Wij hebben een rolgordijn besteld via Roldeco, na lang wachten hebben wij een heel mooi rolgordijn mogen ontvangen! De afwerking is erg netjes en de afmetingen zijn perfect gemaakt. Ik geef Rol... Se mere

BESTEL HIER NIET. Bestelling geplaatst op 6 maart met een beloofde verzending uiterlijk 17 maart. Uiteindelijk wekenlang niets ontvangen en nauwelijks reactie op e-mails en WhatsApp-berichten... Se mere

Tja wat kan ik zeggen...nog nooit zo tevreden geweest als met de communicatie met Erman..heeft verstand van zaken en me heel goed begeleid over alles. Snel besteld en levering prima op tijd zou het ie... Se mere

3,1

Middel

Wat een dramatisch bedrijf

Wat een dramatisch bedrijf. Rolgordijnen besteld en er stond levertijd tussen 3-5 dagen. Dat dat niet haalbaar is is geen probleem maar kregen niets te horen. Na zelf te berichten kregen we een aparte reactie en zeiden ze dat het volgende week op bestelling ging. 2 weken daarna bericht gestuurd en ze reageren gewoon niet. Ondertussen 3 maanden moeten wachten.

24. april 2026

BESTEL HIER NIET.

BESTEL HIER NIET.

Pas nadat ik de overeenkomst heb ontbonden wegens te late levering, kwam er ineens bericht dat de bestelling “onderweg” zou zijn. Dit bleek opnieuw niet te kloppen.

Tot op heden geen product ontvangen en ook geen terugbetaling, ondanks dat de termijn daarvoor inmiddels is verstreken.

Communicatie is traag en niet concreet, afspraken worden niet nagekomen. Mijn advies: vermijd deze partij.

17. marts 2026

Tevreden klant

Ik geef Roldeco 4 sterren omdat wij erg lang hebben moeten wachten op het rolgordijn en de reactie tijd soms wat lang duurde. Ik werd een beetje bang door de vele negatieve reacties maar Roldeco gaf aan dat vanwege een verhuizing zij achter liepen op schema.

Al met al zijn wij super tevreden met ons product en wij zouden hier zeker opnieuw bestellen!

16. april 2026

Top kwaliteit en service

Ik heb mijn hele huis laten doen met jaloezieën en ben enorm tevreden met het resultaat. De service en begeleiding is super goed en de reactiesnelheid is top. Prijs/kwaliteit van de producten die ik heb besteld is van hoge klasse in deze dure tijden. Al met al een fantastische ervaring en voor iedereen aan te raden.

14. april 2026

KOOP HIER NIET!!!

KOOP HIER NIET!!!

Wat een verschrikkelijk bedrijf! Inmiddels een maand verder en nog steeds geen rolgordijn binnen! Loze beloftes via de app en geen reactie op e-mail. Bellen is sowieso onmogelijk.

16. marts 2026

Zijn oplichters

Zijn oplichters, bestel er niet, leveren nooit.

In het begin lijkt het allemaal netjes maar later kan je geen contact opnemen met hun. Diverse keren geappt maar nooit antwoord maar als mijn vrouw via haar eigen telefoon een app stuurt over een vraag voor een aankoop dat reageren ze gelijk. Dus pure oplichting.

13. marts 2026

Oplichterspraktijk Roldeco

Vorig jaar 19 juli 4 rolgordijnen besteld en betaald. Tot op heden nooit meer iets van gehoord. Ze reageren ook nergens meer op. Ondertussen maar bij een ander bedrijf besteld en laten plaatsen. Dit was binnen 2 weken geregeld. Iemand een idee hoe ik mijn geld weer terug krijg???
Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven.

9. marts 2026

Duo rolgordijn

Ik vroeg voor inmeten van een duo rolgordijn weinig reactie alleen kreeg ik welke artikel terwijl ik al duo rolgordijn zei en welke stad daarna niks meer vernomen heel slecht

2. marts 2026

Mooi product

Mooi product, prijs kwaliteit verhouding goed.
Bestelsysteem goed.
Communicatie tijdens het proces kan beter maar hij beloofde dit beter te doen.
Al met al tevreden.

16. februar 2026

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, wordt op tijd gereageerd op de vragen. Gebruik de rolgordijn ondertussen al een maand en ben er zeker tevreden mee!
Alleen was de levering niet zo snel ( 1 maand), wat misschien normaal is voor rolgordijn.

30. december 2025

Mooie producten mooie duo rolgordijnen

Mooie producten mooie duo rolgordijnen. Levering mocht iets sneller maar ik kreeg een uitgebreide uitleg over de reden van vertraging. Communicatie ging vlot. Rolgordijnen zijn zoals precies zoals ik ze wou hebben bedankt Roldeco ik zal jullie aanbevelen aan vrienden en familie.

6. februar 2026

Er dette din virksomhed?