Dit digitale Ramadan-journaal is echt fijn! Het helpt me om gefocust te blijven en spiritueel, mentaal en ritueel te groeien. De habit tracker, reflecties en reminders zijn super handig en de quotes g... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Leuke producten, heel origineel! Hele mooie kwaliteit en stijlvol ontwerp.
Ik heb de Braindump en Goalchaser besteld en ben super tevreden. De Braindump helpt me mijn gedachten te ordenen en prioriteiten te stellen, terwijl de Goalchaser echt een gamechanger is om mijn doe... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Roforsity is een bedrijf dat gelooft dat iedereen op zijn eigen manier succesvol kan zijn. Hun missie draait om het bieden van structuur en zelfzorg aan individuen om hen te helpen succes te behalen en te behouden. Ze hebben producten gecreëerd die gericht zijn op het helpen van individuen om gefocust te blijven op hun doelen te midden van dagelijkse afleidingen. De producten die ze aanbieden zijn "Braindump", "Goal Chaser", een gebundelde deal van beide producten, en een penproduct genaamd "Pen Aesthetic - Roforsity". Ze bieden de "beste planners in Nederland" en het "beste persoonlijke notitieboek in Nederland" aan.
Kontaktoplysninger
steenplaetsstraat 6 , 2288aa Rijswijk, Den Haag, Holland
- info@roforsity.nl
- roforsity.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Altijd blij met m’n bestellingen bij…
Altijd blij met m’n bestellingen bij Roforsity. Duidelijke communicatie, snelle levering en deze keer ook leuke stickers cadeau gekregen bij het pakket. 10/10
Top service van Youssef die persoonlijk…
Top service van Youssef die persoonlijk voor me deur stond met mijn bestelling. Daarnaast vind ik Roforsity een top concept en raad ik het iedereen aan die zichzelf wilt verbeteren op welk vlak dan ook. Tbark Allah 3likoum❤️
Branding on point
De informatie op de website is super duidelijk en overzichtelijk. De betaalpagina is niet onnodig ingewikkeld, zoals bij vele anderen wel het geval is. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering van jouw bestelling.
Mijn bestelling paste eigenlijk door de brievenbus, maar i.p.v. mijn bestelling in een saaie envelop naar mij op te sturen, heb ik deze in een prachtige doos geleverd gekregen. De braindump en goalchaser worden heel mooi ingepakt en in een prachtige bijpassend tasje geleverd. Je krijgt echt een luxueus gevoel als je jouw bestelling uitpakt. Daarnaast zijn ze beiden esthetisch en inhoudelijk praktisch om je ideeën en doelen in bij te houden. Dus ideaal om jezelf cadeau te doen of om cadeau te doen aan iemand anders!
Snelle service en goede communicatie
Hele snelle service en goeie communicatie!!! Komt in een super mooie verpakking. Echt top producten ben benieuwd wat er nog meer gaat komen in de toekomst🤍
Geweldig!
Liefste Roforsity,
Ik twijfelde eerst heel erg om de goal chaser te bestellen. Niet omdat ik twijfel aan het product, maar meer of ik er consistent gebruik van zou maken. Eenmaal ontvangen kwam het in een prachtige verpakking, het rook goed (heel belangrijk) en het zag er mooi uit. Ik gebruik het nu continu. Een maand later bestelde ik er een cadeau voor m’n nichtje because everyone need an goal chaser from Roforsity!!
Dank ook voor de snelle levering!
Super leuke totebag
Super leuke totebag! Kan veel spullen in en ruikt overigens heerlijk.
Uitstekend
Zeer nette personeel. Had dubbel besteld achter elkaar en dubbele bezorgkosten (mijn fout). Er is contact geweest met Roforsity UIT HEN ZELF en schreven mij dat de dubbele kosten gecorrigeerd worden en teruggestort wordt. Fijne ervaring en topkwaliteit !!!!!!!
Ben helemaal weg van de roforsity…
Ben helemaal weg van de roforsity boeken! Verpakking ziet er altijd tiptop uit, super snelle en soms zelfs persoonlijke bezorging! Werkelijk mooie en verzorgde producten. Inhoudelijk zijn de boeken ook wat het belooft. Een mooie toevoeging aan mijn dagelijks/wekelijkse routine dat mij helpt te plannen, reflecteren of alles even los te laten.
Top Service!
Mijn team was erg blij met de attentie van Roforsity! De communicatie verliep steeds vlot en ze kwamen hun afspraken echt na. Ik waardeerde het enorm dat ze persoonlijk kwamen leveren, zodat ik mijn bestelling op tijd zou hebben. Uitstekende service!
Mooi ontwerp
Leuke producten, heel origineel! Hele mooie kwaliteit en stijlvol ontwerp.
Zeker het proberen waard :)))
Super fijne agenda die je ook daadwerkelijk motiveert om aan de slag te gaan. Ik vind het stellen van prioriteiten en het aan de hand van die prioriteiten verdelen van mijn tijd erg lastig en de Goal Chaser helpt mij daar heel goed bij :)
Super handige planner
Super handige planner, naast dat de design goed is, is de planner zelf echt heel praktisch, precies alles wat je nodig hebt kun je erin verwerken. Heel tevreden mee en zeker een aanrader
Fijne producten en snel geleverd
Fijne producten en snel geleverd! Ben er heel blij mee. Voor herhaling vatbaar.
De top producten van Roforsity
Top producten! Naast de koffiebeker die ik laatst heb gekocht, zijn ook de boeken erg handig om te hebben! Ik zal het een ieder aanraden, die opzoek is naar structuur in zijn leven!🙏
Ontzettend snelle levering
Ontzettend snelle levering. Super blij met mijn product. Zeker voor herhaling vatbaar!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.