Jeg vil gerne skrive min varmeste anbefaling af Rogerz samt holdet bagved butikken. Jeg havde i går en gratis stand til deres card-show, hvor jeg fik solgt ud af min personlige samling. Jeg fik... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 8 af de 12 bedste virksomheder i Butik med samlekort
Hos Rogerz tilbyder vi et af Danmarks bredeste og mest unikke sortimenter inden for Pokémon-kort og andre TCG-brands, til konkurrencedygtige priser. Så hvad enten du leder efter løse pakker, gradede kort, booster boxe eller tilbehør, så finder du det alt sammen inde på Rogerz.
Arne Jacobsens Alle 12, 1-314, 2300, København S, Danmark
- kontakt@rogerz.dk
- rogerz.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Fremragende service, priser, og produkter
I Rogerz har de 100% styr på alt pokemon relateret. Produkterne er præcist som beskrevet, priserne super, og super imødekommende ejere. Perfekt oplevelse herfra.
Fair priser og ikke mindst hurtig
Fair priser og ikke mindst hurtig, professionel og uovertruffet service. Klart det bedste sted i Danmark at handle Pokemon.
Fed shop!!!!
Fremragende service
Fremragende service. Venlig, professionel og fuld af viden. Kan ikke andet end anbefale at handle her!
Fantastisk service
Fantastisk service, kvaliteten på produkterne er i top.
Min varmeste anbefaling herfra. 👍
Top service og et bredt udvalg af både…
Top service og et bredt udvalg af både nye og ældre produkter som man ikke ser så tit mere til super gode priser.
Fantastisk service!
Fantastisk service!
- Hurtig tilbagemelding på eventuelle spørgsmål omkring deres produkter
- Kvalitet i topklasse
- Fremragende handelsoplevelse
Gode og kompetente hjerner bag!
Det helt perfekte sted til at starte ens TCG hobby, skarpe priser og kompetent hjælp!
Kan klart anbefale dem, til enhver som bevæger sig i TCG miljøet omend det er man er ny eller gammel i det.
Nem hjemmeside at finde rundt i og…
Nem hjemmeside at finde rundt i og super søde mennesker!
Mega skarpe priser og hurtig levering.
Troværdig, god service og stor viden
Troværdig, god service, autentisk og super fornuftig godt med en bred vifte af viden indenfor TCG! Det er også skønt endelig at handle i en shop med et stort udvalg af både nye og gamle produkter ✌🏻
Hvis jeg kunne have givet mere end 5…
Hvis jeg kunne have givet mere end 5 stjerne så havde jeg gjordt det !
Rogerz tager godt i mig kunderne og er altid klar på en sund debat om produkter
Rogerz er desuden meget skarpe på priser, så som seriøs samler er det et kæmpe plus👍🏽