ROOM1 Anmeldelser 16

3,9

1. Ejendomsudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi udlejer værelser i kvalitetslejligheder, på de gode centrale beliggenheder nær de store uddannelsescentre og store virksomheder. Vores kunder er typisk studerende og professionelle der arbejder "ude" en del af ugen. Det er selskabets mål at sikre vores kunder nogle ordentlige rammer og mens muligt medbestemmelse over det lejede. Det er vigtigt for os at kunderne har indflydelse på deres hverdag i vores lejligheder og at hverdagens beslutninger afgøres ved normal og hensynsfuld dialog.

3,9

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg har haft lejet et værelse på Amager…

Jeg har haft lejet et værelse på Amager i København og alt gik som det skulle. Værelset var inkl. alt forbrug (el, vand, varme og internet) så det var mega nemt da jeg skulle flytte igen ! Super søde og hjælpesomme i kundeservice!

5. oktober 2020

Gode værelser

Gode værelser, og de lader beboerne finde deres egne roomies, så man er med til at vælge hvem med bor sammen med. Altid søde og rare, men ikke super hurtige til at reparerer ting i lejligheden. Alt er gået korrekt og fair for sig og jeg fik mit indskud retur, kun fratrukket en maler regning på 3500 kr. Kan anbefales.

16. september 2020

Min oplevelse med ROOM1 er det værste

Min oplevelse med ROOM1 er det værste.

Svartiden på mail var ofte over en måned og nogle gange først efter mange rykkere.

De ønskede ikke at vedligeholde lejligheden, hvilket tvang mig til at flytte på grund af den dårlige stand.

Fx var lister ved vinduer utætte, så det larmede voldsomt fra gaden. Køkkenet var generelt dårlig stand. Badeværelset lækkede til underboen flere gange.

Vores tidligere samboer kører sag mod dem.

5. februar 2020

Besvarelse fra ROOM1

Hej Benjamin, det er 8 måneder siden du og Astrid flyttede. Det undrer mig at dette først kommer op nu?

Jeg bemærker at du, Astrid og vores underbo (Suzanne), alle 3 har ulejliget jer med at give os 1* her på Trustpilot og det ærgrer os naturligvis, at I føler sådan. De fleste af vores lejeres er heldigvis godt tilfredse.

Siden I flyttede, har vi installeret et helt nyt badeværelse. Årsagen til lækagen, der også gav problemer for underboen, var at nogen havde boret huller i brusekabine, og der var trængt vand ind under klinkerne. Det kostede os 100.000 kr. at fixe. Vi har i denne forbindelse IKKE hævet huslejen for de nuværende beboere, da det jo ikke var deres skyld. Vores maler har naturligvis malet hos underboen.

Vi har også inden for det sidste år udskiftet køleskab, opvasker og komfur.

Vinduerne er næste projekt, men det er selvklart et større projekt, med stillads og så videre. Men det bliver også fixet. I forhold til larm fra gaden, er det nok svært at undgå, når man bor ud til Nørrebrogade i Aarhus, som formentligt er en af de mest trafikerede gader i byen. Til info regner vi med at bestille lyd-glas, når vi bestiller de nye vinduer, der kan minimere støjen fra gaden.

Vi håber at du og Astrid er glade i jeres nye bolig, og vi beder indtrængende til, at denne offentlige hetz imod vores firma må ophøre.

Mvh Morten

uansvarlig udlejer

Kan på ingen måde anbefale, at leje noget fra Room1.
Alt for mange lejer i en enkelte lejlighed, manglende Istandsættelse/ udbedring af skader og ingen kommunikation ved henvendelser.

