Rolelek Anmeldelser 22

2,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Plaatsing van rolluiken 08/2022 verliep vlot en correct. 5 j. garantie. Tot nog toe geen problemen met rolluiken. Maar vorige week liep het mis. Ze gingen niet meer af. Telefonisch contact gehad en... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over deze firma!! Ze werden aangeraden door één van men buurtbewoners. Goede uitleg gekregen over al mijn vragen, zowel in de toonzaal als aan huis. Ondertussen is alles geplaatst... Se mere

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

in de winkel vriendelijk maar ....

Mensen in de winkel zijn vriendelijk. Ook de verkopers in de winkel. Maar ... Ze weten niets over de produkten die ze verkopen ... Bel maar als het niet lukt ... Je belt. ... Beste, onze techniekers kunnen langskomen (betaald) !!! , Hallo, ik betaal nu al meer dan 100 euro meer als dat ik hetzelfde had besteld via internet. Dus Rollelek, weer een klant kwijt. Ze zouden me de filmpjes op internet (hoe het dan moet) nog doorsturen. Ik wacht ...

5. december 2025

Zeer tevreden van ROLEK

ik heb onlangs een zonnewering besteld bij Rolelek te Sint-Joris-Winge.
Ons eerste contact in de winkel met Sofie was zeer aangenaam, een vriendelijk luisterend oor naar onze wensen en verlangens ivm zonnewering. Daarna een vlotte uitleg van harentwege over de mogelijkheden die er vandaag de dag mogelijk zijn. Heel duidelijk voor de klant. terug huiswaarts gekeerd om persoonlijk te overleggen en wij hadden er een zeer goed gevoel aan overgehouden. En paar dagen nadien wij terug naar de winkel om ons akkoord te geven. Alles werd nog eens tot in de puntjes nagekeken en wij keerden tevreden terug naar huis.
Enige tijd later werden wij opgebeld door Pieter om een datum te bepalen voor de plaatsing. Op get vastgestelde datum en uur waren de 2 techniekers bij ons, 2 zeer vriendelijke en behulpzame mannen, Bart en Rolin hebben zeeeer puik werk geleverd met de plaatsing en verzorging. Zeer puik werk van GANSE HET ROLEK TEAM. Zelfs de grote baas is een komen kijken om te zien of alles vlot en correct verliep. EEN ZEER TEVREDEN KLANT EN ROLEK IS ECHT EEN AANRADER OM MEDE SAMEN TE WERKEN... In bijlage een paar foto's van de installatie: 7 meter breedt en een uitrol van 3,5 meter.

Foto 1 wordt beoordeeld door Guido Boeckx
Foto 2 wordt beoordeeld door Guido Boeckx
Foto 3 wordt beoordeeld door Guido Boeckx

11. september 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Service na plaatsing

Plaatsing van rolluiken 08/2022 verliep vlot en correct. 5 j. garantie.
Tot nog toe geen problemen met rolluiken.
Maar vorige week liep het mis. Ze gingen niet meer af. Telefonisch contact gehad en er kon pas in september worden ingepland voor nazicht. Vandaag gingen rolluiken plots naar beneden en afstandsbediening gaf ook geen contact. Terug telefonisch contact en weer antwoord wachten tot sept. Of voorstel om volgende week terug te bellen of het eventueel vroeger kon. Tof als je tot in sept. in volledige duisternis in je woonkamer zit!!!! Conclusie: denk 2 x na alvorens firma te vragen. Lees ook revieuws. Voor ons echter nooit meer!

22. juli 2025

Top service

Top service! Buitenklavier vervangen zodat de elektrische poort terug kon bediend worden. Na enkele maanden was er een probleem. De poort ging open maar niet terug dicht. Dit is snel en volledig onder garantie herstelt.

10. april 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Plaatsing rolluiken

Na de plaatsing van rolluiken werden er door de techniekers enkele mankementen vastgesteld. Deze werden na enkele weken op een correcte wijze opgelost. Alles liep vlot vanaf bestelling tot plaatsing. Zeker een aanrader.

7. november 2022

Uiterst tevreden.

Een eerste keer op deze firma beroep gedaan voor de herstelling van een rolluik (was niet door hun geplaatst maar zijn toch komen herstellen). Telefonisch correcte informatie over de prijs gekregen en het werk werk naar tevredenheid uitgevoerd. Alles zeer proper achtergelaten.
Nu voor het bestellen van raamdecoratie op hun beroep gedaan. Uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden. Zeer klantvriendelijk personeel.
Zal in de nabije toekomst zeker nog een beroep op hen doen voor een nieuw project. Zeer tevreden over deze firma.

8. august 2022

Plaatsen van 3 Velux rolluiken

Plaatsen van 3 Velux rolluiken: Zeer tevreden! Super vlotte afhandeling. Ter plaatse situatie komen bekijken en alle mogelijkheden besproken. Goed advies. Zeer snelle levering ( 3 weken te vroeg). Nette plaatsing. Alles proper achter gelaten en zeer voorzichtig tewerk gegaan. Bedankt!!!!!

14. december 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden van begin tot eind

Zeer tevreden van begin tot eind. Enkele jaren geleden hebben wij rolluiken laten plaatsen door een andere firma. Hier waren wij helemaal niet tevreden over en problemen bleven maar aanslepen. Gelukkig hebben we de stap gezet naar jullie. Vanaf het begin ( uitleg / opmeting) waren wij overtuigd. Dinsdag zijn de geautomatiseerde rolluiken geplaatst. Zowel over de afwerking / het proper achterlaten van de woning / kwaliteit rolluiken / werking, ... zijn wij super tevreden. Wij kunnen dit bedrijf met ervaren werknemers alleen maar aanraden. TOP! Bedankt Philippe en Isabelle / Hoeleden

9. december 2021

Aanrader!
Reeds verschillende producten laten plaatsen en top tevreden. Zowel de service als plaatsing. Laatste project was een terrasoverkapping. Hierover topservice en advies gehad in de mooie vernieuwde toonzaal. Ik raad deze firma zeker aan!

4. november 2021

Aanrader!

Goede ondersteuning van begin tot einde en altijd een transparante uitleg. Een mooie toonzaal en zeer mooie producten.
Kortom, alles wat een firma dient te hebben. Zeker een aanrader!

2. november 2021

Aanrader!
Top service screen laten herstellen die niet door hun geplaatst was (geen probleem voor hun).
Dan ook niet getwijfeld om een aantal bijkomende te bestellen!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over deze firma!!

Zeer tevreden over deze firma!!
Ze werden aangeraden door één van men buurtbewoners.
Goede uitleg gekregen over al mijn vragen, zowel in de toonzaal als aan huis.

Ondertussen is alles geplaatst en zoals ik verwacht had alles tip top in orde!
Firma is zeker en vast aam te raden.

kwalitatief product!

kwalitatief product!
Met het vervangen van mijn kapotte rolluik door een aluminium rolluik ben ik klaar voor de winter.
Snelle en kwalitatieve service!

Goede producten en service. 5 jaar garantie

Top bedrijf!!!
Goede service, 5 jaar garantie.
Werkuren en vervoer inbegrepen.
Met een uitgebreid assortiment en keuzemogelijkheden.

Problemen worden steeds opgelost.
Offerte is ook de prijs op de factuur.

Een goede samenwerking is belangrijk voor ons als klant.

Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.