste tvivl om... Se mere

Købte Areaware Numbers Clock Black/White - ur Hurtig levering og fin pris. Her høre rosen dog op. Produktet kan ikke tilsluttes en Dansk stikkontakt. Det er et US stik som følger med, og p... Se mere

"Du er vores vigtigste kunde. Sagt på en anden måde accepterer vi simpelthen ikke at have utilfredse kunder – så læn dig tilbage i stolen, og forvent det allerbedste" Sådan står der på deres hj... Se mere

Bestilte på en lørdag. Havde varen allerede tirsdag middag. Varen er i top. Tak for en god handel.

Middel

Andre kiggede også på

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Shop ALDRIG her...

De er ikke til at komme i kontakt med - hverken pr. mail eller tlf.
Hvis de f.eks. har fejlpakket en ordre. Fik fat I dem én gang pr. tlf. og skulle sende en mail til andet firma (CLG Logistics) - hørte dog aldrig fra dem....

27. oktober 2014

Der er noget helt galt!!!!!!

Har skrevet og ringet til Roomplus i 3 dage, de besvarer ikke mails ej heller telefon, så har de et nr. man kan ringe til, som ser ud som om man kan ringe til kundeservice, meeeeen det eneste denne enhed laver, er at lagerstyre for Roomplus, så de kan ikke hjælpe med noget......
Jeg fik sådan set min vare hurtigt, det skal de have,men ville gerne sende et af mine håndklæder retur, fordi jeg ikke bryder mig om farven, men nu tør jeg ikke sende det retur , da, hvis der sker et eller andet, at man så ikke kan komme i kontakt med firmaet!!!!
Er det aller aller vigtigste for et internetfirma ikke, at man kan få fat i dem????????

Jeg vil henstille til jer, at I får strammet op, ellers kan I lige så godt lukke, det er nu min mening!! men det er I jo også godt i gang med at gøre, med de dårlige anmeldelser herinde!!
I siger at I vil have fuld kundetilfredshed???????ØØØØØØØH hvordan vil I leve op til dette?????

19. juni 2014

Useriøs netbutik

Jeg bestilte den 31. marts en fatboy sækkestol hos Roomplus, som lovede 1-2 dages leveringstid.
Da der var gået 5 dage uden levering, skrev jeg til dem og sagde at de havde yderligere 3 dage ellers ville jeg annulere ordren.
Efter 3 dage fik jeg en mail med følgende ordlyd:
"Når du bestiller en Fatboy, uanset webshop, så afsende de fra den danske distributør.
Vi har derfor intet med hastigheden de afsendes i. De plejer dog at være hurtige til at levere."
Hurtigt er åbenbart mindst en uge mere end lovet.

De kunne i det mindste skrive tydeligt på deres hjemmeside at de ikke aner hvornår tingene bliver leveret.

De 2 stjerner er for i det mindste reagere og svare ærligt.

7. april 2014

Ingen kommunikation og 1 måneds leveringstid

Jeg kan på INGEN måder anbefale at handle hos RoomPlus.dk.
Jeg bestilte en vare som stod til at skulle leveres efter 1-2 dage. Efter en uge har jeg stadig ikke modtaget pakken. Jeg skriver til kundeservice og får at vide at de først skal have den leveret, men at den kommer i næste uge. Det samme gentager sig tre gange, hvor det hver gang er mig selv der tager kontakt til virksomheden. RoomPlus kunne have stor gavn af selv at hendevende sig til kunderne, så snart de ved at varen ikke kommer til tiden. Efter en måned kom varen.... det blev en meget forsinket fødselsdagsgave til min veninde.

22. marts 2014

Køb aldrig noget hos dem

Bestilte d. 28.12.13 nogle varer, som jeg efter 8 dage rykkede for. Den ene ting var udsolgt, men ville være på lager igen indenfor en uge. Jeg har siden rykket og rykket og rykket uden svar. Sidste uge skrev de pludselig til mig, at varen stod som afsendt, jeg har nu i en uge skrevet 1-2 gange dagligt (man kan nemlig ikke ringe til dem, får blot en telefonsvarer) da de lyver, jeg har ingen varer modtaget og hører heller ikke noget tilbage fra dem. Jeg har idag meddelt dem, at jeg melder dem hvis ikke jeg får et svar idag, de trak nemlig de kr. 1000,00 jeg købte for allerede d. 28.12.13 altså for 3 måneder siden.

