Tine Junget Røhling Anmeldelser

1. Centraladministration og juridiske services

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Virksomhedsprofil: Jeg er en aktiv, opdateret Cand Jur med stor erfaring indenfor områder, hvor juraen spiller en central rolle. Det er f.eks. aftaleret, ansættelsesret / HR, kontraktudformning, forhandling, mediation/ konfliktmægling m.v. Min interesse ligger i at løse konflikter og udfordringer, såvel juridiske, som almene indenfor alle områder – i privatlivet som i arbejds- og erhvervslivet; såvel forebyggende, som når problemerne er opstået. Har også stor erfaring indenfor forvaltningssager, såvel familie-ret (Statsforvaltningen) som offentlig-ret. Jeg følger med udviklingen, for så vidt angår sagsbehandlingmåde, IT, opfølgning på og opdatering af teori og praksis, samt nødvendig specialisering og certificering. Værdigrundlag: Jeg ønsker at gennemføre en effektiv, men uafhængig, ansvarlig, kompetent, handlekraftig, omhyggelig og tilgængelig sagsbehandling. Jeg sætter en ære i personlig og fleksibel sagsbehandling; det kræver nærvær, imødekommenhed og tilgængelighed. Jeg lægger vægt på at være fagligt opdateret, så den bedst mulige rådgivning kan gives. Fra ord til handling – i tide!! Partner i Ageras.dk Se min rating via dem i Trustpilot - 5 stjerner u af 5: https://www.ageras.dk/profil/juridisk-raadgiver-og-mediator-tine-junget-roehling-758#reviews Spidskompetencer: • Aftaleret og obligationsret; aftaleindgåelse, kontrakter, ugyldighed, forældelse m.v.. • Personalejura, ansættelsesret; funktionærret, kontrakts- udarbejdelse, konfliktløsning. HR og rekruttering. • Mediator (konfliktmægler) uddannet i 1997/98 som en af de første danske advokater, af førende engelske mediatoradvokater og professorer. • Familie og arveret, med specialisering og certificering indenfor familieretten, herunder samlivs- og ægteskabsopløsning, forældremyndighed og samvær, bodeling, arv og dødsbobehandling samt testamenter, ægtepagter m.v. • Boligret med specialisering og certificering indenfor køb og salg af fast ejendom, herunder selvsalg og medsalg, financiering, forsikring, ejerskifteforsikring og aftalevilkår i øvrigt. • Lejeret/erhvervslejeret; udarbejdelse af lejekontrakter, l ejefastsættelse, opsigelse, ophævelse, misligholdelse. • Selskabsret; etablering/køb af selskaber. Bestyrelsesarbejde og ansvar. • Erhvervsret; etablering, køb/salg. Andre arbejdsområder: • Møderepræsentation / Forhandling • Bestyrelsesarbejde som deltager eller dirigent • Kurser + undervisning • Administration Karriereforløb: 2012 – Nu: * Juridisk rådgiver. * Mediator og konfliktmægler. * Konsulent indenfor HR og Rekruttering. * Undervisning (Ekstern lektor ved CBS). 1981 – 2012: Mange års erfaring bl.a. som advokat med møderet for Landsret og Højesteret. Uddannelse: 1997 – 1998 Mediator / konfliktmægler. 1973 – 1977 Juridisk Kandidat-eksamen fra Københavns Universitet. Kontakt: Forskerparken, Scion DTU Agern Allé 24 2970 Hørsholm Telefon: +45 28302829 Mail: tine@roehling.dk Web: www.roehling.dk

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ikke eksisterende

Hej. Jeg fik hjælp af Tine vedrørende køb af rækkehus .
Hus købet gik meget fint, men jeg har overtaget Kim larsen(sælger) gæld på næsten 40.000kr fordi Tine ikke kunne se det . Efterfølgende i over halvandet år har hun hverken skrevet eller ringet tilbage på mine henvendelser .
Det er så ringe service at det gøre ondt

23. februar 2022

Besvarelse fra Tine Junget Røhling

Hej Bulut. Hverken sælger eller sælgers rådgiver havde oplyst om grundejerforeningens beslutning og de havde undladt at fremlægge de ældre referater, der omhandlede det. De nyeste fik vi, og der stor intet. Derfor tog jeg sagen op overfor sælger, men de afviste. Jeg har forsøgt og vil gerne forsøge igen, men det er ikke en del af min berigtigelse af henadelen - den er afsluttet tidligere. Og det er IKKE min fejl, at sælger har holdt det skjult. Mailer dig direkte - der formentlig ikke er andet at gøre end at stævne. MvH Tine

Service niveau ikke eksisterende.

Service niveau ikke eksisterende.
Fik hende igennem Ageras >> Få 3 gratis tilbud på revisorer og advokater.
Glemte at tjekke hende her på Trustpilot

29. november 2021

Besvarelse fra Tine Junget Røhling

Da jeg forstod, at anmelderen ville have en lavere pris for arbejdet, end det tilbud, jeg havde afgivet via Ageras, sagde jeg nej tak, og der er ikke udført noget arbejde.

Tine har hjulpet som i forbindelse med…

Tine har hjulpet som i forbindelse med et sommerhus køb og vi vil til en hver tid, anbefale andre at benytte sig af hende.
Man føler sig i gode hænder og vi vil bestemt bruge hende igen, hvis det skulle blive aktuelt.

22. januar 2019

Kan absolut ikke anbefales!

Sød og rar, men håndterede vores sag meget uprofessionelt.

11. november 2015

Besvarelse fra Tine Junget Røhling

Hej Michael. Jeg ser nu, at du tidligere har anmeldt mig, og at du ikke var helt tilfreds. Jeg kan ikke se, hvem du er, og er ked af, at du åbenbart var utilfreds. Kunne du ikke kontakte mig?

Jeg har ikke været på dette forum før, men får raitings via mit partnerskab i Ageras.dk, og der har jeg udelukkende fine anmeldelser. Se evt. https://www.ageras.dk/profil/juridisk-raadgiver-og-mediator-tine-junget-roehling-758#reviews

Tine Junget Røhling

Vis anmeldelser på alle sprog. (8 anmeldelser)