Det ser ud til det er fine baner
Det ser ud til det er fine baner! - men vi kom aldrig til at spille, da køen i kiosken næsten ikke bevægede sig, og vi opgav at vente på at få lov til at betale….
Sikke nogle hyggelige timer vi har haft! Det er en sjov minigolf bane som ligger dejligt fredeligt. Manden, der har den, hygger sig tydeligvis med det, og sælger en is og lidt drikkevarer. Vi spillede om at taberen gav en kold øl 😁
Har har anlagt nogle baner til et spil der hedder shuffle bord. Det er mega sjovt og kan bedst beskrives som have-curling. Jeg vil anbefale at man slår et smut forbi.
Perfekt sted til en hyggelig familie oplevelse
Ikke et sted jeg vil anbefale på deres hjemmeside står der man må medbringe mad og drikkevarer, så vi havde pakket en stor køletaske med øl. Da vi ankommer til stedet står der man ikke medbringe øl. Ejeren er ikke til at hukke eller stikke i med at vi må tage vores egne øl med ind. Så vi vælger at finde anden minigolf bane på Rømø, der er heldigvis andre baner i nærheden bla ved feriecenteret. Rim Rømø.