21. marts 2014

2 måneders levering på noget som skulle leveres på 3 dage

Helt uacceptabel service.
Min mor bestilte en julegave til mig på RoomPlus.dk d. 7. december - altså i RIIIIIGELIG tid inden jul. Der står at varerne leveres indenfor 1-3 hverdage.
Da pakken 1 uge efter stadigvæk ikke er kommet, rykker vi firmaet per mail, som undskylder og siger at en af varerne ikke havde været på lager, men at det var den nu, og de ville sende pakken dagen efter.
1 uge efter igen har jeg fortsat ingen pakke modtaget, firmaet svarer ikke på mail, og når man forsøger at ringe på det opgivede telefonnummer(hvilket er forsøgt ca. 30 gange over flere dage), siger en stemme at jeg står i kø som nr. 1. hvorefter jeg venter lidt og får så at vide at jeg skal indtaste mit nummer, så de kan ringe mig op(og det skete hver ENESTE gang jeg ringede - det lugter ret fishy) - de har så stadigvæk ringet efter 1,5 måneds venten.
Først da min mor i midt januar skriver en mail til dem og truer dem med at melde dem til VISA, for at få sine penge tilbage(som de i øvrigt trak på hendes kort den dag hun bestilte), svarer de og sender en leveringsbekræftelse. Det er slet ikke i orden.
Jeg modtog så min pakke d. 28. januar - altså over 1,5 måned efter den skulle have været der.
Varerne var som de skulle være, men jeg handler aldrig nogensinde der igen, og vil fraråde alle andre at gøre det.

6. marts 2014

Umulige at få fat på

Købte Areaware Numbers Clock Black/White - ur
Hurtig levering og fin pris.
Her høre rosen dog op.

Produktet kan ikke tilsluttes en Dansk stikkontakt. Det er et US stik som følger med, og produktet er derfor ubrugeligt - dette fremgår ikke af deres site.
Har forsøgt at kontakte dem via telefon og mail, men ingen respons.

YDERST utilfredsstillende, og kan på det kraftigste frarådes!

3. marts 2014

Temmelig komisk slogan

Sådan står der på deres hjemmeside. Men umiddelbart ved jeg ikke lige, om butikken selv er opmærksom på dette "slogan".

Har foretaget et køb for en måned siden, men har intet andet end en ordrebekræftelse fået. Jeg har rykket for, hvad der foregår, men har intet hørt endnu. Pengene er dog heller ikke blevet trukket - men jeg holder øje med, hvad i alverden der foregår. Har absolut ingen tiltro til dette firma.

24. februar 2014

Komplet utroværdig virksomhed!

Fik en vare der ikke var i orden (det kan ske), men måtte vente 2 måneder på at få pengene tilbage. Efter at have forsøgt at kontakte virksomheden både på mail og telefon i gennem hele perioden. Lad være med at bruge denne side.

5. februar 2014

HOLD JER VÆK FRA ROOMPLUS !!!!!!!!!!

Det er da den værste hjemmeside jeg nogensinde har handlet med.. Bestilte en Makeup holder d. 18-12-2013 til en julegave. 1-2 dages leveringstid. Fint det skal de nok nå inden jul..... MEN NEJ... Ringer og ligger nr. ganske som mange herinde.. Samme smøre... 10-1-2014 får jeg så en ny ordrebekræftelse.. Ringer igen for at annullere ordren.. Samme smøre igen fra deres kundeservice..
SÅ RINGE....

Mvh
En meget utilfreds kunde, der aldrig vil anbefale Roomplus.dk til nogen.

10. januar 2014

Hvor er kundeservicen?!!!!!!

Roomplus' service er som man kan fornemme på de andres anmeldeser (her på trustpilot) meget svingende!
Den ene dag bestiller jeg nogle Ferm Living Diamond knager, og venter spændt på at de skal ankomme. Dagen efter surfer jeg lidt mere på Roomplus og forelsker mig i nogle vasketøjskurve. De når at ankomme næste dag, før knagerne, hvilket undrede mig.

Leveringstiden til knagerne stod angivet til 1-2 dage, men efter en uge ringer jeg op til kundeservice. Forgæves, ligesom mange andre her på sitet.
En automatisk telefonsvarer beder én om at taste sit telefonnummer ind, så de kan ringe tilbage. Det gør de stadig ikke efter en uge.

Det begynder at gå mig meget på, fordi jeg havde håbet på at være færdig med at renovere lejligheden inden jul, så jeg skriver en mail til dem, og spørger hvad der sker.
Svaret kom efter weekenden, at knagerne var i restordre, men at de snart får dem igen. De siger også at de vil sende dem i det øjeblik de får dem på lager igen.
Jeg svarer dem at jeg stadig gerne vil have knagerne.