19. november 2019

Besvarelse fra ROOM1

*** tilføjet 05-02-2020: Jeg kan se at Suzanne har ændret teksten i hendes anmeldelse, efter vi har svarede på hendes oprindelige tekst. Vi har ikke ændret noget i vores svar herunder. Vi må bemærk at "Suzanne" ikke er kunde hos ROOM1, men en underbo. Hvis nogen har interesse i at se den oprindelige besked fra Suzanne, så har vi gemt en kopi. tak***

Hej Suzanne, vi vil ikke undskylde for, at vi driver en forretning. Tonen i din anmeldelse her på Trustpilot, forklarer vel med al tydelighed, hvorfor jeg ikke ønsker at tale med dig i telefonen. Jeg ved at tømreren har forsøgt flere gange, at få en aftale med dig, så vi kan få fixet dit loft fra den vandskade vi havde. Jeg vil i øvrigt bede Trust pilot vurdere, om din anmeldelse af vores firma, overholder deres regler, da du jo ikke er kunde, men en tilfældig sur under-bo, der har set sig sur på os og ikke mindst på vores lejere. Vi har fået mange klager fra vores lejere over dine ubehøvlede udfald og verbale angreb på dem. Mvh Morten

jeg boede i en room1 ljelighed i 2 1/2

Jeg boede i en room1 lejlighed i 2 1/2 år. Økonomisk var der ingen problemer med troværdighed eller lignende. Der var dog hul i gulvet til badeværelset sådan at vand dyppede til underboen, som aldrig blev skiftet i de 2,5 år jeg boede der på trods af klager fra naboer og os beboere. Vi blev ignoreret når vi henvendte os omkring problemer. Bla. fik vi at vide at hængende låger og huller i badeværelsesgulv var “en del af charmen”. Standen af lejligheden levede således ikke op til prisen.

Derudover var der meget lang reaktionstid på mails og på at få fikset ting i lejligheden, hvilket til sidst blev for meget. Flere ting endte på trods af mange henvendelser med aldrig at blive fikset, fordi datoen konstant blev udskudt. Bla. Vinduer som var utætte to vintre i træk på soveværelset- her skulle jeg blot være glad for at jeg “boede tørt og trygt” på trods.

24. juli 2019

Lejede kort varigt et værelse ved…

Lejede kort varigt et værelse ved ROOM1, og der var nærmest ikke andet end problemer. Deres svartider på email var 1-2 måneder. De lovede op til flere gange at de ville komme og ordne ting i lejemålet, men intet skete. Har snakket med tidligere lejere der kunne fortælle at de opkrævede 5000 kr for at male et værelse på 10 m2, og truede med ikke at betale resten af depositum tilbage. De er meget uprofessionelle og er kun i det for pengene. De er fuldstændig ligeglade med de mennesker der lejer sig ind hos dem.

24. juli 2018

Super oplevelse hos Room1

Super oplevelse hos Room1 hvor jeg lejede et lejemål midlertidigt. Al indskud tilbage uden problemer, og fin dialog i processen. Kan klart anbefales. VH.

28. juni 2018

Besvarelse fra ROOM1

Hej Jakob, tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi pris på. Vi ønsker dig alt muligt held og lykke fremover. Mvh Room1/Morten

Der er aldrig nogen problemer med…

Der er aldrig nogen problemer med Room1, og de er altid rigtig fleksible og imødekommende hvis du står i en hård situation. Jeg kan kun anbefale at leje hos dem! Oveni så er de utroligt hurtige hvis at få styr på det, hvis der i boligen opstår et problem.

1. april 2018

Super!

Boede i en kort periode i et værelse udlejet af Room1. Havde ingen problemer og alt gik nemt og smertefrit. Kan helt klart anbefales.

5. december 2017

Udlejer 5/5

Jeg har været lejer i en kort periode hos ROOM1 og jeg var meget tilfreds med hele forløbet. De er rigtig flinke og jeg har absolut ingen anmærkninger. Hvis man skal nævne et punkt hvor de kan forbedre sig, ville dette være omkring svartider på e-mails, men i forhold til den overordnede indtryk har det ingen betydning.
Klart en udlejer jeg vil anbefale.

8. november 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (16 anmeldelser)