De BEDSTE fiskefrikadeller vi nogensinde har smagt!! Vi har fulgt "gutterne på kutterne", og skulle jo selvfølgelig besøge deres røgeri/butik, når vi nu kom på sommerferie i Thorup Strand 🇩🇰🌞 De... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Fiskehandler
- nr. 1 af de 10 bedste virksomheder i Delikatesseforretning
- nr. 2 af de 15 bedste virksomheder i Fødevareproducent
- nr. 2 af de 7 bedste virksomheder i Fødevareleverandør
- nr. 4 af de 19 bedste virksomheder i Online madbestilling
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Fiskemarked
Bestil frisk fisk og skaldyr fra Thorupstrand Røgeri. Leveret lige til døren hele året rundt. Vi tilbyder Danmarks bedste røgvarer. Samt har vi kvaliteten 100% i højsædet når det kommer til frisk fisk, lækre røgvare og hjemmelavet delikatesser.
Toftholmvej 43, 9690, Vester Thorup, Danmark
- 9822 5222
- ths@roegeri.dk
- roegeri.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super lækkert og frisk fisk
Super lækkert og frisk fisk. Det røgede torsk og Laks smager bare så godt samt den varmrøget laksesalat. Familiepakken nr 2 👍👍👍
Fisk i verdensklasse
Havde bestilt rødspættefileter, torskefilet og mar. sild
Ang. torskefileten, så var nervebenene sågar fjernet
Alt var perfekt, og vi har sat smag på de mar.sild UHM
Ikke sidste gang at vi køber fisk hos Thorupstrand Røgeri
God vind til alle fra familien Rønne i Holstebro
Super produkter
Super produkter. Hurtig og præcis levering. De røgede ting er noget af det bedste vi har fået
Det er som sædvanlig en god oplevelse…
Det er som sædvanlig en god oplevelse at handle med jer.
Rene friske varer i kvalitet, lige til døren.
Tak for handlen og på genhandel
Mvh. Inger K. Jakobsen
Bestile en fiskekasse + lidt lækre pil…
Bestile en fiskekasse + lidt lækre pil selv rejer ved siden af. Pakket torsdag og sendt til Hedehusene fredag morgen, hvor det ankom kl. 0700, uden der gik "fisk" i det. Chaufføren - hun var en lækker "sild" og fisken var prima, især efter jeg havde kreeret den. Så alt er godt. Kan kun anbefale Røgeriet.
Det er super kvalitet af fisk. Sødt personale når vi handler der personligt. Rigtig god og effektiv levering med X-pres.
Det er super kvalitet af fisk. Sødet personale når vi handler der personligt. rigtig god og effektiv levering med X-pres.
Som altid fantastiske fisk
Alt var som det skulle være derfor handler jeg kun fisk fra ThorupStrand røgeri
Super lækkert og så med posten
Bestilte en halvside varmrøget laks med Thorupstrand krydderi mix til en fødselsdagsfest. Nøj den var lækker! Virkelig lækker.
Og så kan man få tilsendt. Det er genialt. Bliver ikke sidste gang vi benytter os af det. Fisken kom dagen før festen, helt perfekt. Tak for lækkerier 🤩
det er super godt så det bliver nok…
det er super godt så det bliver nok ikke sidste gang tak tak tak
Lækkert mad
Super lækkert stjernekaster, vil fremhæve den koldrøget laks.
Prima røget laks !!
Super koldrøget laks, prima skalrejer og jomfruhummerhaler - og go’ service !!
God service.
Super lækker fisk og præcis levering.
Super lækker fisk og præcis levering.
Hyggeligt at kunne støtte jer, vi har fulgt jer i Tv.
God behandling
Har bestilt fisk hos jer flere gange. Og det har været uden problemer. Og rødspætterne lå i masser af is og de havde en god størrelse. Så vi vil nok bruge jer en anden gang
Altid lækker og frisk fisk🦈🦈🦈🦈🦈🦈🥰🥰