Mandag d. 6 januar 2014 ringer jeg til dem igen. Samme smøre med "du er nummer 1 i køen, men vi har ååååh-så-travlt, så læg dit telefonnummer".

Nu er det onsdag d. 8 januar. De har stadig ikke ringet tilbage. Jeg har lige sendt dem en mail, hvor jeg spurgte: Hvor er jeres kundeservice og hvor er mine knager?

Fordi jeg kan trods alt se at de stadig har knagerne på deres hjemmeside, som om de har fået dem på lager igen.

Så alt i alt: vasketøjskurvene kom hurtigere, end man kunne nå at se sig om. Fedt.
Men den gode oplevelse blev i den grad ødelagt af oplevelsen med de skide knager.

8. januar 2014

Kundeservice - en by i rusland

Jeg har nu ringet flere gange til kundeservice uden held. Jeg får at vide at jeg står nr. 1 i køen og kort tid efter bedes jeg indtaste mit telefonnr. Men jeg får intet opkald fra virksomheden.

13. december 2013
Roomplus-logo

Besvarelse fra Roomplus

Hej Oluf.
Tak for dit review.
Produktet du havde bestilt var ikke på markedet da du bestilte og kunne selvsagt ikke leveres på dette tidspunkt.
Produktet fra Nomess var ventet på markedet i midten af november, men datoen blev rykket til 11. december.

Den 13/12 skriver du os en mail og spørger til ordren. Grundet weekend får du først svar søndag.
Den 15/12 skriver vi at varerne landede på vores lager om fredagen og ville blive sendt fra vores lager hurtigst muligt
Den 16/12 skriver du "Ok. Jeg venter"

Jeg har netop tjekket op med lageret og kan se at den bliver pakket i dag.

Bestilte en lækker lampe på RoomPlus som jeg modtog dagen efter - det kan ikke gøres meget bedre.

19. november 2013

elendig kundeservice

Bestilte en lampe til godt kr. 4000.-.
På hjemmesiden lover de levering inden for 1-2 dage. Da lampen efter 1 uge endnu ikke er modtaget, annullerer jeg ordren - og modtager en bekræftelse på dette.
Efter endnu en uge modtager jeg så en lampe, og kan se at de har trukket pengene på min konto.
Herefter starter så en HEL masse bøvl.
For det første svarer aldrig på deres telefon, og man er altid nr. 1 i køen.
De skriver at jeg bare kan sende pakken retur - underforstået at jeg selv skal betale for portoen. Dette vil jeg naturligvis ikke, da jeg jo ikke har bestilt denne vare.

Herefter følger en masse mails frem og tilbage, hvor de trækker tingene i langdrag.

Først da jeg laver en indsigelse i min bank for at få tilbageført mine penge, går de med til at afhente pakken hos mig - og pengene er ligeledes via banken tilbageført til min konto.

30. september 2013

Lige som det skal være

Jeg bestilte 3 dyre lamper som jeg havde fundet til super pris hos Roomplus. Den billige pris gjorde naturligvis at jeg var nervøs for om servicen så kunne følge med.

Men dagen efter havde jeg lamperne med posten, og fik en god information i bestillingsforløbet.

Jeg kan klart anbefale roomplus og vil handle her igen.

Mvh. Rasmus

2. maj 2013

Fantastisk levering!

Jeg bestilte den lille frække Mr. P og havde den dagen efter på mit kontor!
Desuden er hjemmesiden sat op på en virkelig lækker måde, som giver et rart overblik trods de mange produkter.

Handler helt sikkert igen og vil klart anbefale det til andre at gøre det samme!

25. april 2013

Det kunne være bedre

Efter afgivelse af en ordre på 1 lampe samt 2 skærme modtog jeg 1 lampe, som ikke var den, jeg havde bestilt og ingen lampeskærme :-(
Da jeg mailede til firmaet, fik jeg besked på, at de ville sørge for, at lampen blev afhentet af GLS. Dagen efter fik jeg i en ny mail besked om, at jeg i stedet skulle på posthuset og sende lampen tilbage :-(
Når de havde modtaget lampen, ville de sende den rigtige lampe sammen med de 2 skærme.

Jeg har nu modtaget den rigtige lampe og de 2 skærme, hvilket jeg selvfølgelig er ganske tilfreds med :-)

Hvorfor tilbyde at afhente den forkerte lampe for dagen efter at trække tilbuddet tilbage?
Og hvorfor blev skærmene ikke sendt straks? Hvorfor skulle jeg vente på dem?

Derfor konkluderer jeg, at det kan gøres bedre.

9. marts 2013