Nota 10 pentru rabdare si promptitudine. Am cumparat o vacanta last minute care mi-a dat multe emotii pentru ca nu primeam confirmarea pentru rezervare din cauza unei nefunctionalitati a sistemu... Se mere
Strada Brăilei 187, Flat A, apt.4, 800579 Galați, Județul Galați, RO
Colaborarea cu doamna Oana a fost minunata, rabdatoare si calma, te indruma sa ti indeplinesti vacanta de vis! Vom reveni cu drag !
Experiența noastră de 17 ani în turism, călătorii de afaceri și sejururi ne face alegerea Nr. 1 ! Mai adăugăm și faptul că ne dăm silința să ai cea mai bună experiență când călătorești cu noi. Smile,Travel, Enjoy ROJU.ro !
Strada Brăilei 187, Flat A, apt.4, 800579, Galați, Județul Galați, Rumænien
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Promptitudinea si preocuparea pentru satisfacerea dorintelor clientului sunt calitatile care m-au facut sa va acord 5 *!
Multumesc Oana! Multumesc Roju!
Vom reveni cu drag !
Seriozitate si profesionalism.Multumesc doamna Elena Ivan!!
Mulțumim pentru vacanță Roju!
Felicitări pentru consultanță și sprijin.
Cu siguranță o să colaborăm pe viitor.
Am gasit promptitdine, amabilitate, atentie la detalii, disponibilitate.
Nota 10 pentru rabdare si promptitudine. Am cumparat o vacanta last minute care mi-a dat multe emotii pentru ca nu primeam confirmarea pentru rezervare din cauza unei nefunctionalitati a sistemului.
In final am primit biletele la ora 20:00, urmand ca in dimineața urmatoare sa avem zborul.
Nu am mai avut asa emotii de la absolvire… acum sunt in vacanta, e soare…
Va multumesc pentru tot!

Besvarelse fra ROJU.ro - Neacsu Micro 19
Comunicare excelenta,profesionalism deci...vacanta super!

Besvarelse fra ROJU.ro - Neacsu Micro 19
De 4 ani colaborez cu aceasta agentie si sunt foarte multumit. Angajatii sunt profesionisti. Recomand!
Încredere,profesionalism și promptitudine!
Promptitudine în rezolvarea solicitării mele!Au rãspuns în timp scurt şi cu profesionalism la cerinţa mea de organizare a unei excursii!
Foarte multumita de serviciile agentiei,doamnele sunt foarte dragute si explica totul in amanuntit..Va multumesc

Besvarelse fra ROJU.ro - Neacsu Micro 19
We chose roju for their professionalism, and we know we won’t have any bad surprises when we get to our holiday destination.

Besvarelse fra ROJU.ro - Neacsu Micro 19
Am avut un concediu minunat în Iordania.
Va multumim pentru recomandări.

Besvarelse fra ROJU.ro - Neacsu Micro 19
Ținând cont de faptul că si anul trecut mi-am dorit să plec in vacanță tot cu agenția dumneavoastra si m-am tot gândit si m-am răzgândit de câteva ori iar anul acesta fetele mi-au raspuns si mi-au trimis ofertele in timp record...Nu pot avea decât cuvinte de laudă si apreciez profesionalismul si răbdarea de care au dat dovadă. Va multumesc.

Besvarelse fra ROJU.ro - Neacsu Micro 19
Hello! We make a holiday in Skiatos, and we stay on the Hotel Despo-Troulos. This was the recomandation from the agency. We Take a Triple room. When we arrived there everything was exactly like in the pictures and everything how the agency explain to us. The beach very Close to the Hotel and very good restaurants around! Thank you again roju!