Rolighedsvej Mahalle Anmeldelser 14

2,3

2,3

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Indlagt på hospital efter besøg

Havde jeg givet 0 stjerne, havde jeg gjort det. Mahalle har altid været et fint sted at spise, men kvaliteten det sidste stykke tid er faldet gevaldigt. Dette var resultatet et bevis på da jeg var ude at spise der sidste uge. Vi fik nogle forskellige retter, én med kylling i. Vi får i løbet af de næste dage, begge to det ekstremt dårligt med diarre og feber. Hun bliver indlagt på hospitalet og de finder frem til en virus der hedder campylobakter. Højst sandsynligt råt kød blandet med tilberedt kød… Det kan være livsfarligt! Tag aldrig herhen for at spise!

17. oktober 2025

Ubehagelig tjener og elendig service!

Vi kom glade og bestilte brunch, MEN når vi så bedte om at få vores juice uden isterninger, grinte den ældre kvindelige tjener af os og sagde "så får i bare mindre i glassene!" Hun havde endda den uforskammethed at fortælle os at "sådan var det bare" når man spurgte indtil hvordan det ku være, da man ikke vil have sin juice fortyndet i vand?!.. det er rigtig dårlig service og det er ikke ligefrem et stort glas man får i forvejen, når det så koster 64 kroner for et glas juice er man målløs og chokeret over denne behandling og det kolde svar.
Da man prøver at konfrontere hende med at sådan foregår det altså ikke andre steder, svarede hun bare at det havde hun simpelthen ikke tid til?!?!
W T F har du ikke tid til dine kunder, det er da for sygt og maden var desværre middelmådig.. langt fra den kvalitet man er vant til på Mahalle Nørrebro, samme kæde men kæmpe forskel på de 2 steder der ellers burde være ens. Næsten 800 kroner lige ud af vinduet for en lille trist brunch til 3 personer og en ærgerlig oplevelse og nederen følelse da man gik derfra.. HUN ØDELÆGGER STEDETS RY OG JEG HÅBER HUN BLIVER FYRET DEN KLAMME DAME, HUN BURDE ABSOLUT IKKE VÆRE I SERVICE BRANCHEN!
KOMMER ALDRIG TILBAGE HERTIL.

18. oktober 2025

1,5 times vente tid på at få vores mad

Har generelt en god oplevelse af de andre af Mahalle’s restauranter og elsker deres mad. Men besøgte senest (og for første gang) restauranten på Rolighedsvej, Frederiksberg. Vi fik hurtigt vores drikkevarer - men måtte vente 1,5 time på at få serveret, de retter vi havde bestilt - efter 50 min henvendte vi os til personalet ift. ventetiden og først derefter virkede de til at reagere på, at vi havde ventet så længe. Dertil blev vi også først på dette tidspunkt informeret om, at en af de retter, vi havde bestilt, var “udsolgt”. Vi bad derfor om at få kompensation af en anden ret, samt at det ville være rimeligt at vi ikke skulle
betale for vores drikkevarer (som vi for længst havde drukket i ventetiden). Men de insisterede på, kun at ville give en anden ret som kompensation. Udfaldet af dette gjorde, at vi var ved at gå - men i samme øjeblik blev de første retter af vores mad serveret. Da vi var virkeligt sultne, besluttede vi for at blive. I mellem tiden oplevede vi at 5 andre gæstehold (som var kommet efter os) også at brokke sig over ventetiden, og derefter at i alt 6 mennesker forlade stedet.
Den mad vi fik serveret smagte ganske godt og levede op til vores tidligere erfaringer af Mahalle, men ikke med nydelse - og selve oplevelsen af håndtering ift. ventetid og betaling for maden, var ganske utilfredsstillende. Mahalle på Frederiksberg er ikke et sted vi nogensinde kommer til at besøge igen.

