Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Aldrig i mit liv har jeg mødt magen til arrogant vært som hos Axel's Kitchen. Det ødelagde fuldstændigt vores gode ferie humør og glæden ved at komme på restaurant her på vores sidste feriedag.
Vi havde bestilt et bord udenfor dagen i forvejen og velvidende, at dette blot var en forespørgsel, havde jeg på ingen måde forventet, at man kunne behandle kunder på den måde som vi netop har modtaget behandling.
Da værten viser os indenfor spørger jeg til et bord udenfor - han slår hånligt ud med hånden og siger at det har jeg ikke bestilt - da jeg siger at det har jeg altså, ænser han mig ikke et blik og afviser os på en meget ubehagelig og arrogant måde samtidig med at han griner, smider 4 menukort og går.
Nærmest i chok over en sådan "service" sidder vi lettere mundlamme. Efter 3 min kommer en tjener og spørger om vi er klar til at bestille - (det er meget tydeligt at mærke, at de gerne vil have vores bord ledigt igen hurtigst muligt) - vi beslutter os for at vi bestille pizza et andet sted og fortælle restauranten om vores oplevelse inden vi går. Den stakkels tjener undskylder og fortæller os at de altså har meget god mad - hvilket på sin vis nok også er korrekt, men ikke på vilkår om vi vil bruge mere end 1000 kr et sted som behandler deres kunder på den måde.
Vi endte med at bestille hos Jimmys pizza - fik 4 mega lækre pizzaer og en super service 🙏