12. oktober 2025

Mahalle laver fantastisk autentisk mad…

Mahalle laver fantastisk autentisk mad som er en sikker vinder hver gang. Min kone craver ofte mahalle og jeg bebrejder hende absolut ikke. Prisen er udmærket, men serviceniveauet svinger virkelig meget fra gang til gang. Vi har været der med god service, god mad, men lang ventetid (1 time) og ikke pga travlhed, men dovenskab og manglende overblik fra tjenerne. Vi har frabedt os citron pga stærk allergi, men fået det alligevel og ikke fået ombyttet maden fordi de ikke havde skrevet allergien ind da ordren blev modtaget.

Vi kommer kun hvis vi har en kæmpe lyst til maden og overskud til langsom service.

9. august 2025

Skuffende oplevelse hos Mahalle

Jeg har, for første og desværre sidste gang, besøgt Mahalle på Rolighedsvej. Maden og betjeningen var såmænd ok, prislejet taget i betragtning, men da jeg skulle betale var betalingsterminalen allerede indkodet med 10% drikkepenge som jeg så kunne fravælge eller ændre, men udgangspunktet på 10% var altså det forventede niveau. Det finder jeg uforskammet. At give drikkepenge skal være et tilvalg for mig som gæst og ikke et fravalg, mens tjeneren i øvrigt samtidig står og følger med i transaktionen. Sorry Mahalle, det er et amerikansk fænomen som ikke bør finde sted her.

12. juli 2025

Langsom service

Utrolig langsom service,til til trods for vi tilkendegav at vi havde lidt travlt og spurgte om vi kunne nå det. Samtidig gik vi glip af arabisk te, da det blev glemt. Nævnte det selv da maden ankom men på dette tidpunkt havde vi ventet 50 minutter fra ankomst, og der var her gået 35 minutter siden vi afgav bestilling. Så vi havde ikke tiden til at sidde og nyde teen hvis den kom, og maden måtte samtidig blive kastet hurtigt ned grundet så lang behandlingstid og vi havde en bagkant.

Vi havde dog håbet at en time og femten minutter ver rigeligt til at nyde mad og te. Men desværre ikke

30. marts 2025

Desværre ikke samme høje standart som…

Desværre ikke samme høje standart som tidligere. Mahalle har været lukket i en periode, og jeg har set frem til den dag, jeg atter kunne bestille take away fra restauranten. Det var noget af en skuffelse. Yoghurtkuglerne og osterullerne var nogenlunde ok, men falaflerne var tørre og smagløse og havde måske en tanke. Min absolutte favorit, kyllingelever i granatæblesirup var kedelige og knastørre i kanterne som om de havde ligget lidt for længe og kedet sig. Der var kun et par enkelte granatæblekerner i retten og meget lidt eller ingen granatæblesirup. Dressingen var sur og helt sikkert over sidste salgsdato. Jeg ved ikke hvad der er sket medens I har haft lukket, men I skulle nok have beholdt kokken...

18. marts 2025

Vi havde bestilt bord

Vi havde bestilt bord, hvor vi endda modtog en bekræftigelsesmail på reservationen. Dog glemte de bare lige at fortælle at de havde en “vandskade” så de var lukket… Det kunne ha’ været fedt at vide eftersom vi havde planlagt aftenen ud fra det. Overdrevet skuffet. 0 stjerner.

10. oktober 2024

Service og kvalitet halter

Jeg har været en fast kunde hos Mahalle de sidste mange år og bemærket udviklingen posktivt, men de sidste par besøg og bestemt idag var lidt trættende.
Vi var de eneste kunder kl 17 cirka og bestilte en del tapas, men noget af bestillingen var kold og andet kom halv time efter resten af maden.
En travl dag kan det accepteres men ikke når vi er de eneste bord.

17. april 2024

Dip uden brød

Vi havde bestilt mezze ( som kun er dip) takeaway for 540kr!!. De glemmer så at give brød med, som hører til retten og nægter efterfølgende at bringe det ud!!
Selve personalet lover at ringe tilbage, men så hører man aldrig fra dem igen. Rigtig dårlig oplevelse

26. august 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto